OVEN

20. marec - 19. april

Določene stvari poskušajte olepšati, saj se boste tako izognili negativnih energijam okolice. V ospredje bodo stopila ljubezen in močnejša čustva. Pripravljeni boste na nekaj več, na resen korak naprej. Vaša romantična prihodnost se bo nepričakovano spremenila, a v pozitivnem smislu. V rokah boste imeli ključ do svoje usode, kar se bo pokazalo tudi v družinskem življenju. V domačem okolju boste blesteli, kar pa ne bo držalo za prijateljske odnose.

BIK

19. april - 20. maj

Več bo poslovnih obveznostih, ki se bodo kopičile in jih boste zato želeli čimprej rešiti, tudi v prostem času. Vaš trud bo nagrajen, zlasti pa vaša kreativnost, zato delite nove in sveže ideje, saj bodo pri nadrejenih pustile močan vtis. Na poslovnem področju bo pestro in zanimivo, saj novo obdobje s seboj prinaša nepričakovane spremembe. Vendar pa boste morali pri tem paziti, da ne boste preveč neposredni, saj se zaradi tega utegnejo razviti nesporazumi.

DVOJČKA

20. maj - 21. junij

Časi se vsekakor spreminjajo, kar pa ne pomeni, da boste pozabili na svoje prioritete, želje in vrednote. Navkljub vsemu boste ostali zvesti samemu sebi in vsako oviro, ki jo boste na začetku tedna srečali, pogumno premagali, četudi bo prižgala vse alarme. Življenje ne bo dolgočasno, bo pa nekaj miru prinesla oseba, ki vam je pri srcu. Njena prisotnost bo pozitivno vplivala na vas in vaša dejanja. Nadejate si lahko kar nekaj obiskov zabav oziroma prijetnih druženj.

RAK

21. junij - 22. julij

V vas se bodo prebudila močna čustva, ki pa jih ne boste želeli razkriti. Seveda to ne pomeni, da začnite nositi srce na pladnju, ampak da začnete korak za korakom počasi razkrivati svoja čustva. Vzemite si čas, saj se ne bo nikamor mudilo. V družinski sferi se bodo pojavljali manjši (že znani) konflikti, saj Mars zelo napeto gleda vaše znamenje. Pomembno bo, da se zaradi tega ne boste začeli obračati nazaj v preteklost in analizirati, kaj bi lahko naredili drugače.

LEV

22. julij - 23. avgust

Bodite to, kar ste in se ne skrivajte za masko. Podporo pri tem vam bosta nudila tudi Sonce in Merkur, katerih ples bo ustvaril zelo plodne energije, s katerimi boste lažje realizirali projekt, na katerem delate oziroma boste šele začeli. Pazite pa le, da se ne boste preobremenili, četudi bodo nagrade mamljive. Če ste nagnjeni k lahkovernosti, si vzemite čas za premislek, preden boste sprejeli odločitev. Če ne boste prepričani, kako stvari »stojijo«, počakajte v ozadju.

DEVICA

23. avgust - 22. september

Svoje ideje in zamisli boste skrbno branili, četudi vam bodo drugi nasprotovali. Z uporabo različnih strategij se boste podali na pot uresničevanja osebnih, poslovnih in partnerskih ciljev. Ko so v igri čustva in ljubezen, ne skoparite, ampak k temu pristopite z jasnim razumevanjem. Kljub temu pa boste morali paziti, da ne boste uporabili nizkih udarcev, saj bodo v tem primeru posledice težke. Obetate si lahko velike spremembe, ki jih bo povzročil mogočni Jupiter.

TEHTNICA

22. september - 23. oktober

Teden se bo začel dokaj dobro, saj boste bolj pozorni na dogajanje okrog sebe, zato bo vedno manj napak ali zamud. Če se želite osvoboditi bremen oziroma teže na svojih plečih, boste pravo usmeritev in nasvet dobili pri najbližjih prijateljih. Pomembno bo, da boste nekaj pozornosti posvetili tudi svoji impulzivnosti, sicer vam bo slab aspekt Marsa otežil življenje. Namesto da bi dvomili v besede ljubljenih oseb, raje premislite, o čem govorijo in kaj si želijo.

ŠKORPIJON

23. oktober - 22. november

V tednu se se pripravite na pestrejše dogajanje. Energije okrog vas bodo izjemno hitre, zato lahko pričakujete več obveznosti, ki jim boste brez težav sledili, saj vam notranje energije ne bo primanjkovalo. Ljubezen bo zacvetela, poslovno področje pa zaživelo. Proti koncu tedna se bodo stvari ponovno nekoliko umirile, kar boste občutili tudi na počutju, vendar ne bo nič resnejšega. Že po nekaj dneh se boste vrnili v prejšnji ritem, sprostitev pa boste našli v hobijih.

STRELEC

22. november - 21. december

Stvari se bodo končno začele premikati in razvijati, z vsako oviro, s katero se boste srečali, pa se boste spopadli odločno in pogumno. Pričakujete lahko nekaj (nujnih) situacij, ki bodo takoj zahtevale vašo pozornost, a ne bodo pustile posledic. V ljubezni lahko pričakujete zanimive izkušnje, v poslovnem svetu pa bodo preobrati prinesli novo upanje in svežino. Spet boste imeli vajeti življenja resnično v svojih rokah. Za vikend se vam obatajo razna srečanja in zabave.

KOZOROG

21. december - 19. januar

Premišljenost bo nagrajena, saj bodo v prvi vrsti pozitivne spremembe. To bo ugodno obdobje, da se organizirate in začnete uresničevati cilje, o katerih že dlje časa sanjate. Pri tem pa nikar ne pozabite nase: najdite čas za sprostitev in vpogled vase, saj boste spoznali veliko novega o sebi. Če ste v preteklosti stali za osebnimi (morda celo bolj sebičnimi) cilji, boste začeli delovati v višje dobro. Vezi z ljubljenimi osebami se bodo okrepile, kar vas bo še dodatno osrečilo.

VODNAR

19. januar - 18. februar

Do zdaj ste se z vsakimi ovirami, velikimi in majhnimi, spoprijeli pogumno in odločno, zato ne iščite izgovorov, zakaj se tudi tokrat ne bi. Vse težave boste najlažje premagali, če se boste zatekli k svojim najbližjim. Tu boste našli energijo in podporo, ki jo boste potrebovali. Vaše ljubljene osebe bodo resnično vir pozitivnosti. Ko se bo teden pomikal proti koncu, se bodo stvari umirile, a tudi zaostrile. Odločitve naj bodo premišljene, ne prepuščajte se naključju.

RIBI

18. februar - 20. marec

Komunikacija z okolico bo konstruktivna, projekti se bodo začeli razvijati, vaša ustvarjalnost pa bo zacvetela in dobila pozitivno spodbudo zvezd. Strah se bo poslovil, zato si boste upali tvegati, še posebej v ljubezni. Tu se ne boste omejevali, ampak se podali na pot uresničevanja srčnih želja in fantazij. Z Uranovo podporo boste lahko poglobili odnos z nekom, ki ste ga ravno spoznali, ali pa z osebo, ki je že dlje časa pomemben del vašega življenja. Živahno bo!

Naročite se na brezplačni tedenski horoskop in ostale novice

Pri ravnanju z vašimi osebnimi podatki ravnamo zelo spoštljivo in zakonito. Vaše osebne podatke bomo uporabljali izključno za pošiljanje svojih e-obvestil.

S klikom v okence se strinjate s prejemanjem e-obvestil. Od prejemanja e-obvestil se lahko kadarkoli odjavite. Več o varstvu osebnih podatkov si lahko preberete v Obvestilu o zasebnosti in v Splošnih pogojih poslovanja.