Leto novih priložnosti … Kako izkoristiti leto Venere 2018?

IMG_20180103_114023

Venera je planet ljubezni, odnosov, lepote, estetike, erotike, ljubezni in financ. Če želite, da bi svet postal srečnejši prostor, si privoščite srečo in leto 2018 vam to ponuja! Leto Venere nastopi vsakih sedem let in leto 2018 bo leto novih priložnosti. Jih boste izkoristili?

Na začetku vsakega leta iščemo priložnosti in astrologija je uporabno orodje za potek vašega življenja. Če veste, kaj lahko pričakujete v prihodnjih mesecih, se lahko izognete pastem in izkoristite nove priložnosti, ki bi jih sicer lahko spregledali.

Dobra novica je, da smo skočili v energično planetarno energijo leta 2018, ki nam bo pomagala ustvariti zagon, kako nadaljevati z našimi cilji v življenju, ljubezni in vsem ostalim. Leto se je odprlo z močno pozicijo Marsa in Jupitra v Škorpijonu, kar pomeni odločnost in veliko moči za poti, ki jih imamo pred seboj. Prav tako pa prinaša začetek leta 2018 veliko injekcijo energije, ki nam daje eksplozijo energije za kariero in delavne uspehe, prav tako tudi izpolnitev družinskih načrtov, skupnega življenja in novih zvez in novih rojstev. Energija Sonca, Venere in Plutona, združeni v pragmatičnem Kozorogu, nas bodo hrabro peljali po poti uspeha in zadovoljstva.

Pred vami so velike priložnosti, jih boste izkoristili?

Če želite podrobno izvedeti, kaj leto Venere pomeni za vas, kje vas čaka sreča, uspeh, večji finančni prilivi, nova ljubezen, harmonizacija v družini ali z ljudmi s katerimi sodelujete, kako reševati stare probleme in sprejemati nove uvide, kako doseči stabilnost, prijetna potovanja in srečo, se naročite na osebni obisk v Ljubljani na tel. 031 412 249, preko maila teodoraerhatic@gmail.com ali preko skypa, hitro in varno iz udobja vašega doma.