OVEN

20. marec - 19. april

Ker bo Marsova delovna, borbena, seksualna energija v Vodnarju dobila ekstremno moč, boste zmogli premikati gore pri poklicnem delu, na razvojno in izvozno naravnanih projektih, zaključevanju obnove in osvajanju ljubezenskih trdnjav. Načrtnost in sistematičnost vam bosta koristila pri oblikovanju finančne in poslovne strategije. Na temelju minulih prizadevanj boste dosegli prihodek, pokrili predhoden izpad, hkrati pa lahko obnovili ljubezensko zvezo ali prijateljstvo, ki veliko obetata!

BIK

19. april - 20. maj

Potrudite se povezati sodelavce in druge, s katerimi sodelujete pri pripravi planov, zaključevanju zunanjih prostorov, nakazovanju sredstev, da bi imeli naročniki, izvajalci in uporabniki prevzeme in predstavitve. Sledile bodo zadnje spremembe, zamenjave in izboljšave, ki bodo vzbudile pozornost, prinesle velike dobičke, prihranke. Seksualna razmerja bodo dobila globljo čustveno podlago. Nova simpatija bo razburkala hormone nestanovitnim in jih pognala v preizkušanje čutov.

DVOJČKA

20. maj - 21. junij

Sedaj bo bo najprimernejši čas za skok v novo zvezo ali utrjevanje obstoječe zveze. Samski Dvojčki bodo pri iskanju ljubezenskega partnerja agresivnejši. Če ste nove prijatelje spoznali v preteklih tednih, ta prijateljstva ne bodo tako dolgoročna, kot ste morda načrtovali. A ne hitite in dobro spoznajte osebo, ki vam je všeč, preden ji podarite svoje srce. Za vezane pa velja, da bo potrebno delati kompromise in se naučiti bolj zmerno komunicirati in predvsem poslušati nasprotno stran.

RAK

21. junij - 22. julij

V prvi polovici tedna vas bo vzpodbujala zanimiva oseba, ki vam bo podarila še več simpatičnosti. Paziti pa boste morali, da se izognete konfliktom. Končno boste na čustvenem področju odvrgli masko in se pokazali v pravi, drzni luči, kar bo sprožilo pozitivne odzive pri ljudeh. Pojavile se bodo situacije, kjer boste deležni več komplimentov, vendar ni dobro, da bi vam preveč stopili v glavo, saj bi s tem ustvarili napačen. Tisti, ki se borite za pozornost nekoga, boste imeli več možnosti.

LEV

22. julij - 23. avgust

V prvih dneh tedna boste zmedeni in občasno jezni zaradi vpliva tistih, ki vas po vašem mnenju ne morejo razumeti. Tudi sami boste dlakocepski in nikakor nočete popustiti, kar je negativen pristop. Vsaj do ljubljene osebe bodite bolj razumski. Privlačil vas bo nekdo resen in ga zaradi takih lastnosti občudujete. To osebo boste zlahka osvojili, čeprav se bo vse skupaj dogajalo ali v delovnem krogu ali pa na mestu in v takih okoliščinah, ki ne bodo romantične. Življenje je polno presenečenj!

DEVICA

23. avgust - 22. september

Veliko novih poznanstev vas čaka in druženje z zelo prijetnimi ljudmi. Samski boste s pomočjo Venere v znamenju Škorpijona morda celo našli svojo sorodno dušo. Tisti, ki imate ljubljeno osebo, se potrudite okoli nje, saj vam bo vse vrnjeno. Konfliktov se izogibajte, saj ne prinašajo nič dobrega. Marsikaj je v vaših rokah, zato se ne sprenevedajte, saj se vam to ne poda. Bodite odkriti, komunikativni, povrnilo se vam bo z dobrim, celo v odnosih, ki vam značajsko niso podobni.

TEHTNICA

22. september - 23. oktober

Počistili ste z bremeni, osvobojeni se s pomočjo Sonca v vašem znamenju. Simpatični boste, kar se vam bo obrestovalo v partnerskem odnosu. Poskrbite za veselje in prijetne urice v dvoje. Pred vami so nova prijetna, ljubezenska prijateljstva. Zaželeli si boste tudi popestriti svojo garderobo, malce zapravljivosti ne bo naredilo škode v vaši denarnici. Če se bo v partnerstvu karkoli zatikalo, boste razrešili težave, nejasnosti ali dvome. Vaša privlačnost bo občudovana.

ŠKORPIJON

23. oktober - 22. november

Vaše počutje bo precej spremenljivo. V prvih dneh tedna boste imeli največ moči in potem boste le še urejali vtise in razmišljali, kako dalje. Mogoče je celo, da boste v določenih trenutkih mirni in molčeči, saj slutite, da ste na pragu novosti. Nekoliko v pomoč vam bo Merkur, ki se nahaja v vašem znamenju. Samskim se bodo odvijale zanimive prigode, čeprav ne boste pričakovali neke spremembe. Na trenutke boste imeli občutek, da se ves svet vrti okoli vas, zato ne pretiravajte.

STRELEC

22. november - 21. december

V ta teden boste stopili odločni in zadovoljni, saj vas spremlja Mars iz Vodnarja. Kdor čaka, dočaka in morda vam bo celo hecno, kako se določene zadeve razpletajo vse naenkrat, brez prekinitev. Morda vam bo primanjkovalo časa za vse zanimive načrte in srečanja. V drugi polovici tedna bo vsekakor pestro, sicer pa dobro premislite, s kom nadaljevati zgodbo. Tisti, ki imate težave v razmerju, ste v nevarnosti, da se še bolj zaprete vase in oddaljite od partnerja ter sproščene komunikacije.

KOZOROG

21. december - 19. januar

S Plutonom v vašem znamenju, boste pripravljeni energično zagovarjati svoje želje in interese. Popaziti morate, da potem tudi preidete k dejanjem. Ne bo nikakršnih težav, če boste že v začetku tedna storili kaj več glede odnosa. Partnerja ali prijatelja lahko tudi nekoliko razvajate ali pa na drug način pokažete, koliko vam pomeni. Konec tedna bo pestro saj bo klicev kar nekaj, vendar vas naj to ne zmede, da bi se morali odzvati vsem. Izbirajte kvalitetno preživet čas.

VODNAR

19. januar - 18. februar

Teden vam prinaša presenečenja na osebnem in ljubezenskem področju. Pričakujte prijetnosti, spontano dogajanje in srečanja brez načrtovanja. Vezani boste romantično in spet zaljubljeno negovali svoje zveze in celo razmišljali o nadgradnji odnosa. Ne iščite težave tam, kjer jih ni. Črnogledost na stran, saj boste z optimizmom in dobro voljo prišli veliko dlje. Le navidezno ste popustljivi, resnica pa je drugačna, saj velikokrat zahtevate svoje in od tega tudi ne odstopate.

RIBI

18. februar - 20. marec

Teden vam prinaša več stabilnosti in zadovoljstva na vseh področjih. V objemu sreče in prijetnih dogodkov z ljubljeno osebo se boste tokrat počutili varno. Dovolite si biti zaljubljeni, nežna čustva bodo vaša iskrica. Blesteli boste v polnem čaru, saj se bodo ljudje okoli vas težko upirali vaši simpatičnosti. Izredno zanimivo vam bo opazovati nekoga, ki bi lahko postal pomembnejši v vašem življenju. Delo bo potekalo dobro na vseh nivojih, tako da tudi zaslužek ne bo izostal.

Subscribe to Newsletter