OVEN

20. marec - 19. april

Prva polovica tedna, prinaša pasivno držo v partnerskem odnosu ali tekmovalnost s samim seboj. Občutki, da boste stisnjeni v kot in da bo okrnjena vaša samoizraznost, se bodo samo stopnjevali. Vpleteni boste v aktivnosti, ki so se odvijale v preteklosti, okoliščine pa lahko privedejo do tega, da vam bo odvzeto tisto, kar ste si priborili v preteklih tednih. Zavel bo močan podjetniški duh, saj bo Mars v vašem znamenju, dobro vplival na širitev, tako da bodo uveljavitve prinašale dobiček.

BIK

19. april - 20. maj

Zadostna količina vneme in zanosa, vam bo pomagala vzdrževati vaše telesno stanje, da se ne bo poslabšalo. Imate dobre planetarne vpliva na vaše znamenje, ki bodo prisotne ves teden, lahko prinesejo napredovanje, prijetno druženje ali novo ljubezen, zato bodite odprti in malce bolj hitri pri odločitvah. Že v začetku tedna, vam bo poslovni dogodek dvignil adrenalin, zato ker ne marate hitrih odločitev, čas pa bo zahteval ravno to. Združitev tako prijetnega kot koristnega, bo na dolgi rok zelo uspešna.

DVOJČKA

20. maj - 21. junij

Najsi bodo vaša čustva takšna ali drugačna, bo vaš prvi vzgib, da jih prikrijete. Večkrat se boste lahko pogreznili v brezno neprijetnih čustev, dejstvo pa bo, da hrepenite po svobodi in tej se niste pripravljeni kar tako odreči. V sredini tedna, ko bo vpliv Lune zelo prijeten, vam bo lažje in druženje, veselje in pohajkovanje, bodo stalnica do konca tedna. Okoli sebe boste imeli prave ljudi, ki vam bodo pripravljeni pomagati, vas slišati in nasmejati. Malce boste tudi zapravljivi, vendar vam bo koristilo.

RAK

21. junij - 22. julij

Lovili boste ravnotežje med željo po romantiki in težnjo, da bi vendarle doživeli kaj ognjevitega. Malo težje se boste izogibali oviram na poti do ciljev in na trenutke se vam bo zdelo, da ne boste zmogli. Za nobeno ceno ne sedite kje v osami, saj se vam obeta malce boljši čas. Delavno kolesje se bo vrtelo v hitrem tempu, zato zavihajte rokave, predvsem v drugi polovici tedna. Čisto dobro se boste počutili v svoji koži, vsemu, kar boste počeli, boste dali veliko energije. Nedelja bo precej družabna.

LEV

22. julij - 23. avgust

Če boste ugotovili, da je skupna čustvena prihodnost z nekom negotova, bo čim hitrejši razhod manj boleč kot odlašanje nečesa, kar bi se tako ali tako zgodilo. Ugodni dnevi za napredovanje, predstavitev novih projektov, načrtovanje ali sprememba delavnega okolja, saj je Venera na vaši strani. Fizične energije boste premogli dovolj, psihična pa se bo postopoma obnavljala. Umske spretnosti bodo na višku, tudi če se boste spogledovali z umetnostjo, trgovanjem, oglaševanjem, boste štrleli iz povprečja.

DEVICA

23. avgust - 22. september

Ne prepletajte ljubezni z drugimi zadevami, da ne boste zamujali krasnih trenutkov, ki prihajajo v vaše življenje. Če ne boste izjemno nerodni in zadržani, boste samski, ločeni, napletli kakšno novo ljubezensko navezo. Veliko časa namenite otrokom in mladostnikom, saj boste prav v dobrih odnosih. Za vsa dela, ki zahtevajo bistrost in natančno okretnost, bodo zvezde položene ugodno. Če delate na svoje, resno razmislite o tem ali ne bi pridobili kakšno pomoč in tako porazdelili zadolžitve.

TEHTNICA

22. september - 23. oktober

Pri spoznavanju novih oseb boste uporabljali vso vašo domišljijo, ki jo boste premogli. Ne boste pa ravno hiteli, saj boste hoteli uživati v vsakem trenutku. Potek delavne storilnosti se bo upočasnil, teden bo precej miren, prepotrebne iskrice lahko zanetijo strast, ki jo primanjkuje že nekaj časa. Začeti boste morali igrati z bolj odprtimi kartami, ne samo koketirali. Potrebno bo delovati modro, da vas ne bodo dvomi in kaos metali iz ravnotežja, zato izkoriščajte raje speče potenciale. Vikend bo dinamičen.

ŠKORPIJON

23. oktober - 22. november

Vaje za hrbtenico, odpiranje čustvenih blokad, položaji za koordinacijo, tudi lažja prehrana, vam lahko omilijo tegobe. Glavni vir težav bo ležal v vas samih, saj ne boste iskreni do sebe. Pri izbiri tistih, ki vam bodo smeli malo bliže, boste precej kritični vse do konca tedna. Veze, ki jih je načel zob časa ali kakšni drugi razlogi, bo potrebno prevetriti. Polno bo novih nalog, da včasih ne boste niti vedeli, česa bi se najprej lotiti. Potreben bo fokus! Najbolj boste močni tisti, ki delujete v družinskih podjetjih.

STRELEC

22. november - 21. december

Zagrizeno boste zagovarjali tudi tiste pristope, ki vam ne bodo nič kaj koristili. Predvsem v drugi polovici tedna, boste pretiravali z hrano, ki bo vsebovala veliko kislin, posledica bo kopičenje telesne maščobe, posledično pa bo počutje slabše. Pripravite se na strast v razmerju, bodite jasni v izjavah in dovolite, da vas emocije končno odnesejo. V vikend se boste prebudili z nežnimi, prijetnimi in razgibanimi ljubezenskimi trenutki, v drugih ustaljenih navezah, pa bo spet prijetna harmonija ponovno tu.

KOZOROG

21. december - 19. januar

Vezani tako ali drugače, če vas bodo mučili dvomi o kakovosti vaše čustvene zveze, ne delajte prevelikega cirkusa, raje se pogovorite in upoštevajte mnenja nasprotne strani. Upognjeni boste pod bremenom nalog, nenadejani stroški se lahko kar vrstijo. Pa nič zato, saj bo kmalu bolje! Redno gibanje, tudi meditacija, zdrava prehrana, lahko omili marsikatero težavo. Spet imate 3. planete v vašem znamenju, Saturn bo ponovno preverjal, kako in če ste opravili naloge preteklih mesecev.

VODNAR

19. januar - 18. februar

Mars bo s svojim nevidnim kozmičnim valovanjem mnogim povzročal bolj kot doslej, nemiren sen, moreče in napovedne sanje, nespečnost in potrebo po bedenju in nenavadnem nočnem življenju. Vse boste zaznavali zelo prvinsko, številni se lahko spustite v kakšno avanturo, saj je Venera na vaši strani, v zakonskih skupnostih pa bo iskrivo, razburljivo in očarljivo. Za vikend vas bo marsikaj mikalo, ozračje bo napeto, čutili boste slo po eksperimentiranju, domišljijsko boste zelo domiselni.

RIBI

18. februar - 20. marec

Morali se boste naučiti ozavestiti lastna čustva in se otresti neutemeljenih strahov, dvomov in pretirane občutljivosti. Vir za polnjenje energije je pretočna voda, zato je izredno priporočljivo, da se vsak dan posebej negativne energije znebite s prhanjem ali plavanjem. Ne boste se kesali, če boste kak delavnik tudi podaljšali, s tem se bo tudi finančni položaj izboljšal. Pazite le na cesti, zmeda bo očitna, tudi z vrednimi zadevami in če boste na poti, da vas kdo ne pokrade. Pijte veliko vode!

Naročite se na brezplačni tedenski horoskop in ostale novice

Pri ravnanju z vašimi osebnimi podatki ravnamo zelo spoštljivo in zakonito. Vaše osebne podatke bomo uporabljali izključno za pošiljanje svojih e-obvestil.

S klikom v okence se strinjate s prejemanjem e-obvestil. Od prejemanja e-obvestil se lahko kadarkoli odjavite. Več o varstvu osebnih podatkov si lahko preberete v Obvestilu o zasebnosti in v Splošnih pogojih poslovanja.