OVEN

20. marec - 19. april

Potrudite se v prvih dneh tedna, ko prihaja nekaj priložnosti, da naredite kakšen premik, morda celo obrnete nov list. Vsekakor pa najprej temeljito razmislite, da ne boste kasneje po nepotrebnem obžalovali. Samski boste imeli občutek, da ste še bolj privlačni, zato se vam obeta plodno obdobje, obarvano z novimi stiki, prijetnimi pogovori in vznemirljivimi dogodivščinami. Proti koncu tedna boste malce zmedeni. Imeli boste občutek, da ste nekaj zamudili, toda ni ravno tako in prav kmalu boste dobili potrditev, da so bile to le vaše zaznave.

BIK

19. april - 20. maj

Že v ponedeljek, ko prihaja močna energija, pričakujte več samostojnosti in hitrih odločitev, ki vas bodo dolgoročno privedle do uspešne realizacije. Vedno znova se boste morali zanesti nase. Živčnost in preveč hrane, lahko povzroči bolečine v želodcu, zato se pravi čas zavarujte pred temi vplivi. Tisti, ki le sanjarite o nekom, ni pa konkretnega dogajanja, boste sposobni vse skupaj prekiniti. Mars, ki je v Levu bo močno vplival na vašo samopodobo, kar vam bo dajalo na čustvenem področju posebno moč. Vikend naj bo fizično aktiven.

DVOJČKA

20. maj - 21. junij

Ne prelagajte zadev v prvih dneh tedna iz kupa na kup in pazite, ker se vse utegne obrniti proti vam. Raje upoštevajte trenutne okoliščine in se posvetujte s tistimi, ki dobro obvladajo zadeve. Finančno stanje bo v tem tednu kljub vsem nepredvidljivim situacijam stabilno in pozitivno. V ljubezni konec tedna, ko boste zaradi Marsa in Venere iz znamenja Leva, razneženi in bolj strastni, pričakujte čudeže. Previdno, nekaj bo le vaš scenarij, ki pa utegne postati naporen, zato ne bodite tako pristranski. Nedelja prinaša nenavadno sporočilo.

RAK

21. junij - 22. julij

Čeprav se bo v začetku tedna pojavilo nekaj nejasnega, boste želeli vztrajati samo pri poznanih zadevah. Prijatelji, ki vas obdajajo, vas bodo v sredo in četrtek težje razumeli, zato nikar ne vztrajajte pri nečem za vsako ceno. Poskušajte uživati v drobnih radostih, ne kujajte se, tudi, ko vam ne bo vse po godu. V soboto in nedeljo, vas bo motilo, da boste razmišljali veliko bolj s srcem, kot pa z razumom. Dovolili si boste, da vas bodo čustva dodatno spodbujala. Prav tako si boste želeli navezati še tesnejše vezi z vašimi družinskimi člani.

LEV

22. julij - 23. avgust

Od nekoga boste zaradi svojih zadev, ki jih morate čim prej rešiti zahtevali več, kot vam je pripravljen dati. Morda preveč komplicirate, okoliščine pa bodo zahtevale iskanje srednje rešitve, kar vam ne bo preveč dišalo. Preplavljale vas bodo želje po nadaljevanju izobraževanja, vendar se boste ob tem srečevali z večjimi dilemami. Imate še kar nekaj časa, da razmislite o vsem skupaj, sedaj pa uživajte v sončnih dneh in ne delajte ničesar, kar bi kasneje obžalovali, saj se v vašem znamenju gostita nebesna ljubimca, Venera in Mars.

DEVICA

23. avgust - 22. september

V tednu pred vami, ki ga bo spremljalo Sonce iz Dvojčka z napornim aspektom, prihaja nekaj razlogov za zaskrbljenost, zato skušajte biti bolj samozavestni. Če se boste motivirali, se boste sposobni podati v konkretno uresničevanje tistih ciljev, ki so bili do sedaj neizvedljivi. V domačem okolju se lahko pojavi konec tedna nekaj napetosti, ki jo boste lahko reševali s pomočjo umirjenega pogovora. Morda preveč analizirate, namesto da bi se prepustili občutku in nadaljevali v smeri, ki vam prinaša več prijetnih dogodkov in presenečenja.

TEHTNICA

22. september - 23. oktober

Ne odločajte se o pomembnih zadevah v začetku tedna povsem sami, temveč raje prisluhnite, saj boste deležni številnih pojasnitev, ki vas bodo zelo presenetile. Na poslovnem področju prihaja v sredo, ko se spojita Luna in Pluton, kar nekaj težav, ob katerih bi morali ostati na preži. Prihaja tudi nekaj negotovost, ki se je boste znebili težje kot običajno. Prisluhnite nekomu, ki je hitrejši in tudi spretnejši. Lahko se vam zgodi, da boste tudi v petek precej zmedeni, predvsem glede tega, ali bi bilo bolje, da besede pogoltnete ali spregovorite.

ŠKORPIJON

23. oktober - 22. november

Sodelovanje in razumevanje, vas v prvih dneh tedna vodita k novim prijemom na področju kariere, če boste pametno reagirali. Kar nekaj stresa vas čaka, saj so planetarne energije zelo slabe, kar lahko negativno vpliva na vaše počutje, s tem pa na napačne odločitve. Nikar za svoje težave ne krivite drugih, ampak prevzemite odgovornost. V tem tednu lahko načrtujete predvsem tisto, kar resnično dobro poznate. Nič ne boste naredili, če boste samo izgubljali živce, zato pristopajte res trezno, diplomatsko in predvsem bolj umirjeno.

STRELEC

22. november - 21. december

V prvih dneh tedna vam bo uspelo vse, česar se boste lotili, saj boste oboroženi z optimizmom. Manj bo nervoze in notranje napetosti, dober vpliv Venere in Marsa, prinaša veliko energije. Boste pa primorani dokončati delo, ki se mu zadnje čase izogibate. Seveda boste stvari vzeli zelo resno, dobili pa boste tudi podporo od ostalih. Od vas se bo konec tedna zahtevalo nekaj nemogočega, kar pa bo glede na vašo vztrajnost, tudi dobilo končni koncept. Predvsem si ne belite glave z nepomembnimi zadevami in se osredotočite na finance.

KOZOROG

21. december - 19. januar

Če se boste v prvih dneh tedna podali v poslovna pogajanja, se lahko počasi približate svojim željam. V ljubezni vas bosta Venera in Mars iz Leva, močno iztirila, na vsako napako in pripombo, boste hladno reagirali. Odmaknite se od zahtev in pojdite raje v svoj svet, se umirite in šele nato reagirajte. V petek in soboto vam nič in nihče ne bo naklonjen, celo v odnosih s tistimi, ki jih običajno razumete. Sprejmite njihove nasvete, kako si olajšati pot do bolj brezskrbnega delovanja. Vaše misli se bodo v nedeljo vrtele v glavnem okoli družine in doma.

VODNAR

19. januar - 18. februar

Več negotovosti bo že v ponedeljek, saj se boste prepričali o resničnosti določenih zadev, ki vas vznemirjajo v ozadju. Združili boste moč in pogum in se usmerili v razčiščevanje odnosa, ki vas obremenjuje. Če že dlje časa razmišljate o tem, da bi začeli s športno aktivnostjo, imate sedaj odlične možnosti, da stopite v nekaj novega, kar vam bo pisano na kožo, morda spoznate tudi zanimivega prijatelja, ki bo popestril vaš vsakdan. Boste pa pridobili veliko zanimivih novic, finance pa vas bodo malce obremenile, vendar le za kratek čas.

RIBI

18. februar - 20. marec

Nadaljujte v smeri začrtanega. Za vas zunanji vplivi za teden, ne bodo imeli vpliva na vaše razpoloženje. In tako je pravilno. Vi ste gospodar svojih misli in občutkov. In pozornost posvetite le dobrim, saj se vam bo hitro obrestovalo. Planeti nas bodo varovali in navdihovali z rešitvami ali alternativami v primeru težav na poti, pa naj gre za reševanje nesporazumov, prepirov ali nesoglasij. Tisti, ki z razmerjem že dlje časa niste zadovoljni, boste končno spoznali, da se vaš partner žal ne bo čudežno spremenil, temveč bo ostal prav takšen kot je.

Naročite se na brezplačni tedenski horoskop in ostale novice

Pri ravnanju z vašimi osebnimi podatki ravnamo zelo spoštljivo in zakonito. Vaše osebne podatke bomo uporabljali izključno za pošiljanje svojih e-obvestil.

S klikom v okence se strinjate s prejemanjem e-obvestil. Od prejemanja e-obvestil se lahko kadarkoli odjavite. Več o varstvu osebnih podatkov si lahko preberete v Obvestilu o zasebnosti in v Splošnih pogojih poslovanja.