OVEN

20. marec - 19. april

Še najboljše volje boste, ko boste doma, saj vam bodo bližnji povrnili energijo in še bolj se boste zbližali. Kar težko bo začeti z delom v tem tednu, saj bodo misli begale nazaj. Rojeni v drugi dekadi, boste precej delali, to vas bo obremenjevalo, rezultati bodo vseeno dobri, kar vam bo dalo še več motivacije. Ob večerih, bo dosti časa za nežnosti ali pa tudi za žgečkljive novosti, vaše prijatelje, vse se lahko zavleče v kasnejše ure. Bo pa zato vikend zanimiv in dinamičen.

BIK

19. april - 20. maj

Delavne naloge boste končno pripeljali do konca. Zelo zanimiv teden vas čaka, lahko boste uresničili celo vaše sanje. Zdaj se lahko prepuščate pozitivnim čustvenim razpoloženjem. Konec dober, vse dobro! Tisti z umetniško žilico, boste ustvarjalni in polni novih, drugačnih idej, tudi po zaslugi Merkurja in Marsa. Rojenim v drgi dekadi, bodo zvezde naklonjene, tako da se bodo odnosi poglobili, več bo nenavadnih idej. Razne prebliske zapišite, saj vam bodo koristili.

DVOJČKA

20. maj - 21. junij

Zatrte želje se ne bodo v popolnosti izrazile, uresničitve pa bodo bolj počasne. Rojeni v zadnji dekadi, boste veliko energije vlagali v nove projekte, pomoči starejših oseb, pa boste zelo veseli. Energije bo več, bolj dinamični boste, tudi precej zadovoljni, tako z ljubljenimi kot pri vseh drugih opravilih. Zvezde vam bodo naklonjene, zato boste pospešili druženje in poživiti krvni obtok. Če se morate na novo s kom srečati ali se spoznati, bo srečanje zanimivo, poskušajte uživati!

RAK

21. junij - 22. julij

Ne boste se razumeli z okolico, predvsem pa z kolegi na delavnem mestu, saj bo nestrpnost prisotna ves teden. Vaša domislice, bodo sicer malce nenavadne, lahko pa si privoščite tudi skrite želje, upoštevajte meje in imejte pravo mero okusa. Pozabite malce na aroganco, saj planetarne energije ne bodo na vaši strani. Rojeni v zadnji dekadi, se boste ogreli za osebo, ki vam ni najbolj naklonjena. Čeprav večkrat izberete razum, vas lahko pusti na cedili, zato upoštevajte druge.

LEV

22. julij - 23. avgust

Tam, kjer boste veliko pričakovali, se bo prepočasi odvijalo. Lahko pa veliko odnesete od naključnega srečanja v sredo. Ne boste popustljivi, akcije, ki vas čakajo, boste obvladali in jih podvrgli svojim ciljem. Od tod bo izviral boljši nadzor nad vašimi dejanji. Otroci zahtevajo preveč od vas, ker je izčrpanost očitna, zato si s partnerjem vzemita konec tedna zase. Zapeljevanje bo obrodilo sadove, spremenjena zunajost bo opazna, popestritev z romantik bo uvod za užitek.

DEVICA

23. avgust - 22. september

Čeprav imate kopico težav, bo bolje, da se prepustite toku. Vaš kritičen duh, bo postal sistematičen, kar se lahko odraža v verbalni agresiji. Že v sredo boste ugotovili, da niste sami. Pomoč pri zagatah, vam bo reševal kolega, iz tega se lahko tudi kaj naučite. Združitev razuma in čustev, bo mogoča, zato lahko vztrajate pri reševanju nesporazumov. Konec tedna boste potrebovali počitek, drugače se bodo napetosti stopnjevale. Sprostilna masaža in veliko svežega zrak, čudovito!

TEHTNICA

22. september - 23. oktober

Veliko bo nemira, saj si časa ne boste mogli urediti tako, kot bi bilo najbolje. Začetek tedna ne bo lahkoten in vaš entuziazma bo oplahnel, saj se bodo misli vračale na pretekle dogodke. Za rojene v drugi dekadi, le opozorilo, previdno z denarjem. Nestrpnost z vaše strani, bo v četrtek povzročila kar nekaj ostrih besed, kar lahko zaplete situacijo in vas postavi v neprijeten položaj. Ne bodo nasedali vašemu šarmu. Vikend porabite za domače, opravila v okolici in v notranjosti.

ŠKORPIJON

23. oktober - 22. november

Dinamičnost in radovednost vas vlečeta že nekaj časa naprej. Na začetku tedna, se boste močno zavedali, kako hitro vam mineva čas. Toliko stvari boste želeli hkrati opraviti, da se bo nevroza stopnjevala. Ugotovili boste, da so stvari precej resnejše, kot ste predvidevali. V četrtek se bo zgodil nenadni preobrat, kar vas bo postavilo na trda realna tla. Ovire bo potrebno počasi odstraniti, da ne bo še več zapletov. Ljubezen bo v zraku in hodili boste okoli lahkotno in precej zasanjano.

STRELEC

22. november - 21. december

Tako na ljubezenskem področju kot poslovnem, pričakujete veliko. Pasivnost pa bo vaša slaba stran ves teden. Vse bo čakalo na vas, tudi manjše odločitve, zato poskušajte biti čim bolj aktivni. Meditacija in post, bosta lahko močno izboljšala vašo psihofizično stanje. Tako boste lahko ostali v ravnovesju s sabo in svojo okolico. Bližnjim lahko podarite kaj lepega, se sprašujete, zakaj le? Tako bo vikend vroč, strasten in nepozaben, le če boste radodarni, mistični in nežni, kot znate biti.

KOZOROG

21. december - 19. januar

Veliko dela čaka rojene v drugi dekadi, kar ne pomeni, da boste nejevoljni. Osnovni pogoj je, da sporno zadevo razčistite pri sebi. Za večje spremembe pa se ne odločate, saj so planetarne vibracije slabe. Potrpežljivost je lahko tudi dvorezen meč, uporabite vašo realno presojo, le tako bodo vaše ideje izvirne. V petek boste močno zmedeni, v očeh sogovornika ne boste razbrali resnice. Konec tedna naj bo bolj sproščujoč, v toplicah ali na morju, saj vas čakajo precej čudni dnevi.

VODNAR

19. januar - 18. februar

Čutili boste, da prihajajo nove, romantične vibracije. Vaša svobodomiselnost bo v ospredju in hitro boste pokazali čustva. Nekaj tolerance pa le premorete, naj pride na plano. V službi dobro poglejte okoli sebe in hitro boste ugotovili, na koga se lahko zanesete. Rojeni v prvi dekadi, boste lahko dodatno zaslužili, se polepšali, za prijatelje pa si boste vzeli veliko časa. Dober vpliv Venere in Jupitra, prinašata tudi več užitkov, veliko energije, zato bo potrebna fizična dejavnost.

RIBI

18. februar - 20. marec

Ne bo vam enostavno začeti teden, vaša koncentracija bo nihala in lepi vtisi preteklih dni bodo stalno v vaših mislih. Doma pa bo drugače, vezani se boste s partnerjem sporazumevali na način, ki ga do sedaj niste poznali. To bo povzročilo poplavo čutnosti. Samske čaka presenečenje, kar težko se boste soočali z dobrim. Ženske boste radovedne, in precej ležerne. To se bo poznalo predvsem ob večerih, saj ne boste ostajale doma, druženje vas bo osrečilo in razbremenilo.

Naročite se na brezplačni tedenski horoskop in ostale novice

Pri ravnanju z vašimi osebnimi podatki ravnamo zelo spoštljivo in zakonito. Vaše osebne podatke bomo uporabljali izključno za pošiljanje svojih e-obvestil.

S klikom v okence se strinjate s prejemanjem e-obvestil. Od prejemanja e-obvestil se lahko kadarkoli odjavite. Več o varstvu osebnih podatkov si lahko preberete v Obvestilu o zasebnosti in v Splošnih pogojih poslovanja.