Izjemna priložnost za ljubitelje astrologije – Trening astroloških veščin 3A

Pridobite izjemno astrološko znanje, ki ga ne boste našli v nobeni literaturi!

Komu je namenjen trening?

Trening astroloških veščin 3A je namenjen vsem, ki imate osnovno znanje astrologije in ga želite nadgraditi. V tem treningu bom z vami delila svoje več kot 20-letne izkušnje in vam predajala svoje znanje.

Imate osnovno predznanje astrologije in želite spoznati različne pristope razumevanja astrologije? 

Sedaj imate ekskluzivno priložnost, da poglobite svoje astrološko znanje s pomočjo mojih 20-letnih izkušenj z ljudmi. Vse, kar boste izvedeli, ni opisano v nobeni literaturi. Je znanje, ki vam ga bom predajala iz lastnih astroloških in psiholoških izkušenj. Vsi, ki že preučujete astrološke karte ali astrologi začetniki, večinoma delite rojstne karte na dobre in slabe, planete na pozitivne in negativne, aspekte pa na nevarne in ugodne. To običajno pomeni, da ste zastali v procesu učenja astrologije. Trening astroloških veščin vas lahko premakne na višjo raven razumevanja astrologije.

Kaj se boste naučili?

Astrologija ali znanje o zvezdah, – astra pomeni zvezda, logos pomeni znanje, – je jezik simbolov. Obstaja težnja po protislovju z znanstvenim pristopom k astrologiji, ki se pogosto primerja s preroškimi spretnostmi, ker se uradno ne morejo potrditi znanstveni zaključki, ki so bili doseženi v astroloških delih z natančnimi metodami. Astrologija je nastala v času, ko sta bila astronomija in astrologija dejansko ista znanost, kasneje pa je z razvojem tehničnih dosežkov s pomočjo optičnih pripomočkov, astronomija postala ločena znanost.

Zato nas astrologija uči, da isti zakoni vladajo tako v vesolju kot tudi na Zemlji. Človek je del narave in kot tak ne more biti izključen iz njega. Predpostavka je, da če se učimo zakonitosti vesolja, bomo bolje razumeli sami sebe.

Vsa gibanja nebesnih teles se lahko natančno izmeri in spremlja, kot so ljudje to počeli že tisoče let. Astrologi verjamemo, da se lahko isti zakoni, ki se lahko uporabijo za gibanje nebesnih teles, nanašajo tudi na naše osebno življenje. Vse to kaže, da je bistvo vsega, da bi moralo vse živo in neživo, živeti v harmoniji.

Natalna – rojstna astrološka karta ali horoskop

Rojstni horoskop omogoča celostni pogled na človeka. Je slika energetskih silnic, ki bodo delovale v človekovem življenju. 

Raziskali bomo svojo natalno karto in astrološke katre naših bližnjih, kaj in koliko odkriva, značaj osebe, njene navade, slabosti, vrline, fizični vidik.

V rojstni karti bomo videli tudi:

  • Način, kako oseba komunicira z okoljem, način, kako se izraža, ali je nagnjena k laži, ali obstaja nevarnost za nesreče.
  • Pogledali si bomo otroštvo osebe, značaj njenih staršev, karmo, ki jo vlečemo iz preteklih življenj, kar nam bo olajšalo, da energijo usmerimo na pozitivne manifestacije, da bi karmične naloge človeka na najmanj neboleč način predelali.
  • Pogledali bomo predispozicije za dom, nakup doma, in če gremo globlje v analizo, lahko vidimo, kje bo oseba živela, v hiši ali stanovanju, v glavnem mestu ali v vasi, v centru mesta ali na obrobju, tik ob tržnici….poleg vode, rek ali gora, itd ….

Uvidov in simbolizma je resnično ogromno in z analizo rojstva in s skupnim sodelovanjem, se razkrije najboljši način za izpolnitev simbolike in smeri energije.

S treningom astroloških veščin 3A boste osvojili zelo praktičen pogled na rojstno karto. Stvar je zelo preprosta – imate lahko kvocient inteligence nad 160, če ne sedite in se ne naučite za določen izpit – ga ne boste naredili.  Tako je v življenju. Zvezde nam kažejo, vendar poti, po katerih hodimo, so samo naše osebne izbire. Bodite usmerjeni po zvezdnih zapisih, vendar ne vodljivi!

Tranziti ali prehodi planetov

Kar je za nas najpomembnejše in kar nas najbolj privlači, ko gre za naš osebni (natalni) horoskop, je vsekakor misel, kaj nas čaka v prihodnosti, kaj lahko pričakujemo od samega sebe in kaj lahko sami naredimo.

Med številnimi vprašanji, ki so nam vsakodnevno naložena v naših mislih, so vprašanja tipa kdaj in v koga se bom zaljubila, ali bom imel ljubezensko afero z osebo, ki mi zaseda misli ali se bo v mojem življenju pojavila nova oseba, kdaj se bom poročil, kaj naj pričakujem v zakonu, kdaj se bom zaposlil, bom zadovoljen s službo …. itd.

Potovanje planetov v astrologiji je zelo natančno in metoda, ki nam služi za astrološko napovedovanje prihodnosti se imenuje prehod ali tranzit.

Tranzit planeta pomeni, da gre skozi neko mesto – stopinjo v našem natalnem horoskopu. Ko planet preide določeno točko – stopinjo v rojstnem horoskopu, kjer se najde drug planet in s tem ustvari kvadrate, sekstil, trigon, konjunkcijo ali opozicijo, to imenujemo tranzit. V našem življenju ima najmočnejši vpliv konjunkcija. Pogledali bomo vse tranzite planetov na naše osebne planete, pomen tranzitov skozi natalne hiše in njihov pomen v realnem življenju.

Kotne točke v rojstnem horoskopu in psihološki in praktični pomen elementov v astrološki karti

ŠTIRI KOTNE TOČKE horoskopa simbolično kažejo na štiri najpomembnejša človekova področja obstajanja in bivanja v trenutnem življenju. Njihov pomen v astrološki interpretaciji je izjemno pomemben, kajti nepravilna interpretacija lahko povsem napačno definira človekovo osebnost, pa tudi njegovo individualnost, so tudi vrhovi 1, 4, 7, 10 hiše.

ASCENDENT najbolj vpliva na človekovo orientacijo v življenju, kajti to so KARMIČNA vrata v tozemsko življenje.

DESCENDENT je zelo občutljiva in izrazito nezavedna točka, ki kaže, kateri ljubezenski partnerji človeka privlačijo in kako realizira odnose v ljubezenskem in poslovnem smislu. MEDIUM COELI predstavlja družbeno uveljavljanje, poklicno usmerjenost. IMUM COELI predstavlja najgloblje, najintimnejše in najbolj skrite komponente človekovega ega, ki kažejo, kakšen je človek v pravem bistvu, ko odpadejo vse maske in vidi sebe v najbolj čisti, naravni in intimni luči. To je seme iz katerega človek izhaja oziroma raste.

Veliko razumevanje magijske uporabe imaginacije daje učenje o osnovnih kozmičnih elementih – zraku, ognju, vodi in zemlji. To učenje še zdaleč ne predstavlja naivne kemije starega veka, temveč simboličen izraz osnovnih procesov, ki delajo iz človeške zavesti kreativno moč.

To so procesi rojstva ideje, njene ekspanzije, kontrakcije (krčenja) in na koncu materializacije. To so tudi osnovni 4. elementi v astrologiji. Štiri osnovne snovi opisujejo edinstvene značilnosti posameznikov, njihove osebnostne lastnosti, vrline, pomanjkljivosti, čustva, obnašanja, razmišljanje in intuicijo.

Astro medicina ali medicinska astrologija

Dober način, kako pričeti s svojim razumevanjem medicinske astrologije je pridobiti razumevanje v kakšnem odnosu so znaki horoskopa do telesa. Astro medicinski horoskop nam preko rojstne karte omogoči vpogled v vašo notranjost, vzroke bolezni in čas izbruha bolezni.

V astrološki karti lahko vidim tudi najboljšo možnost zdravljenja in katera metoda je za vas najprimernejša. Horoskop nam pokaže tudi nagnjenost k posameznim boleznim, čezmerni telesni teži ali čustvenim stiskam, zato je za natančen odgovor treba preučiti celotno posameznikovo osebno karto.

Bolezenska nagnjenja, ki so povezana s Sončnim znamenjem, ponavadi nastopijo kot posledica naših dejanj. Ascendentno znamenje kaže na genetsko zasnovo, medtem ko bolezni, ki jih kaže Luna, nastopijo kot posledica tega, kako se v življenju odzivamo na različne situacije.

INFORMACIJE IN PRIJAVE:

  • 031 412 249
  • teodora@teodora.si

 

"Stori vse, za kar misliš ali sanjaš, da je v tvojih močeh. V drznosti se skrivajo genialnost, moč in čarobnost." - Goethe

Naročite se na brezplačni tedenski horoskop in ostale novice

Pri ravnanju z vašimi osebnimi podatki ravnamo zelo spoštljivo in zakonito. Vaše osebne podatke bomo uporabljali izključno za pošiljanje svojih e-obvestil.

S klikom v okence se strinjate s prejemanjem e-obvestil. Od prejemanja e-obvestil se lahko kadarkoli odjavite. Več o varstvu osebnih podatkov si lahko preberete v Obvestilu o zasebnosti in v Splošnih pogojih poslovanja.