S pomočjo psihološke astrologije in astroterapije lahko rešite veliko različnih težav – težav v odnosu do sebe, partnerskih in družinskih težav.

S kombinacijo astrologije in psihologije lahko razkrijemo in odpravimo marsikateri problem.

Vem, da je delati na sebi najtežje, vendar sem se odločila za terapijo pri gospe Teodori, ker sem že po telefonu, ko sva se pogovarjali, dobila občutek mirnosti. Zaradi paničnih napadov sem obiskovala zelo priznanega psihiatra, ki pa mi je predpisoval samo zdravila, ni pa imel časa ali interesa delati bolj poglobljeno z mano. Sem mlada mamica, strah me je bilo, kako bom funkcionirala v družini in težave so se kar kopičile. Leto dni dela s gospo Teodoro je prineslo rezultate. Še vedno me je ob večjih stresih strah, kako bo….. vendar sedaj prepoznam, kaj se z mano dogaja in s tehnikami, ki sem se jih naučila, obvladam napade. Kadar pa je vsega preveč, pa spet pokličem gospo Teodoro in se dogovorim za srečanje. Neimenovana

 

Terapije potekajo tako, da na podlagi pogovora ugotavljamo vaše destruktivne vzorce in jih poskušamo odpraviti.

Prinašajo hitre rezultate, saj delamo na problemu tukaj in zdaj. Tukaj smo zato, da rešimo problem, zato v vsakem trenutku stremimo k temu cilju. To velja za vse terapije – astro, partnersko, družinsko.

Ker pri terapijah rešujemo nek globji problem, je potrebnih več srečanj. Problema v eni uri ne moremo rešiti, zato je potrebih minimalno 10 srečanj, ki na začetku potekajo vsaj 1x tedensko. Ko prvič pridete moramo najprej ugotoviti, kakšen pristop je za vas, vaju ali vašo družino najbolj primeren, nato se lotimo reševanja problema.

V nadaljnih terapijah se ugotovi, kakšno je stanje in poiščemo rešitev.

Potrebnih je minimalno 10 ur, saj sicer ni zadovoljivega učinka. Eno srečanje traja 1 uro.

 

Astroterapija

Astroterapija je osebna terapija, kar pomeni, da je namenjena posameznikom – naenkrat obravnavamo samo eno osebo.

Z astroterapijo lahko pomagamo izboljšati različna stanja, od depresivnih stanj do tesnobe in napadov panike. Pogovor v varnem okolju vam lahko da drugačen, nov, iz večih vidikov osvetljen pogled tako na problem kot na partnerja. Pri tem uporabljam znanje psihologije in astrologije, tudi psihoterapevtske metode.

Preberite več >>

Partnerska terapija

Namenjena je obravnavi dveh oseb – partnerjev, ki imata določene težave v svojem odnosu.

Na podlagi pogovora se ugotavlja destruktivne vzorce in se jih poskuša odpraviti ter ponovno ustvariti harmoničen, zdrav in srečen odnos med partnerjema.

Preberite več >>

Družinska terapija

Družina ni samo biološka struktura, je vir posameznikovega duševnega razvoja, njegove duhovne in osebnostne rasti. Družine pogosto obiščejo družinskega terapevta, ker enemu od članov ne gre dobro, saj lahko to negativno vpliva na celotno družino.

Z družinsko terapijo bomo osvetlili dejstva, s katerimi lahko postavite dobro družinsko skupnost in razumevanje med vsemi člani družine.

Preberite več >>

Naročite se na brezplačni tedenski horoskop in ostale novice

Pri ravnanju z vašimi osebnimi podatki ravnamo zelo spoštljivo in zakonito. Vaše osebne podatke bomo uporabljali izključno za pošiljanje svojih e-obvestil.

S klikom v okence se strinjate s prejemanjem e-obvestil. Od prejemanja e-obvestil se lahko kadarkoli odjavite. Več o varstvu osebnih podatkov si lahko preberete v Obvestilu o zasebnosti in v Splošnih pogojih poslovanja.