OVEN

20. marec - 19. april

Lahkotnost se bo počasi vračala, tako da boste do sredine tedna že naredili večino zastavljenih ciljev, čeprav vas bodo ovirali. Namenite več prijaznih besed ljudem okoli vas, kritiko raje zadržite zase. Ženske boste bolj zapravljive, vendar se bodo nakupi obrestovali, saj boste bolj zadovoljne z vašim izgledom. Sonce ima lep aspekt na vaše znamenje, kar bo še povečalo vašo, že tako dinamično energijo in besedno zapeljevanje. Previdno, da ne bo strtih src!

BIK

19. april - 20. maj

Na začetku tedna boste nejevoljni zaradi financ, saj bo slabše, kot ste načrtovali. Zelo neprijetno bo v četrtek, kar težko boste sledili dogodkom in prav neverjetno bo, ko se bodo zadeve zapletale, kljub vaši veliki vnemi, da bi stvari postavili na svoje mesto. Naj vas to ne potare preveč, saj boste v petek že videli, kje so rešitve. Za dogovore ali podpisovanje raznih pogodb, ne bo pravi čas, tudi nakupi bodo lahko povzročili večje nezadovoljstvo. Ob večerih se razvajajte!

DVOJČKA

20. maj - 21. junij

Pred vami je čudovit teden, poln navdiha in vizij. Vaša energija bo neizčrpna, delovali boste na več področjih hkrati in z lahkoto boste sprejemali kompromise. Mučno bo samo, ko se boste srečali z redom in avtoriteto, kajti raje imate lahkotnost in sproščenost. Očistite lahko vašo okolico, naredite red po vaših predalih, pa še domači bodo veseli. Ljubezen se bo razplamtela, pri rojenih v drugi dekadi, tako da bo vikend živahen, poln izkazovanja strasti.

RAK

21. junij - 22. julij

Začetek tedna bo dinamičen, poln novosti in hitrih reakcij, v odnosu do drugih, pa se bodo pogosteje pojavljale omejitve in blokade. To vam ne bo preveč po godu, ker imate raje bolj ustaljen ritem. Časa za nerganje ne bo, tako da se lahko pravilno pripravite na tempo, ki vas čaka. Domači bodo precej zahtevni, vam pa bo počasi prekipelo, zato bo petek zelo stresen. Rojeni v prvi dekadi, ne boste dobrega zdravja, ljubezensko življenje pa bo stresno in komplicirano.

LEV

22. julij - 23. avgust

Vaša intenzivna energija, se bo usmerila v delo, disciplina bo ključnega pomena, zelo boste zadovoljni s svojim delom. Odnosi, ki so bili nekaj časa hladnejši, se bodo otoplili, spet boste čutili strast, vaša pozornost bo namenjena ljubljenim. Projekti, ki ste jih začeli v preteklosti, se bodo realizirali, saj bo Jupiter na vaši strani. Z mlajšimi boste manj dominantni, vseeno se izogibajte impulzivnosti! Vikend naj bo fizično aktiven, za nabiranje energije, potrebovali jo boste!

DEVICA

23. avgust - 22. september

Če boste zmerni na vseh področjih, lahko pričakujete uspeh. Nov elan in še več motivacije, pa naj vam ne zamegli vaš razum, saj se boste prisiljeni malce bolj umiriti, drugače boste prehitro porabili vašo energijo. Ponovno boste premlevali že začete posle, saj boste hoteli narediti marsikaj malce drugače. Pri rojenih v drugi dekadi, bo več nemirnih trenutkov, lahko se zapletete v besedne dvoboje. Veliko več časa boste posvečali družini, vikend pa bo rekreativno obarvan.

TEHTNICA

22. september - 23. oktober

Prišel je čas, da vzamete stvari v svoje roke, saj se prelaganje na druge ne obnese. Teden bo napet in kaj hitro lahko pride na plano vaša jeza. Kaos, ki ga tako obnašanje lahko prinese, bo marsikoga presenetil. Pazite, kje boste pristali, nekatere stare zamere lahko pridejo na površje tudi v vaši okolici. Ob večerih si omislite kakšno sproščanje ali se razvajajte v dvoje, saj sta Sonce in Jupiter na vaši strani. Vikend bo pravi za razne užitke, tudi kulinarične in romantiko.

ŠKORPIJON

23. oktober - 22. november

Teden ne bo nič kaj lahkoten, čeprav ste manjše zaplete že rešili. Osredotočenost pa bo zelo očitna, saj bodo vaše reakcije hitre. Lahko se boste odločali za izpopolnjevanje ali celo specializacijo. Začetki, tudi ljubezenski, ne bodo pozitivni, zato ne boste tako sproščeni, kot v prejšnjih tednih. Komunikacija in izražanje čustev, ne bosta lahkotni, tudi pri tistih, ki ste bolj ekstavertirani. Lahko pa zelo poglobite odnose z ostarelimi starši ali sorodniki.

STRELEC

22. november - 21. december

Ves teden boste v središču dogajanja, ne bo pa vam uspelo se povzpeti po družbeni lestvici. Vse se bo obrnilo drugim v prid, pa nič za to, rojeni v drugi dekadi, pa boste v ljubezenskem življenju uživali. V sredo se vam obeta klic, ki vas bo spravil v precej dobro voljo. Ne zatiskajte si oči, sedaj bo čas, da se pogumno soočite z dejanskim stanjem. Ostanite še malce v mejah svojih sposobnosti, da ne bo vsega naenkrat preveč! Storite to, znebite se bremena.

KOZOROG

21. december - 19. januar

Pristnih stvari v življenju si ne morete kupiti z denarjem. Marsikdo vam lahko obrne hrbet, saj ne bo mogli slediti vsem spremembam. Za vaše načrte bodo ljudje zainteresirani, bodite pa bolj potrpežljivi pri organizaciji. Tudi če bo kakšna zamuda, naj vas ne iztiri, saj niso vsi tako popolni pri delu kot vi. Prevzetnost je lahko dvorezen meč, tega se morate zavedati. Ženske boste malce ranljive in sentimentalne v sredini tedna, občutljivost bo konec tedna minila.

VODNAR

19. januar - 18. februar

Oprimite se stvari, ki so vas v preteklosti osrečevale. Uporabite svoje diplomatske sposobnosti tudi za pomoč drugim, kajti ljudje vas bodo prosili za pomoč na vsakem koraku. Teden bo uspešen za ljudi, ki so rojeni v zadnji dekadi, pa tudi v ljubezenskih odnosih bo poskočno. To vas bo prebudilo in še bolj se boste trudili z bližnjimi. Koliko se boste razdajali, pa bo odvisno tudi od vašega trenutnega razpoloženja, ki bo precej nenavadno, nihanje pa bo očitno.

RIBI

18. februar - 20. marec

Čeprav vam bo šlo kot po maslu, se bo pojavilo nekaj, kar bo od vas zahtevalo precej poguma. Ne pozabite na vse, kar ste se naučili do sedaj. Nadaljevali boste z ritmom, ki vas spremlja že nekaj tednov. Aktivnost bo povečana, energije bo veliko več, vaše misli bodo vpete v prihodnost, idej ne bo manjkalo. Dobro pa je, da z večjimi načrti začnete takoj ali z novimi dogovori, saj je energija Saturna na vaši strani. Za vaše najdražje boste našli več časa med vikendom.

Subscribe to Newsletter