ŠOBA – Šola Butične Astrologije v Ljubljani in osebnostna rast

 

Vstopite v najpomembnejšo učilnico svojega življenja!

 

Če je Bog ustvaril vse, kar obstaja, torej planete in zvezde in, ker se astrologija kot znanost ukvarja s preučevanjem vpliva energij planetov in zvezd na človeka, potem pravi astrologi razlagamo le Božji rokopis.

Vodja šole in predavateljica: Teodora Erhatič

Zakaj sem se odločila, da ponudim Šolo butične astrologije oziroma ŠOBO?

Moj namen v butični šoli astrologije je privesti vas do spoznanja, da so ustvarjalne sile življenja v vas, saj je kot most, ki povezuje Človeško in Božansko zavest. Vstopili boste v najpomembnejšo učilnico svojega življenja, saj je astrologija Mati vsega znanja in vse modrosti, saj je jezik Duše.

Tudi Carl G. Jung je pri svojem delu uporabljal astrologijo, ker je verjel, da se v medsebojnih razmerjih zvezd in planetov odslikavajo zapleteni vzorci našega jaza. Pomemben prispevek astrologije k psihologiji je videl v simbolih, ki so jezik astrologije. Odkril je, da lahko z razumevanjem astroloških simbolov razvozlamo pomen sporočil z različnih nivojev zavesti. Astrološke planete je povezal z arhetipi in verjel, da mu lahko slika neba v trenutku rojstva osebe ustvari arhetipsko sliko, ki mu veliko pove o tej osebi.

To bo posebna šola, ki ne bo kot ostale. V ŠOBI boste spoznali različne veje astrologije na enem mestu, predvsem pa bo to butična šola, kjer boste v majhni skupini spoznavali razsežnosti in globine astrologije.

Ker bo skupina majhna, bo učenje potekalo na zelo individualni ravni in to bo omogočalo, da vam predam bogato znanje, ki sem ga nabirala več kot 20 let. Želim vam predati znanje, s pomočjo katerega se boste bolje spoznali in se učili spreminjati samega sebe, pridobljeno znanje pa boste lahko predajali tudi naprej družini, prijateljem ali morda kmalu celo svojim strankam.

Kaj je astrologija?

Astrologija je duhovna umetnost in znanost interpretacije določenih simbolnih razmerij, ki obstajajo med nebesnimi telesi in zemeljskim življenjem. Ni pomembno, kakšna je naša telesna moč, inteligenčni kvocient, kakšna je naša filozofija ali verska pripadnost, vsi začnemo od neke točke v življenju, na kateri ga gradimo. Astrologija nam pove, na kateri točki smo življenje začeli. Življenje ljudi bi bilo veliko lažje, če bi se učili razumevati, da za njim stoji Vesolje kot večni garant, ker ve, da je vsak človek unikaten in da ima na razpolago vse možnosti, da uspe v okvirjih, ki so nakazani v njihovih horoskopih. Jasno je, da astrologija ni nikakršna rešiteljica za vse, kar nas zanima ali nas onemogoča, ampak za nas predstavlja svojevrsten, informacijski sistem, ki nam, če ga upoštevamo in se ga naučimo uporabljati, lahko odstrani nevednost ali pa odstre dvom z marsikatere skrivnosti.

Komu je namenjena Šola butične astrologije?

ŠOBA je namenjena vsem, ki si želijo izboljšati in obogatiti življenje, odkriti osebnostne potenciale, preprečiti težave in obolenja, vzpostavit kontakt s sabo in z drugimi, ugotoviti vir stresov. Naučili se bomo praktično uporabljati astrologijo v vsakdanjem življenju, ter zavedanja tukaj in zdaj!

Če si osredotočen na ZDAJ, s tem ne zanikaš svojih življenjskih potreb, temveč le daješ najpomembnejšemu svoje mesto. Če v mislih preletite svoje življenje, lahko hitro ugotovite, da ste od rojstva do tega trenutka počeli mnogo stvari. Za večino teh aktivnosti, manj ali bolj pomembnih, pa lahko ugotovite, da ste sledili nekemu notranjemu vzgibu, instinktivno. Res nagonsko ali preudarno? Koliko vas izbira razumsko, s svobodno voljo?

Vse na enem mestu!

Tako kot številne vede, ima tudi astrologija različne veje na svojem drevesu. V butični šoli bomo na enem mestu spoznali:

 • natalno astrologijo,
 • psihološko astrologijo,
 • medicinsko astrologijo,
 • karmično astrologijo,
 • astrologijo odnosov – sinastrijo,
 • energetsko astrologijo,
 • prognostiko in
 • magično astrologijo.

Več o posamezni veji si preberite spodaj.

Kako poteka ŠOBA in ali je potrebno kakšno predznanje?

Učenje butične astrologije je razdeljeno na tri stopnje, vsaka stopnja traja devet mesecev. Prvo predavanje se začne 23.10.2017.

Predznanje astrologije ni potrebno, saj se boste vsega naučili tekom predavanj. Vzeli si bomo čas in najprej dodobra spoznali osnove, saj je to ključnega pomena pri razumevanju astrologije. Enako kot se je potrebno pri matematiki najprej naučiti seštevanja in šele nato poštevanke, bomo tudi tukaj najprej poskrbeli za osnove.

 

STOPNJA I. (začnemo 23.10.2017 – končamo 25.06.2018)

Šola poteka enkrat mesečno, ob ponedeljkih, po štiri šolske ure (skupaj 36 ur) in zajema:

 • uvod v astrologijo, vrste astrologije
 • elementi, kvalitete
 • štiri kotne točke
 • planeti, znamenja, hiše in aspekti (pomen, prednosti in slabosti)
 • razlaga horoskopa, vladar horoskopa in vaje
 • Delali bomo na skupinski analizi – slušatelji imajo svoje horoskope in horoskope ostalih v skupini.

Prva stropnja zajema: 36 ur intenzivnega izobraževanja, vso gradivo ter izdelavo osebnih horoskopov.

 

STOPNJA II. (začnemo 22.10.2018 – končamo 24.06.2019)

Šola poteka enkrat mesečno, ob ponedeljkih, po štiri šolske ure (skupaj 36 ur) in zajema:

 • prognostika – planetarna obdobja, tranziti, progresije, življenjski ciklusi, planetarni povratki, Lunacije in mrki
 • osnove medicinska astrologija
 • karmična astrologija
 • energetska astrologija
 • magična astrologija
 • praktične vaje

Druga stopnja zajema: 36 ur intenzivnega izobraževanja, vso gradivo ter brezplačno osebno uro vsak mesec, ko traja šolanje.

 

STOPNJA III. + PREJEM ŠOBA CERTIFIKATA (začnemo 21.10.2019 – končamo 22.06.2020)

 • Kiron (v znamenju, hiši, aspektih)
 • analiza primerjalnega horoskopa – sinastrija
 • kako analizirati horoskop
 • razvoj zavesti
 • astrološka etika
 • praktične vaje

Tretja stopnja zajema: delali bomo na prognozah in analizah vaših osebnih horoskopov, astro dinamiko in astro terapije.

Po zaključku tretje stopnje udeleženci prejmejo ŠOBA certifikat, ki v izobraževalnem sistemu sicer ni uradno potrjen, vam pa vsekakor zagotavlja visoko raven astrološkega znanja. Vso znanje vam bom predajala Teodora Erhatič, priznana slovenska astrologinja, z več kot 20 letnimi izkušnjami in več kot 10.000 zadovoljnimi strankami, voditeljica mnogih svetovalnih oddaj na TV in radiu.

Prijave in plačilo:

Prijavite se lahko preko maila teodoraerhatic@gmail.com ali telefona 031 412 249. V prijavi prosim dopišite svoje rojstne podatke (datum, ura in kraj rojstva).

Plačilo šolanja se izvrši na:

STORITVE Teodora Erhatič s.p.

Šarhova ulica 30. 1000 Ljubljana

ABANKA SI 56 0510 0801 1825 553 sklic ŠOBA 2017

 

Preberite si opise posameznih vej astrologije:

 • PSIHOLOŠKA ASTROLOGIJA

Če hoče človek dobiti globinske odgovore na vprašanja, na katera znanost nima odgovorov, išče najrazličnejše načine, ki bi ga pripeljali do teh odgovorov. Ozavestimo lahko tudi napačna gledanja, se slepimo in si določenih stvari ne priznamo. Bistven in primaren je notranji svet, ne zunanji, saj je zadnji le slika notranjega. Zunanji svet je oder notranjih arhetipskih igralcev. Notranji igralci so energetski, zunanji pa fizični. Psihološka astrologija je v celi plejadi astroloških različic prav tista, ki se globinsko ukvarja z dušo posameznika, hkrati pa jo prepoznava do takih podrobnosti, da je to skoraj neverjetno. Horoskop je zemljevid duše, kaže energijske silnice, ki jih mora posameznik skozi življenje usklajevati, oziroma učne naloge, ki jih mora reševati. Najvažnejša naloga psihološke astrologije je, da pomaga človeku razumeti, da se lahko razvija znotraj sebe. Tam ima vsak svoje notranje vesolje tankočutnih, ostroumnih in nežnih energij, da lahko uživa v Znanju. Razvijajoč svoje notranje vesolje, se človek postopoma osvobaja zasužnjenosti zunanjega vpliva vesolja. Na globljem nivoju odkriti, kdo in kaj smo, pomeni odkriti, kaj je celo vesolje, saj smo mi in vesolje zunanji izraz edine in iste resnice.

 • KARMIČNA ASTROLOGIJA

Kaj je plan naše duše? Kakšne so naloge za to inkarnacijo? Se vprašate, zakaj ste tu? Je potrebno trpeti, da napredujemo? Vsak človek sam povzroča lastno srečo ali nesrečo; sam je graditelj in oblikovalec. Načelo karme prekaša vse druge razlage kot so usoda, vnaprejšnja določenost ali Božja volja. Bog in človek se lahko spravita in združita le na osnovi tega sredstva – načela karme. Karma nas uči, da je za vsako stvar, dejanje, proces ali relacijo potrebno iti do konca svojih moči. Vesolje nas ne obsoja, le oskrbuje nas s posledicami, lekcijami in priložnostmi, da se s pomočjo zakona vzroka in posledice učimo in uravnovešamo. Na dolgotrajnem potovanju duše skozi številne inkarnacije ne potujemo sami.

Izraz KARMA lahko najbolje opredelimo kot proces in ga obravnavamo kot splošno – na človeški ravni; kolektivno – na ravni narodov, držav ali kot individualna – na individualni ravni. Te trije procesi so med seboj povezani in pogojeni, toda predvsem nas skrbi posameznik, to je proces individualizacije zavesti, kar imenujemo individualna karma.

 • ENERGETSKA ASTROLOGIJA ali ASTRO HEALING

Magnetno kodiranje ki nastaja z rojstvom, uresničuje svoj vpliv skozi življenje natusa preko energetskih centrov – čakre, ki predstavljajo polja subtilne magnetne energije v povezanosti s planeti sončnega sistema. Glavna funkcija eteričnega telesa ( energetski dvojnik fizičnega telesa ), v totalni konstituciji človeka je vzdrževanje fizičnega telesa na eni strani in povezovanje le tega z ostalimi aspekti človeka na drugi strani. Če bi uničili eterično telo, bi fizično telo v funkcionalnem smislu razpadlo. Eterično telo podčrtuje sleherni del fizičnega telesa in je od njega malo širši. V njem so pomembni trije glavni strukturni sistemi: Kanali (nadiji), «cvetovi«(čakre) in receptivni centri za prano. Nadiji so večinoma eterični duplikati živcev. Predstavljajo izredno razvejano omrežje, ker ima vsak kanalček ali kanal svojo funkcijo in polarizacijo. Mnogi nadiji sovpadajo z meridiani, ki jih pozna akopunktura. Eterično telo zaradi svoje izredne občutljivosti na brezštevilne energetske impulze in izredne dinamike ter viskoznosti na svoj način povezuje človeka z ostalim univerzumom. Tako nas povezuje z raznimi planeti našega osončja, občutljivo je namreč zlasti na njihove eterične radiacije, kar je ena od realnih osnov za astrologijo.

 • MEDICINSKA ASTROLOGIJA

Povezovanje astrologije z zdravjem izvira iz vere v povezavo položaja Sonca, Lune in planetov, ki se nahajajo v dvanajstih znakih zodiaka z emocionalnim in zdravstvenim stanjem. Astrologi verjamejo v dejstvo, da položaj planetov ob rojstvu določa vse, kar se bo človeku zgodilo v življenju. Torej tudi možnosti za zdravje in nagnjenosti k boleznim in omogočil ukrepanje v slučaju pojava bolezni oziroma ukrepanje v prid zdravju. Danes se zelo malo praktikov ukvarja s to vejo astrologije.

 • SINASTRIJA

Včasih se je reklo, da “preskoči iskra”, danes pa se pogosto sliši, da nas do skupnega življenja pripelje “kemija”. Kakorkoli že, človek je socialno bitje in živi v skupnosti z drugimi, pri tem pa se ustvarjajo najrazličnejši odnosi. Astrologija, ki se ubada z ljudmi, njihovimi značaji ter njihovo vpetostjo, se ukvarja tudi s človekovimi medsebojnimi odnosi vseh vrst, tudi sinastrijo. Odgovoriti na vprašanje, kolikšna mera harmonije obstaja med dvema osebama, torej njunima rojstnima trenutkoma, je težko reči na pamet. Sinastrija ali primerjalna astrološka karta je študija kako posameznik sodeluje z drugim. Osebe A planeti bodo delovali kot trajni tranziti na planete osebe B, ko sta skupaj, zato je važno kaj ta planet sproža v karti drugega.

 

Imate vprašanje? Pokličite ali pišite, z veseljem sem vam na voljo.

Telefon: 031 412 249

Email: teodoraerhatic@gmail.com

Naročite se na brezplačni tedenski horoskop in ostale novice

Pri ravnanju z vašimi osebnimi podatki ravnamo zelo spoštljivo in zakonito. Vaše osebne podatke bomo uporabljali izključno za pošiljanje svojih e-obvestil.

S klikom v okence se strinjate s prejemanjem e-obvestil. Od prejemanja e-obvestil se lahko kadarkoli odjavite. Več o varstvu osebnih podatkov si lahko preberete v Obvestilu o zasebnosti in v Splošnih pogojih poslovanja.