Že kot najstnica sem čutila, da je nekaj več kot samo tozemsko življenje, čeprav nisem vedela ničesar o astrologiji, ezoteriki in duhovni rasti. Odraščala sem v revni delavski družini, kjer ni bilo ne časa ne prostora za drugačnost. Vendar sem v sebi vedela, da želim živeti drugače, bolje, bolj polno, čeprav me je moje odraščujoče življenje peljalo vse prej kot v duhovno rast. Zelo hitro sem morala odrasti, skrbeti zase, za starše in za ostale družinske člane. Po srednji šoli sem se zaposlila, saj denarja za študij ni bilo, si ustvarila svojo družino in se spraševala v sebi, ali je to to? Odgovor je bil jasen. NE!

Vsaka življenjska situacija nam ponuja možnost osebnostnega in duhovnega napredovanja in zelo je pomembno, da ostanemo osredotočeni na dogajanja znotraj sebe in kaj se dogaja v naši okolici. Pot do teh spoznanj pa ni niti malo lahka, potrebno je veliko poguma, moči in znanja. Bolj, ko smo se pripravljeni soočiti sami s sabo, s svojo resničnostjo, s svojimi čustvi, vključno s svojom sramom, žalostjo, strahom, raznimi iluzijami, sanjarjenjem in zablodami, lažje sprejemamo svojo resnico takšno, kot je.

Danes sem tukaj predvsem zato, da pomagam vam, da tudi vi uspešno prebrodite izzive, ki vam jih pripravlja življenje, tako kot sem jih nekoč morala sama. Če ste pripravljeni, če veste kakšne so vaše prednosti, v čem ste močni in kje bi morda potrebovali pomoč, potem je tudi najtežja pot lahko lažja.

S klienti ne delam samo na temo prihodnosti, ki je odvisna od preteklosti in sedanjosti, vendar jim pomagam prepoznati vzorce, da jih ozavestijo, da spoznajo, da je v njihovo življenje vpeta tudi svobodna volja in da je horoskop njihov potencial za rešitve danih problemov.

Z vsem znanjem, ki sem ga pridobila na astrološkem področju, z življenjskimi izkušnjami ter z močno intuicijo, lahko zagotavljam uspeh pri delu z ljudmi, ki potrebujejo mojo razlago ali nasvete v zvezi z različnimi težavami in stiskami.

Vesela bom, če mi boste dovolili, da na tej poti pomagam tudi vam.

Nihče ni tako velik, da ne bi potreboval pomoči – in nihče ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi. KRALJ SALOMON

Naročite se na svetovanje Preverite vse storitve

 

Naročite se na brezplačni tedenski horoskop in ostale novice

Pri ravnanju z vašimi osebnimi podatki ravnamo zelo spoštljivo in zakonito. Vaše osebne podatke bomo uporabljali izključno za pošiljanje svojih e-obvestil.

S klikom v okence se strinjate s prejemanjem e-obvestil. Od prejemanja e-obvestil se lahko kadarkoli odjavite. Več o varstvu osebnih podatkov si lahko preberete v Obvestilu o zasebnosti in v Splošnih pogojih poslovanja.