OVEN

20. marec - 19. april

Ukvarjali se boste z vprašanjem, kaj radi počnete in kam ste pripravljeni vlagati svojo energijo. Vsi odgovori vam ne bodo všeč, ampak v odporu se skriva ključ do razrešitve. Partnersko področje bo zelo pomembno, saj bo vpliv Venere zelo moteč. Bolj kot boste vztrajali pri svojem prepričanju, težje boste prišli do tistega, kar si želite spremeniti v odnosu. Ko boste razmišljali o financah, ne pozabite vprašati za nasvet in uskladiti načrtov s partnerjem.

BIK

19. april - 20. maj

V tem tednu bo središče vaše pozornosti namenjeno odnosom in iskanju rešitev, kako spremeniti tiste zadeve, s katerimi niste zadovoljni. Dobre rešitve se lahko pojavijo zelo hitro, saj je Venera iz Raka na vaši strani, še močneje pa vpliv Urana v vašem znamenju. Osredotočeni boste tudi na vaše finančno področje. Pri svojih načrtih ne tvegajte še, da vam bo kasneje žal. O denarju pa se odločajta skupaj s partnerjem, če ga imate, ali poiščite profesionalni nasvet.

DVOJČKA

20. maj - 21. junij

Vam vsekakor zdaj ne bi smelo biti dolgčas. Čakajo vas zanimivi pogovori in spoznanja. Komunikacija sicer še ne bo gladko tekla, saj je bo Merkur še malo ustavil preden bo šel v direktno gibanje, zato se le podajte v svoje okolje in prediskutirajte svoje ideje z drugimi ljudmi. Konec tedna vas zna zgrabiti nejevolja, povezana z družinskimi člani, saj se bodo napetosti kopičile. Odvečno energijo porabite za vadbo, čiščenje, za kratkoročno planiranju in masažo.

RAK

21. junij - 22. julij

Skozi ves teden lahko pričakujete veliko ukvarjanja z družinskimi člani. Lahko se zgodi, da vas zgrabi želja, da bi popolnoma preuredili svoje bivalno okolje. Imeli boste dovolj energije in odlične zamisli, kako to storiti, saj bo čas pravi. Večeri pa bodo bolj namenjena prijetnim, erotičnim in zanimivim zadevam, saj vas Venera v vašem znamenju vabi v vroče noči. Če ste samski, pa vas bodo nenavadne sanje vzpodbudile, da začnete delovati v smeri ljubezni.

LEV

22. julij - 23. avgust

Samski si lahko obetate virtualno ljubezensko zgodbo, ki ne bo dolgega veka. Teden pa bo drugače namenjen predvsem delu, ki ga praviloma ne marate preveč. Gre za tiste zadeve, s katerimi ste v preteklosti odlašali in so vas zdaj dohitele. Spravite se v pogon in jih premaknite. Vitalnost bo dobra, saj gostite Marsa v vašem znamenju. Na partnerskem področju boste imeli več dela v drugi polovici tedna. Čas bo pravi za dinamično zanimiv pogovor.

DEVICA

23. avgust - 22. september

Imeli boste ogromno energije, večkrat pa se lahko v vas pojavi nemir ali želja, da bi nekaj, o čemer sicer radi premislite in pretehtate, naredili na silo. Začetek tedna vam ponuja tudi priložnost za novo poslovno zadevo. Glavnina preostanka dni, bo namenjena finančnim zadevam in načrtovanju. Pojavi se lahko super priložnost za dodaten zaslužek. Če ideje ne najdete sami, se pogovorite z nekom v svoji sredini, da boste bolj prepričani. Vikend bo prijeten.

TEHTNICA

22. september - 23. oktober

Skozi teden vas bo precej skrbelo, najbolj pa bo poudarjeno finančno področje. Na trenutke vas lahko zgrabi želja, da bi zapravili privarčevani denar za nekaj lepega. Čas bo ugoden za vas, če le ne boste pretirali, kar se resnično lahko zgodi. Pomembna pa bo tudi komunikacija z drugimi in domačimi. Izmenjajte svoje ideje, strahove, bojazni ali zanimivosti. Prav lahko zgodi, da v prijetnem klepetu najdete skupne točke in priložnost za prijeten klepet.

ŠKORPIJON

23. oktober - 22. november

Sonce in Merkur vam še vedno nagajata. Skozi ves teden se lahko pojavljajo čudne zadeve v poslu ali z dogovori. Na ljubezenskem področju pa bo vroče. Pazite, da se ne boste zapletli z nekom, ki ga ne poznate dobro. Tako se boste izognili razočaranjem in kasnejšemu obtoževanju. Imeli boste ogromno energije, zato bo tudi doma živahno, kako jo boste izkoristili, pa je odvisno od vas. Dobro bi bilo, da se posvetite svojim financam in jih spravite v red.

STRELEC

22. november - 21. december

Imeli boste ogromno priložnosti za prijetne klepete in izmenjavo mnenj s prijatelji in znanci, saj vas podpira Mars iz Leva. Nekdo izmed njih vam lahko pomaga premakniti neko zadevo z ničelne točke. Ljudje vam bodo naklonjeni, vendar bodite pozorni kdo je vaš resnični prijatelj in kdo si želi imeti le neko korist z vaše strani. Prva zamera je boljša od zadnje. Bolj, kot se bo teden zaključeval, več energije boste imeli in počutje bo res odlično.

KOZOROG

21. december - 19. januar

Zelo živahno bo na poslovnem področju. Zdaj sta za vas pomembni predvsem dve zadevi. Prva je, da usmerjate energijo samo na tiste zadeve, o katerih ste v preteklosti že dobro razmislili in jih je vredno narediti. Druga pa je povezana z drugimi ljudmi. Poiščite tiste, ki so vam pripravljeni prisluhniti in pomagati. Prijateljstva bodo pomembnejša, saj obstaja nekdo, ki vam bo dal dobro idejo in vam jo pomagal uresničiti. Vikend bo kulinarično obarvan in ležern.

VODNAR

19. januar - 18. februar

Bolj kot resno ljubezen, boste iskali možnosti za flirt in kratkotrajni odnos. Razlog se lahko skriva tudi v tem, da boste imeli precej dela na poslovnem področju. Le pozornost posvetite zdravju. Če ste z nečem, česar ne marate, odlašali, boste morali zdaj to narediti. Pri tem pa si lahko obetate novih zamisli in pomoči. Žal se vedno ne boste strinjali z načinom, kako nekaj premakniti. Kaj pa, če ima nekdo drug tudi prav? Opcija o kateri je vredno razmisliti.

RIBI

18. februar - 20. marec

Teden vam bo postregel z gugalnico različnih možnosti. Če ste v partnerskem odnosu, bo tam nastala neka zmešnjava, ki jo je potrebno razrešiti. Najbolje se je odkrito pogovoriti in se prilagoditi. Ker boste morali pristati na kompromise, rešitve ne bodo všeč ne eni ne drugi strani, a je vse rešljivo. Konec tedna se bo vse umirilo, veliko bolje se boste počutili in imeli sijajne vizije za prihodnost. Potrebno bo spremeniti prehrano in se fizično razgibati, da se okrepite.

Naročite se na brezplačni tedenski horoskop in ostale novice

Pri ravnanju z vašimi osebnimi podatki ravnamo zelo spoštljivo in zakonito. Vaše osebne podatke bomo uporabljali izključno za pošiljanje svojih e-obvestil.

S klikom v okence se strinjate s prejemanjem e-obvestil. Od prejemanja e-obvestil se lahko kadarkoli odjavite. Več o varstvu osebnih podatkov si lahko preberete v Obvestilu o zasebnosti in v Splošnih pogojih poslovanja.