Spletna stran www.teodora.si je last podjetja Teodora Erhatič s.p., Šarhova ulica 30, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju Teodora Erhatič s.p.). Z uporabo spletne strani Teodora Erhatič s.p. obiskovalec sprejema te splošne pogoje, pogoje prijave in odjave na e-novice, svetovanja, dogodke, izobraževanja in druge aktivnosti in potrjuje, da je z njimi seznanjen ter se z njimi strinja.

Teodora Erhatič s.p. se bo z vzdrževanjem in oblikovanjem teh spletnih strani trudila zagotavljati točnost, pravilnost in ažurnost objavljenih vsebin, vendar ne zagotavlja in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost in celovitost kot tudi ne za škodo povzročeno z uporabo teh spletnih strani oziroma njenih vsebin.

Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Teodora Erhatič s.p. si pridružuje pravico spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno) ter brez predhodnega opozorila.

Avtorske pravice
Vse vsebine (pisne in slikovne), ki so objavljene na spletni strani Teodora Erhatič s.p., razen vsebin, ki jih vnesejo uporabniki sami, so zaščiteno avtorsko delo Teodora Erhatič s.p. in/ali njegovih pogodbenih partnerjev skladno z določbami Zakona o avtorski in sorodnih pravicah. Prepovedana je reprodukcija, distribucija, spreminjanje, javno prikazovanje in predvajanje ter ostale oblike izkoriščanja avtorskega dela brez izrecnega pisnega obvestila podjetju Teodora Erhatič s.p. in njenega pisnega soglasja.

Pogoji poslovanja
Spletne prijave in povraševanja ureja podjetje Teodora Erhatič s.p., Šarhova ulica 30, 1000 Ljubljana, davčna številka 10566376. Podjetje ni zavezano za plačilo DDV. Vse navedene cene so v evrih (EUR). Veljajo cene in ostali pogoji (npr. popusti, datumi), ki so navedeni na spletni strani.

Pridržujemo si pravico, da izjemoma odstopimo od izvedbe prijave v primerih, če je prijav na določen datum preveč ali premalo. V vseh takih in podobnih primerih vas bomo o morebitnem odstopu pravočasno obvestili.
V primeru, da potrebujete dodatno pomoč nas lahko kontaktirate na e-mail teodora@teodora.si ali na telefonsko številko 031 412 249.

Izvedba izobraževanj in delavnic
Izobraževanje oziroma delavnica se izvede ob zadostnem številu prijavljenih udeležencev, kar je pogoj za izvedbo vsakega izobraževanja oziroma delavnice. Teodora Erhatič s.p. si pridržuje pravico do odpovedi oz. spremembe izvedbe izobraževanja zaradi odpovedi udeleženca/ev ali zaradi višje sile (npr. bolezen predavatelja).

Odstop od naročila
Odpoved prijave na izobraževanje je možno le v pisni obliki, posredovani po e-pošti na naslov teodora@teodora.si. Ustnih odpovedi, posredovanih po telefonu, ne sprejemamo.

Prijavitelj ima pravico pisno odpovedati udeležbo na dogodku na katerega se je prijavil najmanj 3 dni pred napovedanim terminom.

Politika zaupnosti in varstvo osebnih podatkov
Teodora Erhatič s.p. se zavezuje, da bo varovala zaupnost osebnih podatkov in zasebnost udeležencev oz. uporabnikov spletne strani. Zbrane podatke bo Teodora Erhatič s.p. uporabljala izključno za opravljanje storitev, ki jih ponuja. Teodora Erhatič s.p. spoštuje zaupnost osebnih podatkov in zasebnost udeležencev oz. uporabnikov spletne strani, zato bo storila vse potrebno, da jih zašiti pred kakršnimikoli kršitvami ali zlorabami.

Teodora Erhatič s.p. je v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, zavezana k varovanju osebnih podatkov udeležencev oz. uporabnikov spletne strani in se zavezuje, da ne bo pod nobenim pogojem brez izrecnega dovoljenja posredovala osebnih oz. drugih podatkov tretji osebi oz. ne bo omogočil tretji osebi, da vpogleda v osebne oz. druge podatke udeleženca oz. uporabnika razen, če, bi od njega to zahtevale državne oblasti, če je taka obveznost določena v zakonu ali za potrebe za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi.

Teodora Erhatič s.p. lahko za potrebe opravljanja storitev, ki jih ponuja, zbira, vodi, obdeluje in shranjuje naslednje uporabnikove podatke:

  • ime in priimek
  • naziv pravne osebe (če je uporabnik pravna oseba)
  • davčna številka (če je uporabnik pravna oseba)
  • elektronska pošta
  • telefonska številka
  • naslov bivanja

Teodora Erhatič s.p. se zavezuje, da se bodo ti osebni podatki uporabljali izključno za potrebe opravljanja storitev, ki jih ponuja ter prejemanje e-obvestil o novostih, ugodnostih, ponudbi, izobraževanjih, dogodkih ter vsebinah vezanih na področje delovanja. Teodora erhatič s.p. se zavezuje, da bo osebne podatke vodila, vzdrževala in jih obdelovala v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov.

Udeleženec oz. uporabnik lahko kadarkoli zahteva po e-pošti na naslov teodora@teodora.si ali pisno na naslov Teodora Erhatič s.p., Šarhova ulica 30, 1000 Ljubljana, dostop do svojih osebnih podatkov, pregled, popravo, omejitev obdelave ali izbris svojih osebnih podatkov.

Upravljanje s piškotki
Upravljavec spletnih mest na domeni www.teodora.si, uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja spletne strani ter štetja uporabnikov na spletnem mestu.

Spletna stran www.teodora.si uporablja dve vrsti piškotkov:

  1. Funkcionalne piškotke, ki so namenjeni za shranjevanje informacij seje. Ti piškotki se bodo zbrisali, ko zaprete brskalnik. Piškotki so potrebni za boljše delovanje spletne strani. Spletna stran brez teh piškotkov ne bo delovala pravilno. Po zakonu so ti piškotki dovoljeni.
  2. Analitične piškotke, ki so izdani s strani Google inc. Če se z namestitvijo the piškotkov strinjate, kliknite »Potrdi«. Če namestitve piškotkov ne potrdite, se bodo namestili zgolj piškotki iz skupine 1.

Spori in pristojno sodišče
Udeleženec in podjetje Teodora erhatič s.p. se bosta trudila spore reševati sporazumno, v medsebojno obojestransko korist in v skladu z najboljšo prakso poslovanja. Če sporazum ne bo mogoč, je za reševanje sporov pristojno sodišče v Ljubljani.

Pohvale in pritožbe uporabnikov
Zanima nas vaša izkušnja z nami, tako dobra kot slaba. Na koncu šteje samo vaše zadovoljstvo. Veseli bomo, če nam boste vašo izkušnjo sporočili na e-mail
teodora@teodora.si.

Ljubljana, maj 2018

Naročite se na brezplačni tedenski horoskop in ostale novice

Pri ravnanju z vašimi osebnimi podatki ravnamo zelo spoštljivo in zakonito. Vaše osebne podatke bomo uporabljali izključno za pošiljanje svojih e-obvestil.

S klikom v okence se strinjate s prejemanjem e-obvestil. Od prejemanja e-obvestil se lahko kadarkoli odjavite. Več o varstvu osebnih podatkov si lahko preberete v Obvestilu o zasebnosti in v Splošnih pogojih poslovanja.