OVEN

20. marec - 19. april

Pričakovali boste, da bodo ljudje, s kateri prijateljujete, ustrezali vašim merilom. Nekdo, ki vam je blizu, vas bo opomnil, da je čas, da poskrbite zase. Vse lahko počaka, tudi sodelavci bodo preživeli in sicer brez nenehnega nadzorovanja. Načrti, povezani z napredovanjem, se bodo premaknili z mrtve točke. Rojeni v drugi dekadi, boste nemočni, morali boste očistiti nesnago v telesu, špekulacije se ne bodo obrestovale, nekatere stvari naj še počakajo, nakupi bodo manj uspešni. Zdaj bo čas, da usmerite moči v tisto, kar želite doseči.

BIK

19. april - 20. maj

Kljub nekaj napakam boste nadaljevali s projekti, ki so pred vami. Vaša vztrajnost bo bogato nagrajena. Mnogo izzivov in presenečenj bo, saj bodo planeti zagodli na več področjih. Probleme boste hoteli na vsak način preskočiti, vendar se raje lotite reševanja. Vaša okolica bo kritična, kar vam lahko dvigne pritisk. Ves čas boste imeli pred očmi, da situacije poznate in jih dobro obvladate. Pozitivna drža bo ostala neomajna, čas učenja preko drugih, pa bo za vikend zelo očiten. Pustite se razvajati in veliko družinskih radosti bo.

DVOJČKA

20. maj - 21. junij

Težko se boste odločali, vsekakor pa je dobro, da o vsem dobro razmislite. Naredite si spisek argumentov, ki bodo govorili v prid eni ali drugi odločitvi. Bodite pozorni na vašo vihravost, vznesenost, saj ste velikokrat prehitri. Lahko pride do težav, v prometu ali na krajši poti, držite se pravil in ne hitite, saj lahko pride do nezgode. V četrtek boste imeli občutek, da se pripravlja nekaj velikega, zato bo več nemira. Pustite čustvom prosto pot, saj bo razpoloženje potem čisto drugačno. Vikend bo zanimiv samo, če boste slišali predloge ostalih.

RAK

21. junij - 22. julij

Bodite odprti do sprememb, vseeno pa si jih ne nakopljite na glavo preveč. Do sredine tedna, bo veliko priložnosti za druženje, kar lahko z pridom dobro izkoristite. S tem lahko naredite veliko več, kot z trdim delom. Lahko se družite ob dobri hrani, povabite prijatelje na dobro večerjo, več časa pa lahko preživite tudi s sorodniki. V ljubezenskih odnosih boste pokazali manj topline in več strasti. Potrpežljivost pa vas bo v petek pustila na cedilu, sicer ne za dolgo časa. Zamislite se, kaj vas tako hitro iztiri, zakaj in kaj lahko storite drugače.

LEV

22. julij - 23. avgust

Od vas bodo pričakovali, da vzamete odgovornost nase. Bodite previdni, saj ne boste kos tej zadevi. Sprejemajte mirno in preudarno vse, kar se bo dogajalo v prvih dneh tedna. Notranja vizija je eno, dejanskost nekaj drugega, ne bo še čas za akcijo. Ker zdaj že bolj jasno veste, kaj si želite, boste prepoznavali tudi, katere veščine so potrebne za dosego vaših ciljev. Na denarnem področju, bo nekdo zelo skoparil na vaš račun. Konec tedna ne boste v tako umirjenem energetskem stanju, proste dni lahko preživite kje drugje, ne ravno doma.

DEVICA

23. avgust - 22. september

Pomembna novica vam bo odprla vrata do srca osebe, ki vam je že dolgo všeč. Že v začetku tedna se vam bo zdelo, da stvari obvladujete, vendar se boste zamislili nad povedanim s strani mlajše moške osebe, da je prilagodljivost lastnost, ki odpira vsaka vrata. Lahko boste imeli občutek, da vaše življenje ni tako lahkotno, vendar ne bo trajalo dolgo. Za tiste, ki vas obiščejo ali pokličejo le takrat, ko vas rabijo, ne boste imeli več veliko časa. Bremena starih spominov, načinov razmišljanja, odložite in se začnite spet igrati, tudi v dvoje.

TEHTNICA

22. september - 23. oktober

V zadnjem času pretiravate z vašo ambicioznostjo, kar se vam utegne krepko maščevati. Vključite v reševanje tudi partnerja-ko. Za hitri tempo tega tedna, bo dogajanj kar malce preveč, saj se bo vse odvijalo z neverjetno hitrostjo. Domači ne bodo tolerirali vaše odsotnosti, manjših izbruhov jeze ob večerih in ljubosumja. Nočejo biti samo orodje v vaših rokah. Mars, ki se gosti v vašem znamenju, je lahko nevaren, predvsem v smislu zdravja. Ne pozabite vzeti tudi kakšnega trenutka zase. Druženje z ostalimi, vam ne bo preveč prijalo.

ŠKORPIJON

23. oktober - 22. november

Nekaj časa boste nemočno opazovali, kaj se dogaja v vaši okolici, potem pa zbrali pogum in naredili nekaj, kar že dolgo načrtujete. Čas vam bo pokazal, kako dobro ste opravili vašo notranjo inventuro in izkoristili priložnosti. Vaša lahkotnost bo malce zamrla, vendar samo do sredine tedna, ko boste imeli močno podporo domačih, boste zasijali v svojem blišču. S svojo toplino, boste imeli možnost spoznati kar nekaj novih, zanimivih ljudi. V vsej aktivnosti, pa ne smete pozabiti na ljubljene in na počitek. Držite se vseh dogovorov.

STRELEC

22. november - 21. december

Zaradi hitrosti lahko pride do napačnih korakov. Če boste iskali podporo pri kolegih, ne boste razočarani. Aktivnosti preteklih dni, so pustile posledice, malo počitka vam ne bo škodovalo. Zdržati boste morali prve dva dni v tem tednu, potem pa si vzemite čas zase in za vašo družino ali prijatelje. Nadaljujte z uresničevanjem vaših želja in želja vaših ljubljenih. Pazite na denar, saj vam lahko hitro spolzi skozi prste, razne spore pa rešujte sproti, tudi z poslušanjem. Vikend bo potekal v dobrem vzdušju, več bo tudi romantike.

KOZOROG

21. december - 19. januar

Dojeli boste, da je za vsako težavo moč najti rešitev. Kar pogumno in brez odlašanja. Rojeni v drugi dekadi, boste imeli živahno ljubezensko življenje, saj bo Venera precej vplivala na erotiko in strast. Zabave in veliko druženja se bodo kar vrstile, zadovoljstvo z vaše strani, pa se ne bo stopnjevalo. Malce boste pozabili na domače, kar se bo močno odražalo na odnosih, previdno tudi pri zapravljivosti, ki lahko preseže vaše okvire. Ne delajte velikih načrtov, naj počakajo na naslednje tedne. Korakoma se zelo hitro pride daleč.

VODNAR

19. januar - 18. februar

Simpatična oseba vam bo hotela pokazati svoje pozitivne lastnosti. Novih izzivov se boste bolj ali manj bali, toda tokrat bi vam prišli kar prav za popestritev življenja. Občutljivost bo velika, tako da boste kar nekaj dni posvetili vašemu zdravju. Za rojene v drugi dekadi, bo prav zanimiv teden, rešili boste zoprno zadevo, saj bodo prišla na vrsto razčiščevanja. Delo bo potrebno opraviti, za kar bo veliko volje. Razumevanje z nadrejenimi vas bo postavilo v ospredje in z veseljem boste več časa preživeli na delavnem mestu.

RIBI

18. februar - 20. marec

Želje, na katere ste že skoraj pozabili, bodo privrele na površje. To ne bo prineslo nič slabega, sploh če ste pripravljeni na spremembe. Zanimiv teden je pred vami, ne silite se s pretirano dejavnostjo in si dovolite, da se napolnijo vaše baterije. Za rojene v zadnji in drugi dekadi, bo sprememb veliko, kar vam ne bo dvignilo samozavesti. V tem tednu boste spoznali kar nekaj zanimivih ljudi. Nakupi bodo uspešni, druženje z prijatelji pa vas bo razveseljevalo. Globoko v vas, se bodo rojevale ideje, prisluhnili jim boste in se odločiti za delovanje.

Naročite se na brezplačni tedenski horoskop in ostale novice

Pri ravnanju z vašimi osebnimi podatki ravnamo zelo spoštljivo in zakonito. Vaše osebne podatke bomo uporabljali izključno za pošiljanje svojih e-obvestil.

S klikom v okence se strinjate s prejemanjem e-obvestil. Od prejemanja e-obvestil se lahko kadarkoli odjavite. Več o varstvu osebnih podatkov si lahko preberete v Obvestilu o zasebnosti in v Splošnih pogojih poslovanja.