S prijavo na e-novice, ki jo lahko izvedete na spletni strani www.teodora.si, omogočite podjetju Teodora Erhatič s.p., Šarhova ulica 30, 1000 Ljubljana, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke. Posredovane osebne podatke bomo obdelovali v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Uradna oseba podjetja je Teodora Erhatič, dosegljiva na elektronskem naslovu:
teodora@teodora.si.

OBDELAVA PODATKOV:
S prijavo na e-novice se strinjate, da o vas zbiramo osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi. Osebni podatki, ki jih zbiramo so ime, priimek in elektronski naslov.

Če preko kontaktnih obrazcev na spletni strani oddate povpraševanje ali se prijavite na svetovanje, treninge, terapije, izobraževanja ali dogodke, vas bomo prosili za ime, priimek, elektronski naslov. Osebne podatke potrebujemo, da vam lažje podamo odgovor oz. ponudbo na vaše povpraševanje oz. za izvedbo naročene storitve. Ti podatki bodo uporabljeni izključno za namen izvedbe naročene storitve in se ne bodo nikjer shranjevali niti posredovali tretjim osebam.

NAMEN:
Osebne podatke zbiramo v skladu z namenom, za katerega ste nam jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne bomo uporabili za drug namen. Zavezujemo se, da bomo z vašimi podatki delali spoštljivo in zakonito.

PRAVNA PODLAGA:
Osebne podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja.

UPORABA OSEBNIH PODATKOV:
Osebne podatke uporabljamo izključno za namen, zaradi katerega ste nam podatke posredovali (prijava na e-novice, naročilo storitve, obveščanje o novostih, dogodkih in ugodnosti).

SHRANJEVANJE PODATKOV:
Osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi na e-novice, hranimo do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete, z dopisom na naslov Teodora Erhatič s.p., Šarhova ulica 30, 1000 Ljubljana, ali e-sporočilom na naslov teodora@teodora.si oziroma s klikom na gumb “ODJAVA“, ki je v nogi vsakega poslanega e- obvestila. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem. Vse ostale osebne podatke v okviru sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo. Vsi pridobljeni podatki se hranijo v sistemu za pošiljanje e-obvestil Mailchimp.

POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV:
Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili, razen izbranim pogodbenim partnerjem, katere prav tako zavezuje Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov. Osebnih podatkov ne bomo posredovali v tretjo državo ali organizacijo. V primeru, če bo nastala potreba po drugovrstni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bodo predhodno kontaktirali in zaprosili za vašo privolitev.

VAŠE PRAVICE:
V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.

Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: teodora@teodora.si ali po pošti na naslov:
Teodora Erhatič s.p.
Šarhova ulica 30
1000 Ljubljana

V primeru spora imate pravico vložiti ugovor pri podjetju Teodora Erhatič s.p. ter pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.
Ljubljana, maj 2018

Naročite se na brezplačni tedenski horoskop in ostale novice

Pri ravnanju z vašimi osebnimi podatki ravnamo zelo spoštljivo in zakonito. Vaše osebne podatke bomo uporabljali izključno za pošiljanje svojih e-obvestil.

S klikom v okence se strinjate s prejemanjem e-obvestil. Od prejemanja e-obvestil se lahko kadarkoli odjavite. Več o varstvu osebnih podatkov si lahko preberete v Obvestilu o zasebnosti in v Splošnih pogojih poslovanja.