ASTROMEDICINA ALI PLANETARNA DIAGNOSTIKA

Astromedicina ali astrološka medicina je veja astrologije, ki se ukvarja z zdravjem ljudi in razkriva natančno planetarno geometrijo, ki daje recepte za zdravo življenje.

 

Naloga astromedicine je, da odgovori na vprašanja:

  • h katerim bolezenskim predispozicijam smo nagnjeni,
  • v katerih življenjskih obdobjih bomo še posebej dovzetni za bolezni,
  • do katerih bolezni lahko pride v specifičnem telesnem organu ali funkciji,
  • zakaj pride pri človeku do različnih zdravstvenih problemov,
  • kakšen bo potek našega zdravljenja.

V astromedicini obstaja pravilo, ki govori o tem, da se dober zdravnik rodi, kot se rodi tudi bolnik. Torej, dobri zdravniki imajo odlične pozicije Merkurja, Sonca in Marsa, Saturna in Jupitra, medtem ko imajo ljudje s težkimi pozicijami Saturna, Neptuna in Plutona na Sonce in Luno ali Ascendent, večje možnosti za hude ali kronične bolezni.

 

Medicina ima pomembno nalogo, da vzpostaviti ravnovesje v telesu

Človeško telo je zelo zapleten mehanizem, ravno tako kot celoten univerzum. Potrebno je obširno znanje o harmoniji vesolja, da bi bilo lažje najti in vzpostaviti harmonijo človeškega telesa. Zdravje je pogoj za srečo, dosežemo pa ga z dobrim delovanjem naše psihe, uma in duše.

 

Eden glavnih ciljev astrološke medicine je preventiva

Astrolog, ki je strokovnjak za astromedicino, vas lahko pravočasno opozori na možnost bolezni v času, ko/če vaš rojstni horoskop nakazuje, da boste izpostavljeni neobičajno neskladnim planetarnim vplivom. Osnovna naloga astrologa v tem smislu, da vas spodbuja, da se soočite s svojim stanjem na konstruktivni način in prevzamete odgovornost za svoje lastno zdravje.

Izšolan astrolog specializiran za astromedicino lahko prepozna občutljive dele ter pomaga prej ugotoviti diagnozo kot zdravnik. Hkrati vam svetuje katere preiskave bi bile potrebne. Vedeti pa je treba, da astromedicina informira in poučuje, ne more pa zdraviti. Vas pa lahko dovolj zgodaj opozori in vas spodbudi k odločitvi za sistematski pregled, s katerim dolgo odlašate in vam pomaga, da pravočasno poskrbite za svoje zdravje.

 

Zanimivost:

Legenda pravi, da so na Atlantidi bili vsi ljudje zdravniki. Medicina je stara kot človeštvo. Vsa znanja smo nasledili od Egipčanov, naroda za katerega trdimo, da je naslednik predpotopne učenosti. Prvi svečeniki niso imeli teleskopa, s težavo so ugotavljali gibanje Lune, Jupitra, Saturna in ostalih planetov, pa so vseeno delali horoskope in imeli veliko uspeha in to prav v astomedicini.

Pravzaprav bi lahko rekli, da so dali osnovo medicinski znanosti nasploh. Stari Grki so bili narod reprodukcije, saj so pobirali znanje od znanih in neznanih egipčanskih avtorjev. Od starodavnih filozofov, od Ptolemeja in od bogate aleksandrijske knjižnjice.

 

Katere pomembne informacije kažejo znamenja, planeti in hiše?

ZNAMENJA v astromedicini kažejo na dele telesa, zato lahko identificiramo lokacijo bolezni oziroma del telesa;

PLANETI v astromedicini, glede na znamenje v katerem se nahajajo ob rojstvu, kažejo delovanje specifičnih organov ali organskih sistemov; povedo torej, do katerih bolezni lahko pride v specifičnem telesnem organu ali funkciji;

HIŠE v astromedicini kažejo, zakaj pride pri človeku do različnih zdravstvenih problemov (bolezen lahko sproži pritisk okolja, pri drugih psihološki dejavniki, …)

 

ASPEKTI, ki jih v astromedicini upoštevamo pri ugotavljanju zdravstvenih problemov so:

  1. konjunkcija ali spoj, kvadrat, opozicija in inkonjunkcija – pravimo jim težki aspekti; bolezen je nepravilno usmerjena energija na mentalnem ali čustvenem nivoju; težki ali disonantni aspekti povzročajo stres, ki se lahko izrazi v fizični bolezni.
  2. polkvadrat in podrugi kvadrat – aspekta drugega reda, ki predstavljata stalno vznemirjenje in razjedanje, ki oslabi organ ali presnovno funkcijo; ta dva aspekta sta manj pomembna, ker do popolnega razmaha bolezni ne pride brez močnejših aspektov.

 

Vas zanima več o astromedicini in ali lahko pomaga tudi vam?

Pokličite me na 031 412 249 ali izpolnite spodnji obrazec in mi pošljite svoje vprašanje ↓

 

Ime (obvezno)

Vaš eMail (obvezno)

Zadeva

Sporočilo

Naročite se na brezplačni tedenski horoskop in ostale novice

Pri ravnanju z vašimi osebnimi podatki ravnamo zelo spoštljivo in zakonito. Vaše osebne podatke bomo uporabljali izključno za pošiljanje svojih e-obvestil.

S klikom v okence se strinjate s prejemanjem e-obvestil. Od prejemanja e-obvestil se lahko kadarkoli odjavite. Več o varstvu osebnih podatkov si lahko preberete v Obvestilu o zasebnosti in v Splošnih pogojih poslovanja.