OVEN

20. marec - 19. april

Večino tedna boste predani sanjarjenju, saj ne boste zadovoljni s položajem, v katerem se nahajate. Vezanim se v drugi polovici tedna obetajo težave, ki jih boste z dobro volje lahko rešili. Redki boste tako vzkipljivi, da kompromisov ne bi mogli skleniti. Naučite se odpuščati, saj se boste v življenju še znašli v podobni situaciji. Odpustite in pojdite dalje. Samski boste iskali ljubezen in v tem tednu bo kar mrgolelo priložnosti.

BIK

19. april - 20. maj

Vedri in družabni dnevi so pred vami. Veliko bo ljudi v vaši okolici, ki bo iskalo pogovor z vami. Vzemite si čas za prijatelje, družite se in zabavajte. Saj dobro veste, kako zelo pomembno je imeti dobre prijatelje. Veliko bo idej, vse ne bodo uresničljive, marsikatera pa bo prinašala spremembo, saj močno podpira Mars v vašem znamenju. Samski boste imeli priložnosti za nova poznanstva, saj boste še posebno karizmatični in zgovorni.

DVOJČKA

20. maj - 21. junij

Družinski odnosi bodo izredno pomembni in če se dobro razumete s svojimi bližnjimi, vam bodo v veliko oporo. Pazite le, da svojih ambicij ne boste preveč prenašali na otroke in od njih zahtevali preveč. Več kot denar in finančna varnost, vam pomeni razvijanje samega sebe in svojih talentov, zato se v prihodnosti ne bojte zamenjati službe ali odpreti podjetja, v okviru katerega boste lahko uresničili svoje zamisli.

RAK

21. junij - 22. julij

Spoznavali boste dobre plati dajanja in prejemanja, vzajemnega zaupanja in grajenja skupne prihodnosti. Spoznali boste, da je življenje prekratko, da bi ga zapravljali za partnerske prepire, ki jih navadno povzročijo malenkosti. Veliko boste pripravljeni storiti zase in za boljše počutje, zato boste preizkušali različne diete in poskrbeli za aktivnejši vsakdanjik. Omislite si osebnega trenerja, ki bi vam pomagal vzdrževati kondicijo.

LEV

22. julij - 23. avgust

Če ste mlajši, se izogibajte konfliktom z enim izmed staršev, saj s tem grenite življenje vseh pod družinsko streho, predvsem pa sebi. Vse kaže, da boste to tudi sami spoznali. Ker kot aktivno ognjeno znamenje premorete veliko živčne energije, vam priporočamo tudi sproščujoče vroče kopeli, v katere dodajte sol ali pa aromatično eterično olje po lastni izbiri. Veselite se vseh sprememb v partnerstvu in se odprite duhovni rasti.

DEVICA

23. avgust - 22. september

Vsega bo preveč, zato boste morali kdaj reči tudi ne. V službi postorite tekoče obveznosti, drugače se boste znašli v časovni stiski, šele konec tedna lahko računate na pomoč nekaterih sodelavcev. Če študirate, boste s samostojnim delom v tem tednu naredili več. Vezani bodite doma boljše volje, v čustvenem smislu razčistite stare zamere in se znebite negativnosti, energija Marsa vas podpira, naj bo vroče tudi v spalnici.

TEHTNICA

22. september - 23. oktober

Veliko se bo dogajalo, nenadoma boste v službi zelo priljubljeni. Ponudbe bodo mamljive, a jih bo najbrž preveč, zato bodite selektivni. Poskrbite za dolgoročno finančno varnost, zato se izognite pretiranemu razpravljanju. V ljubezni se boste počutili nerazumljene, zato ljubljeni osebi povejte, kako se počutite. Doživljate zelo naporne trenutke, ko se od vas pričakuje le najboljše, a konec tedna se boste odzvali popolnoma drugače.

ŠKORPIJON

23. oktober - 22. november

S financami boste imeli v prvih dneh tedna srečno roko, posebno če ste usmerjeni v večje nakupe. Na čustvenem področju vam bo šlo v sredo in četrtek s pomočjo Lune iz Device, presenetljivo dobro, saj boste pripravljeni na kompromise. Razmišljali boste glede napovedanega srečanja, ki vam povzroča metuljčke v želodcu. Tokrat se ne boste nič obremenjevali s svojimi zahtevami, ampak se boste prepustili.

STRELEC

22. november - 21. december

Precej zaposleni boste, kljub temu da se bodo skoraj vsi v vaši bližini sproščali. Pazite, da se ne bi sprli z nekom, ki vam bo na nekoliko oster način želel povedati svoje mnenje. Sodelavka vam bo pomagal takrat, ko bo skoraj že prepozno, kar bo v vaši notranjosti povzročilo naval čustev. Proti koncu tedna bo veliko strasti in izredno malo ljubosumja, zato se boste lahko tudi samski podali v sproščeno osvajanje.

KOZOROG

21. december - 19. januar

Glasni boste v sredo in četrtek izražali svoje mnenje, saj bo vpliv polne Lune iz Device močan, a nihče vas ne bo upošteval, tako kot bi bilo potrebno. Pomirite se in se raje usmerite v bolj prijetne dogodivščine, ki vam lahko prinesejo razbremenitev. Nakazuje se vam za večja težava, ki zahteva veliko zbranosti in prilagajanja. Posvetovati bi se morali z nekom, ki je bolj izkušen in pripravljen povedati svoje direktno mnenje.

VODNAR

19. januar - 18. februar

Ne iščite izgovorov za nekaj, kar bi morali že zdavnaj narediti ali rešiti. Pri določenih zadevah ste prepočasni le zato, ker čutite, da niso v vaši domeni in vas ne veselijo. Nekdo vam bo s prijaznostjo pospešil srčni utrip in vas presenetil. Velikokrat izgubljate čas s sanjarjenjem, konec tedna pa bo vse skupaj drugače. Prevzemite pobudo, saj boste le tako zadovoljni in optimistični. Druženje z prijatelji bo konec tedna dobra sprostitev.

RIBI

18. februar - 20. marec

Bodite čim bolj iskreni do svojcev in če imate svojo družino, se trudite ohranjati iskrene družinske pogovore. Ukvarjanje z duhovnostjo vas bo navdalo z občutkom samozavesti in nepremagljivosti. Samski se opogumite pojdite na kak zmenek. Tudi prek spleta lahko spoznate idealnega partnerja! Razmislite o sodelavčevi ponudbi, ki vam lahko prinese dobiček. Moralna dilema glede lojalnosti je povsem odveč, poskrbeti morate zase.

Naročite se na brezplačni tedenski horoskop in ostale novice