OVEN

20. marec - 19. april

Priložnosti, ki jih ne bo malo, boste izkoristili tako, kot je treba, saj ste se pred kratkim odločili, da potrebujete spremembe, tudi na poslovnem področju. Saj veste, če ne boste tvegali, boste težko napredovali. Naj bo to vaše vodilo, ki vas bo na eleganten način popeljalo do boljših rezultatov. Zdravje se vam lahko zaradi Marsa iz Strelca, nekoliko okrepi, zato bodite na tem področju še naprej zelo skrbni in dosledni. Morda se celo odločite za bolj zdravo prehrano, kar bi vsekakor izboljšalo vaše počutje.

BIK

19. april - 20. maj

Razmišljali boste širše in si želeli, da ste slišani in upoštevani. Venera iz Kozoroga vas bo streznila in vam odpirala srčno čakro, kar pa bo tudi v redu. Skrbi, ki jih imate, se bodo ublažile, z nekaterimi pa boste narediti konec. Nekaj težavic vam bo povzročalo zaupanje, saj se boste težko izognili energijam, ki jih prinaša Saturn v znamenju Vodnarja. Lažje vam bo, če boste bolj zaupali sami vase, kar bodo opazili tudi drugi. Vikend bo namenjeni odkrivanju skrivnosti, ki vam prinašajo konkretne odgovore.

DVOJČKA

20. maj - 21. junij

Ljubezen bo v zraku in zelo dobro se boste počutili tako s svojim partnerjem kot tudi z ljudmi, ki vas obdajajo. Nekoliko pustolovščine vam ne bo škodilo, sreda bo zelo zanimiv dan, zato bodite odprti za dobrikanje in osvajanje. Od radosti boste uživali v obilju svojih fizičnih in tudi duhovnih energij, ki vas bodo umirjale, tako da se boste počutili čudovito in tudi zelo igrivi, Merkur iz Vodnarja bo na vaši strani. Morda boste tudi ponovno srečali nekoga, ki vam je ostal v spominu. Razburkano bo!

RAK

21. junij - 22. julij

Prva polovica tedna ne bo najbolj simpatična, saj vas bodo jezila določena bremena in ovire, vezane na delo in zdravje. Temeljito razmislite, kaj bi lahko storili, da izboljšate svoj položaj, ki vas potihoma obremenjuje. Sreča bo malce bolj naklonjena tistim, ki si boste znali kljub težavicam pričarati smeh na ustnice in uživati v drobnih in lepih trenutkih. Uran v znamenju Bika, ki je z vami bolj kompatibilen, vas lahko pozitivno preseneti s svojo prav nenavadno in drugačno energijo in vas popelje v neznano.

LEV

22. julij - 23. avgust

S pomočjo radovednosti boste naredili korak, ki vas bo popeljal do številnih rešitev. Nova podoba določenega odnosa bo odlično vplivala na vaše počutje in vas zavarovala pred tistimi, ki so vam nevoščljivi in vas prav nič ne podpirajo. Čustva bodo najbolj intenzivna v sredini tedna, naj bo v pozitivno smer, tako vas bo čakal vroč večer, ki vam bo povrnil smeh na vaše ustnice. Finance bodo najbolj izpostavljene konec tedna, vendar nikar ne podlezite negativnim vplivom, ki vas bodo želeli posrkati vase.

DEVICA

23. avgust - 22. september

Teden bodo zaznamovali hitri in drzni premiki, povezani z vašim osebnim področjem. Prej kot boste počistili s preteklostjo, prej se vam bodo začela odpirati nova vrata, ki vas vodijo med ljudi, ki so sproščeni in predvsem iskreni. Največ dobrih vplivov boste deležni tisti, ki ste rojeni v drugi dekadi, saj vam bo ta vrata uspeha pomagala odpreti Venera. Izkažite hvaležnost in se podajte v eksperiment. Ljubezen bo dobila boljšo podobo v zadnjih dneh tedna, saj boste takrat usmerjeni v poglobitev odnosa.

TEHTNICA

22. september - 23. oktober

Dnevi tega tedna bodo klicali po spremembah. Ustavili se boste tam, kjer vas bodo znali spraviti v dobro voljo. Prijateljski odnosi bodo dobili novo podobo. Olepšala jih bosta Merkur iz Vodnarja in Mars iz Strelca. Vaša komunikacija bo dodelana in težko vas bo prepričati v tisto, kar vam ne ustreza. Z nekaj dobre inspiracije se boste odlično znašli tudi samski, ki boste tokrat na prvo mesto postavili notranjost in medsebojno energijo. Nasmehne se vam lahko tudi nekaj nevsakdanjih priložnosti, zagrabite jih!

ŠKORPIJON

23. oktober - 22. november

Spretno se boste podali v nekaj, kar je bilo za vas do sedaj uganka. Mikalo vas bo, da poskusite tudi nekaj novega, neznanega. Rutina vam bo odgovarjala le na poslovnem področju, saj boste z njeno pomočjo pred nadrejenimi ustvarili še boljši vtis in se povzpeli stopničko višje. Neptun iz znamenja Ribi, vas bo s svojim aspektom usmeril k sanjarjenju in tuhtanju. Na površje lahko pridejo tudi čustva, za katera ste bili prepričani, da ste z njimi že razčistili in jih pometli pod preprogo. Soočite se z vsem skupaj!

STRELEC

22. november - 21. december

Bremena, ki jih čutite na področju dela, vplivajo tudi na vaše zasebno življenje. Počasi boste morali ločiti poslovne in zasebne zadeve, saj se partnerjeva toleranca zmanjšuje. Ljubezenski pripetljaji bodo najbolj razigrani v sredini tedna, zato takrat pogumno spregovorite, saj se obeta veliko več kot le srečanje. Konec tedna boste začutili vpliv Merkurja v znamenju Vodnarja, ki bo dodal nekaj občutljivosti, nikar vseh opazk ne jemljite preveč resno, saj vas lahko okarakterizirajo, da ste pretirano občutljivi.

KOZOROG

21. december - 19. januar

Kar želite narediti in kar že delate, sta dve povsem različni stvari. Mislite, da boste v življenju našli dovolj prostora za vse stvari, a to je mogoče le v vaši glavi, v resničnosti pa ne! Odločiti se boste morali, ali ste pripravljeni zapustiti preteklost in si pustiti priložnost, da poskusite nekaj čisto novega. Na srečo bo usoda stopila na vašo stran v pravem trenutku in vam ponudila roko, da boste resnično izbrali tisto pravo smer. Pozabite na vse, če ima le kanček opraviti z neuspehom, morda prehaja presenečenje.

VODNAR

19. januar - 18. februar

Hoteli bi doseči vse naenkrat, povrhu pa želite še, da bi se uresničila velika porcija vaših sanj. Ali se vam ne zdi, da malo preveč po otroško fantazirate? Morda pa ne, saj imate izjemno podporo Saturna in ostalih planetov. Navdušenja in realizacij bo kar nekaj v tem tednu, saj vam bodo postregli z odgovori, ki se vam bodo zdeli kot češnja na smetani. Previdno le s podpisi pogodb, uradnimi zadevami ali nakupi tehničnih stvari, da ne bo prišlo do pomote, saj je Merkur retrograden in to v vašem znamenju.

RIBI

18. februar - 20. marec

Zgrabite odločitev, ki vam dela skrbi, za roge, da si ne premislite. Nikar ne dovolite, da bi izgovor, ki ste si ga izmislili v zadnjem trenutku, zamajal vaše namere. Sočasno boste naredili še en velik korak, čeprav vam ga pravzaprav še ne bi bilo treba – podobno, kot bi iskali stanovanje v novem kraju, še preden bi tam dobili tudi službo. Ali je to del večjega načrta, veste le vi in nihče drug. Čas za velike odločitve prihaja in, kar je najbolje, morda boste zaradi tega pri sebi spremenili zakoreninjena mišljenja.

Naročite se na brezplačni tedenski horoskop in ostale novice

Pri ravnanju z vašimi osebnimi podatki ravnamo zelo spoštljivo in zakonito. Vaše osebne podatke bomo uporabljali izključno za pošiljanje svojih e-obvestil.

S klikom v okence se strinjate s prejemanjem e-obvestil. Od prejemanja e-obvestil se lahko kadarkoli odjavite. Več o varstvu osebnih podatkov si lahko preberete v Obvestilu o zasebnosti in v Splošnih pogojih poslovanja.