OVEN

20. marec - 19. april

Že začetek tedna bo pokazal vso lepoto, ravno tako kot vi. Ta čas bo primeren za kakšno potovanje, razne sprostitve vas bodo napolnile z energijo, tako boste brzdali vašo divjo naravo. Rojeni v prvi dekadi, boste imeli več priložnosti za spoznavanje novih ljudi, lahko se rodi nova ljubezen, kar pa ne bo spremenilo vašega pogleda na zvestobo. Vpliv Venere v vašem znamenju, lahko prinaša tudi spremembo vašega videza, telesni napori se bodo povečali. Izogibajte se le ekstremnim športom.

BIK

19. april - 20. maj

Okoli vas bo zbirka ljudi, željnih družabnih stikov, tako da boste prve dni v tem tednu prav z lahkoto odjadrali v neznano ali se zasidrali ob kakšni polni mizi. Do vaših ljubljenih se odprite in ne bodite skrivnostni, prosti čas je pravi za dotike, ki lahko ublažijo marsikatero vašo besedo. Za rojene v prvi dekadi, bo čas za večje odločitve, novih dogovorov, celo veliko bolj se boste posvečali vašemu zdravju. Raznovrstni dobrotam se sicer ne boste mogli upreti, zato ne pozabite na vadbo!

DVOJČKA

20. maj - 21. junij

Prve dni boste opravili bolj družinske dolžnosti, možgani vam bodo delovali, kot že dolgo ne. Do sredine tedna, se boste končno odločili, kam in s kom. Mars v vašem znamenju, prinaša nekaj nemira, živce vam bodo parali nedosledni ljudje in morda vozniki, pa tudi nove obveznosti, dober vpliv Merkurja in Venere, pa bo poskrbel, da bo teden vseeno prijeten. Podajte se na kakšen hrib, poležavanje ne bo dobrodošlo, lahko pa nahranite sebe z dobro knjigo v roki. Aktivnosti se bodo stopnjevale.

 

RAK

21. junij - 22. julij

Pomladna vznemirjenost in delavni dnevi, zaradi obetanih novosti, se lahko vlečejo vse do konca tedna. Šele potem boste začutili pripadnost skupnosti in lažje boste planirali naslednje tedne. Moški boste pospešeno delali, načrti za prihodnost vam ne bodo dali spati. Izredno zanimivo obdobje vas čaka, tudi za načrtovanje finančnih vlaganj. Rojeni v prvi dekadi, boste imeli težave z ljubljenimi, zato previdno, da ne bodo spori preglasni in izogibajte se starim zameram, ki vam ne služijo več.

LEV

22. julij - 23. avgust

Malo poležavanja v tem tednu vam ne bo prav nič škodilo. Po napornih dnevih, ki so vam pobrali veliko energije, si boste dali duška. Dobra pozicija Merkurja in Venere, nakazuje, da bo spet čas za ljubljene in razne nežnosti, posvetite se družinskim srečanjem, prijateljem ali raznim spremembam v domu. V sredini tedna, vas lahko preseneti mikavna oseba, z bujno domišljijo. Če ste samski, zagrabite priložnost, če pa ste v zvezi, dobro premislite, kaj pridobite z avanturo in kaj lahko izgubite.

 

DEVICA

23. avgust - 22. september

Še vedno bo naporno, tako doma kot v službi, čeprav boste že siti vsega. Ves teden boste rojeni v drugi dekadi, močno zasedeni, kasneje pa boste že lažje zadihali. Daljši sprehodi, meditacija, lahko tudi kakšno fizično delo, premagovanje gorskih vrhov ali obisk, lahko zagotovi sproščenost in boljše počutje. Proti koncu tedna, pa boste v ljubezenskem odnosu nergavi, brez občutka za osebe, ki bodo poleg vas. Vzemite se v roke in raje uživajte te prijetne dni.

 

TEHTNICA

22. september - 23. oktober

Družinske obveznosti bodo le do sredine tedna v ospredju, delo pa boste dali na stranski tir. Podali se boste na prijetna mesta, prijatelji vas bodo veseli, morda vas bo vleklo na kakšno razstavo ali kulturno prireditev, saj bo s tem zadovoljena vaša estetska duša. Vpliv Venere lahko prinese nenavadno osebo, popadla vas bodo nora in nenavadna ljubezenska čustva, na katera ste že malce pozabili. Tudi vezani si lahko dovolite več nenavadnih, drugačnih prijemov v soju dišečih svečk.

 

ŠKORPIJON

23. oktober - 22. november

Obeta se vam prav prijeten teden in zanimiv teden. Zadrževali se boste v krogu družine, drobna spomladanska kratkotrajna opravila na posesti ali v domu, vas bodo prav osrečevala. Veliko nestrpnosti in hitrih reakcij, bo samo v torek, previdno z električnimi stroji, na cesti in z sosedi. Blokade, nejevolja in napetosti v odnosih, bodo končno popustile in spet boste duhoviti. Za sprostitev priporočam tek, dihalne vaje in manj kaloričnih napitkov in hrane. Vikend bo poln živahnih dogodkov.

STRELEC

22. november - 21. december

Obdobje do petka, bo primerno za vsestranske fizične aktivnosti, energije bo dovolj in zadovoljni boste z čisto z vsem, kar bo prihajalo izpod vaših rok. Spreminjajoče informacije, vas ne bodo ustavile, saj bo vaš načrt brezhiben. Rojenim v drugi dekadi, previdno z ostrimi predmeti in na cesti, Mars ni na vaši strani. Konec tedna, si oddahnite ob meditaciji, glasbi ali drugih užitkih, kjer boste lahko našli duševni mir. V odnose se bo vtihotapila harmonija in noči po kakršnih ste hrepeneli.

KOZOROG

21. december - 19. januar

Prve dni v tem tednu, boste več pozornosti posvečali urejanju poslovnih zadev, sledi zaključek nekega sodelovanja. Preverjajte in preizkušajte sebe, da boste odkrili svojo novo osebnost na osnovi skritega v podzavesti. Sodelujte pri delu, športu ali raznih potepanjih s tistimi, ki imajo isto pot in enake poglede. V drugi polovici tedna, pa boste soočeni z več težavami, ki bodo pustile grenak priokus. Zdravstveno stanje se lahko malce poslabša, zaradi stresa in nervoze. Domači bodo precej naporni.

VODNAR

19. januar - 18. februar

Čeprav vas Mars ščiti, saj dela dober aspekt na vaše znamenje, pa bo v tem tednu precej čudnih situacij, ki lahko še tako ekstremistično razpoložene, preseneti. Radi boste eksperimentirali, tako v ljubezni kot pri hazardu. Denar vam bo z lahkoto spolzel skozi prste, vaš pravi temperament bo prišel na površje, saj ste bili zadnje mesece precej v krču. Dober aspekt Venere prinaša prijetna srečanja samskim in tudi kakšno avanturo. Pri vezanih se bo ojačala bližina in romantika.

RIBI

18. februar - 20. marec

Nihanje razpoloženja, se bo precej umirilo in do sredine tedna, boste umetniško razpoloženi in vaš pozitivni pogled na svet, bo ponovno prisoten. Vračajte se v kraje, kjer ste se že dobro počutili in obnavljajte stike s tistimi, ki so vam pustili kakršen koli pečat. V drugi polovici tedna, boste rojeni v zadnji dekadi, stalno v napetosti, kot da morate za vsako ceno braniti vaše ideale. To pa bo velika zmota, saj boste delovali nepovezano. Raje se predajajte čutnosti v postelji, pokažite nežnost.

Naročite se na brezplačni tedenski horoskop in ostale novice