OVEN

20. marec - 19. april

Zanimivo vam bo, posebno ko boste ob neobvezujočem pogovoru v prvih dneh tedna pustili sijajen vtis. Po odzivu boste začutili, da ste vse skupaj izredno spretno izpeljali. Spremljalo vas bo tudi Sonce v znamenju Leva, ki bo še dodatno poudarilo vašo samozavest. Bolj se bo bližal vikend, bolj boste nervozni, saj boste želeli narediti več, kot ste si zadali. Čas bo, da poiščete čas tudi za družino in skupne dejavnosti, hobije in užitke.

BIK

19. april - 20. maj

Nikakor se ne morete umiriti, vaše počutje niha od navdušenja prek dvomov in se nadaljuje v pozitivnem slogu. Vsekakor si morate priznati, da ste precej labilni, kar boste morali slej kot prej premostiti. Po začetnem nelagodju, ki ga boste čutili, se boste sprijaznili z dejstvi in začeli delovati v skladu z njimi. Ne čakajte, da vam bo partner dal kakšne namige, saj že veste, da boste na koncu naredili po svoje. Samskim se nakazuje prijeten čas.

DVOJČKA

20. maj - 21. junij

Prva polovica tedna bo vznemirljiva. Čutili boste precejšnje pritiske, morda ne ravno vi osebno, bolj vas bo vznemirjalo to, da so vsi okoli vas živčni in nezbrani. Vi boste tokrat malo bolj umirjeni. Izzivajo vas tisti, ki so značajsko drugačni od vas, veliko bolj konkretni in direktni, zaradi česar jih občudujete. Vsekakor pa je bolje, če s pomembnimi odločitvami še malce počakate, saj se nahajate v obdobju, ko vaši koraki niso popolnoma zbrani.

 

RAK

21. junij - 22. julij

Teden, ki je pred vami, bo zaznamovan z velikimi pritiski. Pazite na nihanje telesne teže. Držite jo pod nadzorom, saj se vam v nasprotnem primeru obeta nezadovoljstvo. Dobre iztočnice bo pričakovati v smislu učenja in pridobivanju znanja. Za ljubezenske podvige tokrat ne bo časa, saj boste preobremenjeni z željo po napredku in uspehu, še posebej v drugi polovici tedna. Odprlo se bo nekaj priložnosti, vendar bo potrebno malce tvegati.

LEV

22. julij - 23. avgust

Želite si nekaj trajnega, toda marsikaj bo odvisno tudi od vas in od vpliva retrogradnega Merkurja v vašem znamenju, ki lahko kakšno zadevo upočasni. Imate priložnost popraviti napake, a le, če boste povsem iskreni in direktni. Počasi pa se vendarle pripravljate na pomemben korak, ki bo konkretnega značaja, in kmalu boste objeti v ritem harmonije. Spontano se boste lotili nalog in obveznosti. Odločno boste zastopali svoje mnenje.

DEVICA

23. avgust - 22. september

Optimizem se v prvih dneh umika in prihaja soočanje z realnimi omejitvami. Zaradi tega bo manj smeha in veselja, toda več treznosti in praktične energije in s tem tudi pametne odločitve. To zagotovo ni pravi čas za večje in pomembnejše ljubezenske vibracije, morda le za več druženja. Vprašali se boste, kje je vaša sreča, in lahko se vam zgodi, da se za nekaj časa celo zaprete vase, v svoj svet, česar ljudje okoli vas ne bodo prav razumeli.

TEHTNICA

22. september - 23. oktober

Počutili se boste, kot da ste na višku energije, vse vam bo šlo kot po maslu in ideje bodo kar letele iz vas. V sredini tedna pa bo šlo vse narobe. Bolj kot se boste trudili, bolj se vam bodo na pot postavljale neke malenkosti, ki onemogočajo dosego cilja. Slej ko prej, se boste morali naučiti, kako nadzorovati svoje čustvene izbruhe, na način, da boste znali svoja občutenja razložiti in ne raniti drugih s svojim ostrim jezikom.

ŠKORPIJON

23. oktober - 22. november

Ta teden, četudi ni maj, je kot nalašč za ljubezen. Dovolite drugim, da se vam približajo, da se vam odprejo in da se vi odprete njim! Bolj kot boste lahko zaupali drugim, lažje vam bo pri srcu in boljši bo vaš vsakdanjik. A počasi že začnite razmišljati o vseh obveznostih, ki vas čakajo v naslednjih tednih. Vendar pa ne pozabite, potrebno je najti neko srednjo pot, ravnotežje med zabavo in delom. Vaši miselni procesi bodo precej dejavni.

 

STRELEC

22. november - 21. december

V prvi polovici tedna se bodo začele dogajati še lepše situacije, kar vas bo navdihnilo z dobro voljo in nasmeškom na obrazu. Sonce in Merkur v znamenju pogumnega Leva vas vodita v srečno obdobje. Uredili boste zadeve, s katerimi ste odlašali in lažje se boste pogovorili in dorekli določen odnos, ki bo dobil boljšo obliko. Na poslovnem področju bo pravi čas za ugodne rešitve. Postavljali si boste smernice, ki bodo odlično začrtane.

KOZOROG

21. december - 19. januar

Z veseljem se boste usmerili v nove delovne podvige, ne pozabite pa tudi na nekaj prostega časa, ki bo nujen, če boste želeli še naprej funkcionirati s polno paro. Odnosi bodo nekoliko izpostavljeni ves teden, sposobni boste tudi zaključiti kakšen odnos, ki vas obremenjuje, vendar brez odvečne razlage in brez slabe vesti. Pomembna vam bo materialna plat, zato se boste za vikend ukvarjali s tem, kako bi lahko zaslužili več.

VODNAR

19. januar - 18. februar

Vaše življenje bo zajadralo v popolnoma drugo smer. Na vidiku so preobrazbe, s katerimi se boste usmerili v večje zadovoljstvo in sproščenost, ki jo nujno potrebujete, saj ste v zadnjem času dovolili, da na vas vplivajo in vas vlečejo k tlom. Venera bo tista, ki bo poskrbela, da boste samozavestni in zelo zadovoljni s svojim ljubezenskim področjem, še posebej v drugi polovici tedna. Odlične možnosti se nakazujejo tudi tistim, ki ste samski.

RIBI

18. februar - 20. marec

Za vas bo teden počitka in prijetnega dogajanja, ki se mu boste težko izognili tudi tisti, ki brez dela težko funkcionirate. Vabljeni boste na različne dogodke, kjer boste izžarevali samozavest in zadovoljstvo. Previdno le z počutjem, pomagajte si z zdravo prehrano in se nikar ne smilite sami sebi, saj boste s tem situacijo še poslabšali. Finance vam bodo tudi dobro služile, saj bodo na vidiku dogovori in dobre priložnosti. Vikend bo strasten.

Prijavite se na brezplačen tedenski horoskop in ostale zanimive novice