OVEN

20. marec - 19. april

Že začetek tedna bo pokazal vso lepoto, ravno tako kot vi. Ta čas bo primeren za kakšna potovanja, razne sprostitve vas bodo napolnile z energijo, tako boste brzdali vašo divjo naravo. Rojeni v zadnji dekadi, boste imeli več priložnosti za spoznavanje novih ljudi, lahko se rodi nova ljubezen, kar pa ne bo spremenilo vašega pogleda na zvestobo. Dober vpliv Merkurja, lahko prinaša tudi spremembo vašega videza, umski napori se bodo povečali. Izogibajte se le ekstremnim športom.

BIK

19. april - 20. maj

Okoli vas bo zbirka ljudi, željnih družabnih stikov, tako da boste prve dni v tem tednu prav z lahkoto odjadrali v neznano ali se zasidrali ob kakšni polni mizi. Do vaših ljubljenih se odprite in ne bodite skrivnostni, prosti čas je pravi za dotike, ki lahko ublažijo marsikatero vašo besedo. Za rojene v zadnji dekadi, bo čas za večje odločitve, za nove dogovore tudi, bolj se boste posvečali vašemu zdravju in gibanju. Raznovrstni kulinariki se ne boste mogli upreti, zato le ne pozabite na vadbo!

DVOJČKA

20. maj - 21. junij

Prve dni boste opravili še zadnje dolžnosti, možgani vam bodo delovali, kot že dolgo ne. Do sredine tedna, se boste končno odločili, kam in s kom. Aspekt Merkurja na vaše znamenje, prinaša nekaj nemira, živce vam bodo parali nedosledni ljudje in tudi vozniki, pa tudi nove obveznosti, zato boste komaj čakali mirnejše obdobje. Podajte se na kakšen hrib, na zaledenelo jezero ali sprehod po snežnih travnikih, poležavanje ne bo dobrodošlo. Aktivnosti se bodo stopnjevale.

RAK

21. junij - 22. julij

Letna monotonija in nemirni dnevi, zaradi čustvenih zagat, se lahko vlečejo vse do konca tedna. Šele potem boste začutili pripadnost skupnosti in lažje boste planirali naslednje tedne. Moški boste pospešeno delali, načrti za prihodnost vam ne bodo dali spati. Izredno plodno obdobje vas čaka, tudi za načrtovanje družine. Rojeni v zadnji dekadi, boste imeli malce težav z vašo kožo, tako da previdno, hrana naj bo lahka in izogibajte se pretiranemu pitju alkohola. Vikend bo precej živahen.

LEV

22. julij - 23. avgust

Malo poležavanja v tem tednu vam ne bo prav nič škodilo. Po napornih dnevih, ki so vam pobrali veliko energije, si boste dali duška. Dobra pozicija Merkurja in Sonca nakazujeta, da bo resnično potrebno malo izpreči, posvetite se družinskim srečanjem, nežnostim ali raznim spremembam v domu. V sredini tedna, vas lahko preseneti mikavna oseba, z precej bujno domišljijo. Neposreden telesni stik bo potreben, saj bosta napetost in telo, zahtevalo svoje. Pa veliko užitka!

DEVICA

23. avgust - 22. september

Še vedno bo naporno, tako doma kot v službi, čeprav boste že siti vsega. Ves teden boste rojeni v zadnji dekadi, močno zasedeni, kasneje pa boste že lažje zadihali. Daljši sprehodi, meditacija, lahko tudi kakšno fizično delo doma, premagovanje gorskih vrhov ali obisk, lahko zagotovi sproščenost in boljše počutje. Proti koncu tedna, pa boste v ljubezenskem odnosu nergavi, brez občutka za osebe, ki bodo poleg vas. Vzemite se raje v roke in začnite uživati te prijetne dni.

TEHTNICA

22. september - 23. oktober

Družinske obveznosti bodo le do sredine tedna v ospredju, delo pa boste dali čisto na stranski tir. Podajte se v svet lučk, zabave, druženja in kulturnih prireditev, arhitekture in odprtih ljudi, saj bo s tem zadovoljena vaša lačna duša. Lahko tudi obiščete sorodnike, saj bo to prava odločitev za vas. Popadla vas bodo nora in nenavadna ljubezenska čustva, na katera ste že malce pozabili in jih je potrebno zbuditi. Pojte, plešite in bodite ustvarjalni, lahko tudi nastopate v soju sveč.

ŠKORPIJON

23. oktober - 22. november

Obdobje do petka, bo primerno za vsestranske fizične aktivnosti, energije bo dovolj in zadovoljni boste z čisto z vsem, kar bo prihajalo izpod vaših rok. Spreminjajoče informacije, vas ne bodo ustavile, saj bo vaš načrt brezhiben. Rojenim v zadnji dekadi, se lahko rodi nova ljubezen, ki bo trajna. Konec tedna, si oddahnite ob glasbi ali drugih užitkih, kjer boste lahko našli duševni mir. V odnose se bo vtihotapila harmonija in romantične noči bodo take, po kakršnih ste hrepeneli.

STRELEC

22. november - 21. december

Obeta se vam prav prijeten teden in zanimiv teden. Zadrževali se boste v krogu družine, drobna zimska kratkotrajna opravila na posesti ali v domu, vas bodo prav osrečevala. Veliko nestrpnosti in hitrih reakcij, bo samo v torek, previdno z električnimi stroji, na cesti in z sosedi. Blokade, nejevolja in napetosti v odnosih, bodo končno popustile in spet boste duhoviti. Za sprostitev priporočam tek, dihalne vaje in manj kaloričnih napitkov in hrane. Vikend bo poln živahnih dogodkov.

KOZOROG

21. december - 19. januar

Prve dni v tem tednu, boste več pozornosti posvečali urejanju poslovnih zadev, sledi zaključek nekega sodelovanja. Preverjajte in preizkušajte sebe, da boste odkrili svojo novo osebnost na osnovi skritega v podzavesti. Sodelujte pri delu, športu ali potepanjih s tistimi, ki imajo enake poglede. V drugi polovici tedna, pa boste soočeni z težavami, ki bodo pustile grenak priokus. Zdravstveno stanje se lahko malce poslabša, zaradi stresa in nervoze. Pazite na kožo v teh zimskih dneh!

VODNAR

19. januar - 18. februar

Čeprav vas Sonce ščiti, saj dela dober aspekt na vaše znamenje, pa bo v tem tednu precej čudnih situacij, ki lahko še tako ekstremistično razpoložene, preseneti. Radi boste eksperimentirali, tako v ljubezni kot pri hazardu. Denar vam bo z lahkoto spolzel skozi prste, vaš pravi temperament bo prišel na površje, saj ste bili zadnje mesece precej v krču. Široki nasmehi na obrazih, tujci, zanimivosti, vse bo spodbuda za vas. Pri vsem skupaj, pa bo važna le zmernost, uživajte!

RIBI

18. februar - 20. marec

Nihanje vaše vesti, se bodo precej umirilo in do sredine tedna, boste umetniško razpoloženi in vaš pozitivni pogled na svet, bo ponovno prisoten. Vračajte se v kraje, kjer ste se že dobro počutili in obnavljajte stike s tistimi, ki so vam pustili kakršen koli pečat. V drugi polovici tedna, boste rojeni v zadnji dekadi, stalno v pričakovanju, kot da se mora za vsako ceno braniti nekaj zgoditi. To pa bo velika zmota, saj boste delovali nepovezano. Raje se predajajte čutnosti in pokažite vašo nežnost.

Naročite se na brezplačni tedenski horoskop in ostale novice

Pri ravnanju z vašimi osebnimi podatki ravnamo zelo spoštljivo in zakonito. Vaše osebne podatke bomo uporabljali izključno za pošiljanje svojih e-obvestil.

S klikom v okence se strinjate s prejemanjem e-obvestil. Od prejemanja e-obvestil se lahko kadarkoli odjavite. Več o varstvu osebnih podatkov si lahko preberete v Obvestilu o zasebnosti in v Splošnih pogojih poslovanja.