OVEN

20. marec - 19. april

Osebnostno boste tokrat napredovali. Notranji pogum bo tisti, ki vam bo osvetlil pot in tako se boste morali premakniti korak ali dva naprej. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava in sprehodi, katerih se udeležite v dobri družbi. Izčrpen pogovor bo tisti, ki vas bo pripeljal do številnih idej in rešitev. Na poslovnem področju so vam nakazane številne nove priložnosti, ki se jih nikar ne ustrašite, ampak jih zagrabite.

BIK

19. april - 20. maj

Pred vami je naporna prva polovica tedna, v kateri se boste morali resnično izkazati, ne da bi pri tem imeli veliko pomoči. Še tisto, kar vam bodo obljubljali, se bo s težavo zgodilo. Merkur v znamenju Leva, bo otežil vašo komunikacijo, tudi v krogih, kjer se dobro razumete. Konec tedna vam bo najbolj naklonjen na ljubezenskem področju, kjer boste imeli srečo tudi samski. Zato se prepustite užitkom in se izklopite.

DVOJČKA

20. maj - 21. junij

Prihajajo spremembe, ki jih še niste pričakovali tako hitro. Stvari boste morali končati veliko prej, kot ste pričakovali. Če pa boste podlegli stresu, si boste po nepotrebnem škodili, zato ostanite uravnovešeni. Na ljubezenskem področju vas bo spremljala Venera v znamenju Leva, ki bo še dodatno okrepila določene relacije z osebo, ki vam veliko pomeni. Vezani boste uživali v dvoje, pestro in živo za bo ves vikend.

RAK

21. junij - 22. julij

Končno bo konec vsakdanjega stresa, počasi se bo v razmerje vračal entuziazem. Če ste samski in vam je nekdo že dolgo časa všeč, boste to končno tudi uspeli pokazati. Čutili boste močan erotičen naboj, ki vas bo naravnost ‘gnal’ v seksualno vezo z neko novo osebo. Ta želja zna biti za vezane nekoliko problematična, saj lahko pripelje do skoka čez plot, ki ga boste kasneje lahko močno obžalovali.

LEV

22. julij - 23. avgust

Končno boste začutili poletje v pravem pomenu. Oddahnili si boste od napornih obveznosti in odkorakali novim dogodivščinam naproti. Ves čas bo čutiti navdušenost, zato ne boste zamudili nobenega zabavnega dogodka, kar bo še povečalo vaš krog prijateljev, saj še vedno gostite Merkurja v vašem znamenju. Dnevi vam lahko prinašajo dogovore za dodatno delo, kar vam bo prineslo še nekaj denarja.

DEVICA

23. avgust - 22. september

Ves teden se bodo vrstili prijetni dogodki, ki vas bodo napolnili z energijo in vam povrnili pozitivno razmišljanje. Tisti, ki vam ni uspelo opraviti vseh obveznosti, boste v ponedeljek še obremenjeni, vendar ne pretiravajte. Vikend vam prinašajo sprostitev v pravem pomenu besede. Lahko si boste privoščili več kot ponavadi, saj ste znani po tem, da znate kakšen evro tudi prihraniti. Privoščite si kaj lepega.

TEHTNICA

22. september - 23. oktober

Če boste še dolgo tuhtali in se odločali, kaj bi bilo najboljše za vas, vam lahko na koncu vse skupaj pade v vodo. V vročih nočeh boste strastni in pripravljeni tudi na avanture z neznancem ali neznanko. Vendar pazite, da vas takšne zgodbe čustveno preveč ne zanesejo, saj bi si lahko s tem povzročili dolgoročno trpljenje in prazno upanje. Izkoristite raje dobre zvezdne vplive in uživajte brez večjih pričakovanj.

ŠKORPIJON

23. oktober - 22. november

Sproščeno boste stopili v nov teden, težave bodo za vami, kaj lepšega bi si lahko sploh še želeli. Organizirajte si kakšen izlet na morje, napore pozabite in se priklopite na nove energije. Ljubezenske zadeve se bodo, saj se bodo Venera, Mars in Sonce sprehajali po znamenju Device, končno bolj dorečene, saj bo partner prijeten.

STRELEC

22. november - 21. december

Ne bodite tako prepričani, da morate kaj spremeniti, da se boste bolje počutili. Morda je potrebno spremeniti samo vaše razmišljanje. Zmeda, ki jo imate na čustvenem področju, se bo nadaljevala, pozitivnih sprememb še ne bo. Le kdo je oseba, ki si zasluži vašo pozornost in ljubezen? Boste pa zelo ambiciozni in zgodile se bodo pomembne stvari na poslovnem področju. Znali boste poskrbeti zase in finance.

KOZOROG

21. december - 19. januar

Želeli boste proč od nastalih težav, najraje bi se kar potuhnili ali odšli v neznano. Vendar se bo treba spopasti z nastalo situacijo. Zaradi številnih variant, ki so vam do na voljo, boste z upanjem stopali naprej. Nekaj se boste od tega naučili. Tehnike sproščanja vam bodo tokrat prišle še kako prav, ker boste prišli do novih informacij in spoznanj. Srečo imate, da ste si v preteklih tednih nabrali dodatnih moči.

VODNAR

19. januar - 18. februar

Motivirani boste za nove dosežke in popolnoma predani delu. Svoj delovni položaj boste jemali zelo resno, morda celo preveč. Mislite tudi na svoje duševno in psihično zdravje. Začnite uresničevati svoje načrte. Ne zanesite se le na lastne vire, temveč prosite za pomoč. Vse kaže, da boste brez težav dobili pomočnike. Možen je nepričakovan izdatek ali večji nakup. V osebnih odnosih bodo napetosti.

RIBI

18. februar - 20. marec

Hiteli boste z opravki, a boste naleteli na ovire. Z večjimi nalogami počakajte do konca meseca. V ljubezenskih odnosih bodo nesporazumi, saj vas Venera in Mars grdo gledata, zato bodite potrpežljivi do sebe in drugih. Poslovnih odločitev ne sprejemajte brez vnaprejšnjega dogovora z nadrejenimi. Posvetite se bolj sebi in svoji rutini, privoščite si zdravo prehrano, redno vadbo in izdaten mentalni počitek.

Naročite se na brezplačni tedenski horoskop in ostale novice

Pri ravnanju z vašimi osebnimi podatki ravnamo zelo spoštljivo in zakonito. Vaše osebne podatke bomo uporabljali izključno za pošiljanje svojih e-obvestil.

S klikom v okence se strinjate s prejemanjem e-obvestil. Od prejemanja e-obvestil se lahko kadarkoli odjavite. Več o varstvu osebnih podatkov si lahko preberete v Obvestilu o zasebnosti in v Splošnih pogojih poslovanja.