Imate tudi vi svojo temno stran?

KJE PA JE VAŠA ČRNA LUNA (vaša temna stran) IMENOVANA TUDI LILIT?

Je fiktivna točka na orbitalni poti Lune okrog zemlje. Ta točka ni stalna in se na leto premakne za približno 40.stopinj. Glede na mitologijo je bila Lilit v rajskem vrtu še preden se je pojavil Adam, čigar duh je porodila in mu je bila enaka.

Lilit je bila velika upornica in se je uprla združitvi Adama in Eve ter zapustila raj na Zemlji. Ker ji rajski vrt ni ustrezal, si je izbrala pekel. Ne pozna namreč nobenega kompromisa, prav tako je tudi ženska skušnjavka, zapeljivka in poseduje takšno moč, da jo imajo za hudičevko.

Je nočno bitje, molčeča, skrivnostna in ostra. Predstavlja tisto, česar se bo moški vedno bal.

Črna Luna je pomembna točka pri razlagi osebnosti, seveda pa se ta vpliv močno spreminja, glede na to ali gre za ženski ali moški horoskop.

Najpogosteje označuje močne, neodvisne in ustvarjalne osebnosti, ki živijo zunaj običajnih norm in konvencij, zanašajoč se predvsem na svoje globoke občutke, ki jih je pogosto težko razložiti. Njihova čutnost, občutljivost, subtilnost in ranljivost je praviloma izredno visoka, zato ni nenavadno, da je močan vpliv Lilit mogoče najti v številnih horoskopih umetnikov.

Taki ljudje so nagnjeni k nenavadnim, težavnim in zapletenim odnosom ter partnerstvom, kjer je sklepanje kompromisov ena od težjih nalog. Lilit predstavlja negativno, demonsko plat osebe. Tisto, kar ovira napredek, srečo, uspeh. Ljubosumje in zavist. Sramoto in krivdo. Strast, erotiko, nevarnost, frustracije, domišljijo.…