OVEN

20. marec - 19. april

V prvi polovici tedna, prihaja nova priložnost, da se izkažete, posebno če že nekaj časa načrtujete svoj napredek. Posvetite se svojim prijateljem, ki vas pogrešajo. Kljub natrpanemu urniku bi vam moralo ostati nekaj časa, ki ga lahko izkoristite za pogovor ali romantiko. Napetost v poslovnih odnosih bo naraščala, brzdajte se in sklepajte kompromise, saj vedno pač ne morete imeti prav. Novo poznanstvo vam bo vračalo optimizem, lahko se dogovorita okoli nečesa, kar vama bo obema ustrezalo. Zdravje se bo izboljšalo.

BIK

19. april - 20. maj

Ljubezensko srečanje, ki ga boste deležni zaradi prijetnega vpliva planetov, bo vznemirljivo. Soočili se boste spontano in zato bo tudi izid presenetljiv. V domačem okolju boste, še posebej deležni mirnih energij, brez kakšnih posebnih dogodkov, ki bi vas vznemirjali. Začutili boste željo po spremembi, všeč vam bo vse tisto, kar bo povezano z odkrivanjem neznanega. Ne oklepajte se, v zadnjih dneh tedna, telefona v upanju, da se bodo stvari rešile kar same od sebe, temveč raje ukrepajte, s čimer boste vse premaknili.

DVOJČKA

20. maj - 21. junij

Veselje v prvih dneh tedna prihaja v vašo smer. Pred vami je čas, ki vam bo prinesel zadovoljstvo in stabilnost. Energija bo ugodno vplivala na ljubezensko življenje in vašo notranjo radost. Narava in sveži zrak vas bosta poživila in napolnila z dodatno energijo. V ljubezni bo to čas, ko v partnerju spoznate prijatelja in zaupnika. Tudi družinski odnos vam bo zelo pisan na kožo. Čeprav se boste za vikend trudili s prijaznostjo, je dejstvo, da vam bo uspevalo, ko boste pokazali strog obraz. Tokrat boste zapisani redu.

RAK

21. junij - 22. julij

Spremljala vas bo prijetna energija in z lahkoto boste sledili obveznostim. Planetarni vplivi, obdani z energijo Sonca v vašem znamenju, vam bodo naklonjeni pri delu, kjer pa ne bo čisto tako, kot ste si zamislili. Počutite se dobro in ostane le še finančno področje, ki trenutno ni najbolj blesteče. Pomembna vam bo tudi osebna rast, na kateri boste intenzivno delali. Nekaj več previdnosti, bo v zadnjih dneh tedna v ljubezni, partnerju boste morali prisluhniti, v nasprotnem primeru se vam obetajo večji konflikti.

LEV

22. julij - 23. avgust

Nervozni boste, se odzivali na vsako izrečeno besedo in dovolili, da vas vznemirjajo. Potrebujete več počitka, več svežega zraka in trenutkov samo zase. Tako boste hrepeneli po bolj umirjenih energijah, ki jih boste našli v meditaciji. Toda ne pozabite tudi na prijatelje, ki čakajo na vaše povabilo na kavo. Ukvarjanje z njimi prinaša veliko radosti, ki jo boste znali spretno uporabiti tudi v partnerskih odnosih. Izkušnje, ki ste jih doživeli v preteklosti, so moder učitelj, ko sprejemate odločitve. Preteklost glejte le z distance.

DEVICA

23. avgust - 22. september

Teden se bo odvijal v znamenju informacij in raziskovanja, ki vas bo popeljalo v nove zgodbe. Poglobiti se morate v dejavnosti, s katerimi ste odlašali in se osvoboditi nečesa, kar vas močno obremenjuje. Nikar preveč burno ne reagirajte, saj se bo na koncu izkazalo, da gre dejansko za nesporazum. Pri delu boste dobili nekoliko manj, vendar ne bodite razočarani. Tudi vi občasno potrebujete oddih in se raje držite mesta v ozadju. Bolj boste občutljivi, zato vas bo v zadnjih dneh tedna, vsaka negativna informacija zelo prizadela.

TEHTNICA

22. september - 23. oktober

Pazite v prvih dneh tedna, v ljubezenskih odnosih, ki se počasi krhajo zaradi vaše neposlušnosti in egoizma. Obtožili vas bodo, da delate enake napake, kot ste jih počeli v preteklosti. Kljub temu, da se načeloma z mnenjem kolegov ne strinjate, bi bilo dobro, da vseeno pokažete svojo podporo. Če ste samski in po nekom hrepenite že nekaj časa, je tokrat pravi čas, da izpoveste svoja čustva. Za vikend se boste držali enih in istih stvari ter odločitev, čeprav se zavedate, da so že malce zastarele. Preveč prepuščate presoji drugih.

ŠKORPIJON

23. oktober - 22. november

Zahtevno nalogo, ki vas že obremenjuje, boste rešili s pomočjo iznajdljivosti, ki jo v začetku tedna prebuja Sonce v Raku. Ničesar ne prepuščajte naključju, preverite vse najmanjše podrobnosti in zaupajte predvsem sebi. V drugi polovici tedna boste prišli do spoznanja, da morate delovati bolj premišljeno in racionalno. Ognjevitost pri zagovarjanju svojih stališč bo postopoma popustila. Vikend bo bolj prijeten, zbistrila vas bo Luna v Kozorogu. Nikar pa ne pozabite, ko boste sanjali, da pričakovanja prinašajo tudi težave.

STRELEC

22. november - 21. december

Najbolj pomembno bo, da vas bodo ljudje pohvalili. Vse skupaj boste sprejemali z velikim navdušenjem. Vztrajali boste pri svoji odločitvi, kar pa vas lahko v nepravi družbi postavi v pozicijo, da se boste počutili utesnjeno. Na področju ljubezni vam bo nagajalo ljubosumje, ki lahko povzroči resne napetosti. Skozi vikend, ko vas bo objela energija Lune v Vodnarju, si privoščite aktiven počitek, potem pa se pustite razvajati. Poskrbite za to, da vam bo okolica prisluhnila, še posebej tiste osebe, ki so vam blizu in jim zaupate.

KOZOROG

21. december - 19. januar

Z energijo Sonca v Raku in Marsa v Biku, prihaja v začetku tedna spontano dogajanje in trenutek sreče brez načrtovanja. Sprejeli boste pomembno odločitev, pri kateri boste direktni in samozavestni. Ne govorite preveč o spremembah in o tem kaj bi morali storiti, namesto tega, se raje podajte v reševanje in zavihajte rokave. Časa v soboto, ko se bo vse umirilo, ne boste smeli prehitevati, saj bi zopet spregledali pomemben namig. Nekoliko bolj previdni bodite za konec tedna, na področju čustev, saj ne boste nič lahkotni in ljubeči.

VODNAR

19. januar - 18. februar

V kolikor se že nekaj časa borite za pozornost nekoga, ki vas ne pozna dobro, boste imeli v začetku tedna več možnosti za prijetno komunikacijo. Na področju kariere se boste kljub temu, da bodo skoraj vsi na dopustu, počutili, kot da ste na vrhuncu svojih zmožnosti in moči. Z levo roko boste opravljali delo, ki vam ga bodo naložili, izpostavili pa boste, da si zaslužite več ali nagrado. Odprite konec tedna oči in poglejte, da je na vseh področjih tako kot mora biti. Naj vas prav nič ne zmoti, če boste za nekoga prava uganka.

RIBI

18. februar - 20. marec

Vse skupaj bo v tednu, ko se bliža polna Luna v znamenju Kozoroga, nekoliko bolj zapleteno kot ponavadi, vendar vam bo z močno voljo uspelo dokončati pomembne stvari. Ni še prepozno, da se naučite tisto, kar je potrebno. Glede srčnih energij boste po dolgem času zopet bolj optimistični. Nemirni in negotovi boste le v petek, ko bodo neprestano drezali v vas in vas skušali razjeziti. Uprite se z nasmeškom, z mirom, ne obremenjujte se z njihovimi travmami in vse skupaj bo lažje. Izkoristite predloge vaših domačih v pozitivni smeri.

Naročite se na brezplačni tedenski horoskop in ostale novice

Pri ravnanju z vašimi osebnimi podatki ravnamo zelo spoštljivo in zakonito. Vaše osebne podatke bomo uporabljali izključno za pošiljanje svojih e-obvestil.

S klikom v okence se strinjate s prejemanjem e-obvestil. Od prejemanja e-obvestil se lahko kadarkoli odjavite. Več o varstvu osebnih podatkov si lahko preberete v Obvestilu o zasebnosti in v Splošnih pogojih poslovanja.