OVEN

20. marec - 19. april

V prvih dneh tedna boste precej pod vplivom okolice, kar vam ne bo najbolj všeč. Vaše delovne obremenitve bodo zelo težke in se bodo zavlekle v nedogled, vendar se ne obremenjujte preveč. Doma bodo iste težave, ne glede na to, kako boste reagirali in dogajanje, ki vas čaka, vas bo malce zmedlo. Sedaj boste prav vi tisti, ki se boste odločali, kako, kaj in na kakšen način naprej. Zaupen prijatelj vam lahko pomaga, da se ne boste preburno odločali, Konec tedna bo tudi precej nestabilen.

BIK

19. april - 20. maj

Razmišljali boste o vaši finančni situaciji, ki trenutno ni ravno najboljša. Poskusite najti kakšno boljšo rešitev. Govora bo o vaših čustvih, še posebej v primeru, da neke zgodbe še niste do konca preboleli. Nekaj, česar trenutno ne morete obrniti drugače, pustite na miru in se ne obremenjujte. Novosti vas ne navdušujejo, zato boste skrbno razmišljali o tem, kako bi se jim lahko izognili in nadaljevali nekoliko pozneje, ko boste bolje pripravljeni. Bodite pazljivi, da ne zanetite konflikta.

DVOJČKA

20. maj - 21. junij

Ne bodite presenečeni, če se boste v zadnjem hipu premislili, vaš sodelavec bo popolnoma razumel in podpiral vaša stališča. Preplavljale vas bodo želje po nadaljevanju izobraževanja, vendar se boste ob tem srečevali z večjimi dilemami. Imate še kar nekaj časa, da razmislite o vsem skupaj. Pomoč znanca boste zavrnili, potem pa vseeno sprejeli vsaj priložnost za daljši klepet. Mars bo vašemu znamenju dovajal več energije, hkrati pa tudi povečal motivacijo. Uživajte v dvoje!

RAK

21. junij - 22. julij

Ta teden boste pravilno naravnani na nekaj, kar vam očitno ustreza. Z osebo, ki si morda ne zasluži uspeha ali pa je nagnjena k temu, da vam ni hvaležna, se ne ukvarjajte preveč. Ne odločajte se o pomembnih zadevah povsem sami, temveč raje prisluhnite, saj boste deležni dobrih pojasnitev. Doma se bo nekaj v sredini tedna začelo razpletati, saj boste postali bolj optimistični. Imate še eno priložnost in vse se bo dobro izteklo. Posvetite se umetniškim načrtom in javnim nastopom.

LEV

22. julij - 23. avgust

Počutili se boste tako dobro kot že dolgo ne, saj ste v obdobju novih začetkov. Ne obremenjujte se preveč s tem, kaj bodo o vas povedali drugi, ko boste kot po navadi vse naredili po svoje in se zraven še hudomušno nasmejali. Ostanite sproščeni. Dovzetni boste za vse spremembe, ki se bodo dogajale v vaši okolici. Strastna srčna energija vas povezuje z nekom, s katerim se le fizično privlačita, kar ni dovolj za vas. S starimi težavami se boste spoprijeli popolnoma drugače kot doslej.

DEVICA

23. avgust - 22. september

Pripravljeni boste nadaljevati svojo zgodbo v visoki prestavi in zlahka boste preskočili kar nekaj stopničk hkrati, kar vas bo razveselilo in močno opogumilo. Nekdo v vaši bližini nekaj zapleta in zdi se vam, da morate spraševati vedno ene in iste stvari. Raje se posvetite bolj prijetnim rečem in ljubezni. Velikopotezni načrti bodo morda preveč optimistično zastavljeni. Določenih stvari ne boste videli v pravi luči, vendar z naivnimi mislimi ne boste prišli nikamor. Vikend bo zelo prijeten.

TEHTNICA

22. september - 23. oktober

Razmišljali boste o tem, kaj bi lahko v določenem odnosu izboljšali ali spremenili. Čustveno ste bolj vpleteni, kot si želite priznati, zato s konkretnimi rešitvami še počakajte. Poslovno področje bo zahtevalo veliko vašega truda in energije, kar vas bo jezilo. Seveda bodo dolgoročno posledice lahko spodbudne, zato je najboljše, da malce potrpite. Imate občutek, da se lahko odločate sami, a izkazalo se bo malce drugače. Spočijte si, saj nimate dovolj energije, za tako intenzivnost.

ŠKORPIJON

23. oktober - 22. november

Čeprav je v zadnjem času vse nekako ustaljeno, brez novosti, boste previdni. Novosti vas lahko prebudijo ter prijetno presenetijo. Morali boste urediti kar nekaj zadev, ki vas bodo vznemirile. Pazite, da ne boste v vsej tej naglici pozabili nečesa, kar je za vas pomembno. Zagnani boste še posebno v odnosih s tistimi, ki vas usmerjajo naprej in vam ne pustijo lenariti. Vse se dogaja v krogih, ki vam niso najbolj poznani. Ne boste radi v kakšni družbi, saj vam bo doma najbolje.

STRELEC

22. november - 21. december

Samskim bo naključno spogledovanje v službi prineslo več kot prijetno družbo in smeh. Ko vas bodo pozvali k sodelovanju, boste prvi odprti za nove predloge. Sredi tedna malo bolj pohitite, v nasprotnem primeru vas bo preganjal občutek, da za nekoga niste storili dovolj. Bodite bolj previdni, tako doma kot v službi, posebno če se vam zdi, da vam časa že primanjkuje. Nekdo se še vedno izmika glede vajinih konkretnih dogovorov. Potrebujete spremembo zraka, vzdušja in sogovornikov.

KOZOROG

21. december - 19. januar

Ne marate priganjanja, saj vas le vznemirja, želeli bi vse opraviti v miru. Kljub temu bo potrebno zavihati rokave, posebno za nekaj, kar zahteva popolno zbranost in natančnost. Samskim bo bolj kot ljubezen dišalo spogledovanje ali poznanstvo, kjer ni obveznosti ali obljub. Vesel in prijeten čas, ki je pred vami, izkoristite tudi za gibanje na prostem. Večja bo verjetnost intelektualnih uspehov, kar vas bo navdušilo in okrepilo. Z domačimi boste za vikend uživali in se sprostili.

VODNAR

19. januar - 18. februar

Pripravljeni boste se na novo odkriti oz. izumiti, prav tako boste pripravljeni sprejeti drugačne odnose, od tistih, na katere ste bili sedaj navajeni. Samski boste začutili, da želite spoznate osebo, s katero lahko vstopita v resno razmerje, vezani pa boste prevetrili vse staro v razmerju in postavili neke nove okvire, ki bodo kot sveža pomladna sapa za oba. To vam bo dalo popolnoma novo energijo za vse projekte, ki se jih boste lotili. Razmišljali boste o novih povezavah na poslovnem področju.

RIBI

18. februar - 20. marec

Kakršenkoli izpit vas čaka v tem tednu, se ne bojte, ker vam bo tokrat uspelo. Dovolj dolgo ste se pripravljali in sedaj je čas, da to opravite, ker vas čakajo popolnoma novi in drugačni izzivi. Partner ali prijatelj vam bo pomagal doseči nedosegljivo, bodite vztrajni in odločni. Finančna plat se vam bo izboljšala, bodisi z napredovanjem ali pa novo službo, tudi privatni posel bo cvetel vsem tistim, ki ga imate. Vikend bo praznično obarvan z vašimi ljubljenimi bo veselo in prijetno.

Naročite se na brezplačni tedenski horoskop in ostale novice

Pri ravnanju z vašimi osebnimi podatki ravnamo zelo spoštljivo in zakonito. Vaše osebne podatke bomo uporabljali izključno za pošiljanje svojih e-obvestil.

S klikom v okence se strinjate s prejemanjem e-obvestil. Od prejemanja e-obvestil se lahko kadarkoli odjavite. Več o varstvu osebnih podatkov si lahko preberete v Obvestilu o zasebnosti in v Splošnih pogojih poslovanja.