Z vsem znanjem, ki sem ga pridobila na astrološkem področju, z življenjskimi izkušnjami ter z močno intuicijo, lahko zagotavljam uspeh pri delu z ljudmi, ki potrebujejo mojo razlago ali nasvete v zvezi z različnimi težavami in stiskami.

 

ASTROLOGIJA, INDIVIDUALNA SVETOVANJA

Zelo zmotno je mišljenje, da je astrologija zgolj napovedovanje prihodnosti, kot misli večina ljudi. Je mnogo mnogo več kot le to.

Astrologija je obširna in izjemno zanimiva življenjska veda, ki navdušuje znova in znova. Ko enkrat spoznate razsežnosti in moč astrološkega znanja boste svoje težave in izzive, ki vam jih postavlja življenje reševali veliko lažje.

Preberite širok spekter storitev, kjer vam lahko ponudim svojo pomoč…

Preberite več >>

ASTROMEDICINA

Astromedicina je veja astrologije, ki se ukvarja z zdravjem ljudi in razkriva natančno planetarno geometrijo, ki daje recepte za zdravo življenje.

Naloga astromedicine je, da odgovori na vprašanja h katerim bolezenskim predispozicijam smo nagnjeni, v katerih življenjskih obdobjih bomo še posebej dovzetni za bolezni in kakšen bo potek našega zdravljenja.

Preberite več >>

TERAPIJE

Na podlagi pogovora ugotavljamo morebitne destruktivne vzorce in jih poskušamo odpraviti. Terapija prinaša hitre rezultate, saj delamo na problemu tukaj in zdaj.

Vrste terapij:

  • Astroterapija za posameznike
  • Partnerska terapija za pare
  • Družinska terapija za družine

Preberite več >>

TRENING ASTROLOŠKIH VEŠČIN 3A

Pridobite izjemno astrološko znanje, ki ga ne boste našli v nobeni literaturi!

Trening astroloških veščin 3A je namenjen vsem, ki imate osnovno znanje astrologije in ga želite nadgraditi. V tem treningu z vami delim svoje več kot 20-letne izkušnje in vam predajam svoje znanje.

 

Preberite več >>

ŠOBA – ŠOLA BUTIČNE ASTROLOGIJE

ŠOBA je namenjena vsem, ki si želijo izboljšati in obogatiti življenje, odkriti osebnostne potenciale, preprečiti težave in obolenja, vzpostavit kontakt s sabo in z drugimi, ugotoviti vir stresov.

Naučili se bomo praktično uporabljati astrologijo v vsakdanjem življenju, ter zavedanja tukaj in zdaj.

 

Preberite več >>

SOLARNA MEDITACIJA

Izstopite iz hektičnega vsakdanjika in si naberite novih moči in energije.

S solarno meditacijo umirimo um in prebudimo telo.

Meditacije potekajo 1x mesečno.

Pridružite se nam, imamo se super!

Preberite več >>

Naročite se na brezplačni tedenski horoskop in ostale novice

Pri ravnanju z vašimi osebnimi podatki ravnamo zelo spoštljivo in zakonito. Vaše osebne podatke bomo uporabljali izključno za pošiljanje svojih e-obvestil.

S klikom v okence se strinjate s prejemanjem e-obvestil. Od prejemanja e-obvestil se lahko kadarkoli odjavite. Več o varstvu osebnih podatkov si lahko preberete v Obvestilu o zasebnosti in v Splošnih pogojih poslovanja.