Po 12 letih ponovno prihaja tranzit JUPITRA V STRELCU

TRANZITNI JUPITER V STRELCU
– planet sreče, avanture, optimizma, priložnosti –

 

Ste pripravljeni pustiti vse za sabo in prekiniti vse kar vas veže in greste v avanturo, ki se imenuje: „Pot okoli sveta, ki mi lahko spremeni življenje?“

 

Jupiter prehaja vsako znamenje zodiaka cca leto dni, tako da je bil v znamenju Strelcu pred 12 leti ali točneje med 25. novembrom 2006 in 18. decembrom 2007. Ali se spomnite kaj se je dogajalo v vašem življenju v tem letu? In 12 let pred tem (december 1994 – januar 1996)? In 12 let pred tem (december 1982 – januar 1984)? Ali vidite vzorec? Kako so se vaša obzorja razširila? Kakšna nova širitev in učenje sta postali pomembni za vašo prihodnost? Odgovori vam bodo dali idejo o tem, kaj vam je nakazano v prihodnjem letu. Čeprav boste imeli tokrat lahko večjo modrost in samozavest, da bi kar najbolje izkoristili to obdobje!

Jupiter, planet blaginje in širitve, po 12 letih, 8. novembra 2018, vstopi v znamenje Strelca, kar pomeni, da se nam odpirajo nove priložnosti za sodelovanje tako doma kot s tujci. Turizem bo cvetel, trženje ali delo v medijih tudi. Čaka nas drugačen, boljši pristop k pravicam tako ljudi, kot narave in živali. Če je vaš poklic povezan s financami, bančništvom, računovodstvom, visokošolskim poučevanjem, politiko, boste imeli odprte možnosti.

Čaka nas širjenje obzorij in premik naprej. Medtem ko bo planet Jupiter prehajal znamenje Strelca, od 8. novembra 2018 do 2. decembra 2019, se bodo vizije nove prihodnosti verjetno množile tako osebno kot globalno, z množico zagovornikov za bolj moralni in etični svet. Obstaja velika spodbuda za napredovanje, izboljšanje stvari, več svobode gibanja, sprejemanja in učenja drugih kultur in prepričanj, da bi svet postal boljši. Torej obstaja verjetnost povečanja števila ljudi, ki bodo šli na pot, ki iščejo novo in boljše življenje.

Tranzitni Jupiter v znamenju Strelca je čas, ko se bomo učili več, imeli širino vpogleda, raziskovali nova življenjska področja ali pa se bomo odpravili novim avanturam naproti. Torej to bo čas za veliko “premikov”. Ne glede na to ali imamo službo, dom, odnose, prepričanja, interese, znanje, razna občutja, nam vse to ne bo več dovolj in ne bomo si dovolili, da nas karkoli omejuje. Take želje po spremembah, za osebno svobodo, bodo videti kot, da nismo odgovorni, vendar če želimo iti v razvoj in osebnostno rast, bodo še kako potrebne. To bo čas, da začnete nove projekte in razširite svoje dejavnosti, življenje pa izkusite iz širše perspektive. Morda boste ugotovili, da lahko pobegnete iz nekaterih ozkih in inhibitornih okoliščin, ki vam preprečujejo, da bi spoznali svoj polni potencial.

Bi radi izvedeli, kaj tranzitni Jupiter v Strelcu prinaša vam osebno?

Naročite se na osebno astrološko svetovanje preko emaila teodoraerhatic@gmail.com ali telefona 031 412 249.