OVEN

20. marec - 19. april

Čeprav neradi, boste v tem tednu naredili velik korak k spravi, kar vam bo polepšalo urice. Ne oklevajte z komplimenti, pozornosti lahko naredijo svoje, tako da boste še sami presenečeni. Znali se boste ustaviti in končno videli stvari tudi z drugega zornega kota. V primernem trenutku ob večerih, ko boste z ljubljenimi, pokažite nežnost in vso vašo strast, ki jo premorete. Vikend bo kar precej delaven.

BIK

19. april - 20. maj

Ni prepozno, da bi nadaljevali, kar ste začeli v preteklih dneh. Dober vpliv Venere in Plutona, bo še dodatno okrepil željo po bližini, medsebojni odnosi v delavnem okolju, pa se bodo okrepili. Načrti bodo smeli in uresničljivi, zato ne omahujte, ko bo prišlo do manjše prepreke. Vaša trmoglavost in ljubosumje, bosta izpuhtela, vaše odločitve bodo dobre in dolgoročne. Večere preživite v dvoje, z nežnostjo.

DVOJČKA

20. maj - 21. junij

Ne boste potrebovali večjih sprememb, saj bo teden potekal v prijetnem vzdušju. Veliko boste premišljevali o tem, kako zadovoljiti vaše družinske člane. Vaša prijaznost in tolerantnost, bosta pravi način, kako se približati tistim, ki so bolj zadržani. Ne pretiravajte z besedami, uporabite vašo intuicijo, včasih zaleže samo objem. Manjši zastoji v delavnem okolju in več dela, ne bodo pokvarili vašega vikenda.

RAK

21. junij - 22. julij

Ravno ob pravem trenutku boste srečali osebo, ki je niste že nekaj časa videli, zato bo teden še bolj zanimiv. Seveda se zavedate, da večji del opravite sami, nasvet pa bo še kako pravšnji. Nejevolja se bo polegla že v prvih dneh tedna, vendar boste kasneje malce pretiravali z komunikacijo in pametovali vsem naokoli, kar pa ne bodo tolerirali. Konec tedna si boste vzeli čas za domača opravila in čiščenje.

LEV

22. julij - 23. avgust

Kar nekaj težav bo že v začetku tedna, reševali pa jih boste postopoma, kar vam bo pobralo veliko energije. Ne pojdite preko svojih meja, saj boste moči potrebovali še za naslednje dni, saj imate precej slabih nebesnih vplivov na vaše znamenje. Zdrav razum lahko pomaga, da bi vsaj malo omilil situacijo, ki jo imate. Ne čudite se, če boste ob večerih obnemogli. Kako prav bi vam prišla kakšna lepa beseda!

DEVICA

23. avgust - 22. september

Ostanite odprti za stvari, tudi če ne boste več prepričani, bodo vaši načrti dobivali potrditev od nadrejenih. Dovolj resno boste vzeli na znanje, da se sedaj stvari razpletajo, vendar se še ne vidi katero smer. Lahko se zanesete na ljudi, ki so vam blizu, saj bodo razumeli vašo stisko. Naj bo večerni čas rezerviran za vas, da boste lahko premislili, kako narediti premik. Vikend porabite za sproščanje ali vadbo.

TEHTNICA

22. september - 23. oktober

Zadovoljstvo bo opaziti že v ponedeljek, saj vas bo čakalo prijetno presenečenje. Nasmeh vas bo spremljal celo dopoldne in nič vas ne bo moglo spraviti v slabo voljo. Namesto da bi se vključevali v resne debate, boste raje malo sanjarili in to se bo dogajalo vse so sredine tedna. Ker boste v dobri formi in zadovoljni, bodo tudi večeri zanimivi, strastni in polni hudomušnosti. Izlet v soboto, lahko prinese novo simpatijo.

ŠKORPIJON

23. oktober - 22. november

Načrti se bodo izjalovili, pa ne boste presenečeni, saj ste imeli občutek, da se bo zapletalo na vseh nivojih. Delo z ljudmi vam bo bolj pomembno, kot reševanje težav. Tudi ob popoldnevih ne bo preveč veselo, saj boste precej utrujeni in željni miru. Vaša napetost pa bo popustila v okrilju domačih, ki bodo imeli dovolj posluha za vaše težave. To pa ne pomeni, da se zapirate vase, pustite se malce razvajati.

STRELEC

22. november - 21. december

Opazujte ljudi, ki so v vašem okolju, le tako boste vedeli, kje tičijo težave. Lahko boste hitro izluščili, kaj hočejo od vas in se opredelili za pravo stvar. Premetenost bo ves teden z vami, tako da se boste na koncu lahko samo smejali. Vzemite si tudi kakšno prosto popoldne, fizična aktivnost in druženje z isto mislečimi, lahko spet prinese občutek svobode. Vikend bo zanimiv in domiseln, če boste v dvoje.

KOZOROG

21. december - 19. januar

Ljudje vam zaupajo, ne izkoriščajte tega, saj se lahko hitro vrne kot bumerang. To vam lahko povzroči dodatne težave, ki si jih sploh ne želite. Tekmovanje za naklonjenost ne bo potrebna, saj so nadrejeni na vaši strani. Ves teden boste imeli obilo priložnosti za dokazovanje, zato boste zadovoljni. Prijetni večeri konec tedna, bodo prinesli sprostitev, vrnila se bo radost. To lahko izkoristite z izkazovanjem nežnosti.

VODNAR

19. januar - 18. februar

Zelo napeto bo, saj bo vpliv Marsa precej negativen, predvsem ne ugovarjajte nadrejenim, saj vas ne bodo jemali resno. Počakajte, ko boste hoteli reagirati, ker bo vaša ostrina še bolj zapletla situacijo. Ko si nekaj zapičite v glavo, vas nič in nihče ne more prepričati v nasprotno. Sedaj je čas za počasne korake. Večeri bodo napeti, zato bo potrebno več fizične aktivnosti. Lahko si privoščite dolg sprehod ali lahek tek.

RIBI

18. februar - 20. marec

Vse bo teklo kot po maslu, tako da boste kar pozabili na nevšečnosti v preteklih dneh. Ves teden boste vztrajni in odločni pri vsaki stvari, kar bo povrnilo vaš ugled. Dober vpliv Merkurja in Marsa, prinaša simpatije za samske, več komunikacije in povečanega libida za vezane, zato bodo noči prekratke. Uživajte! Za rojene v prvi dekadi, pa bo teden dobrih poslovnih priložnosti in pritok svežega denarja.

Naročite se na brezplačni tedenski horoskop in ostale novice

Pri ravnanju z vašimi osebnimi podatki ravnamo zelo spoštljivo in zakonito. Vaše osebne podatke bomo uporabljali izključno za pošiljanje svojih e-obvestil.

S klikom v okence se strinjate s prejemanjem e-obvestil. Od prejemanja e-obvestil se lahko kadarkoli odjavite. Več o varstvu osebnih podatkov si lahko preberete v Obvestilu o zasebnosti in v Splošnih pogojih poslovanja.