Kar trije tranzintni planeti v Levu – SONCE, MERKUR IN VENERA

Sonce je vstopilo v znamenje Leva 23.07.2015 in bo ostalo v tem znamenju do 23.08.2015.

Čutimo vrhunec poletja, Sonce je visoko na nebu in pripeka s svojo močjo, pobiramo pa že prve pridelke in sadove narave. Vse se razkazuje, prav tako kot Levi. Čeprav boste hitre jeze, se boste prav tako hitro ohladili in se pogosto zelo vljudno opravičili. Pri vsem šarmu, vam bo to zelo lepo uspevalo. Če bo vaš notranji tok energij umirjen in ubran, boste pokazali tisto naravno velikodušnost popolnega posedovanja, v katerem je misel o sebi lahko pozabljena – nikoli zaradi samozatajevanja, temveč zaradi tega, ker ni notranje potrebe, da bi zaščitil svoj ego.

Ker bo tudi Merkur gostoval v Levu do 07.08.215, bo uresničevanje načrtov in ambicij, kot kaže, na prvem mestu, zato ne izgubljajte časa za pretirana razmišljanja o tem, kaj vse bi morali spremeniti. Osredotočite se na dejanja in začnite sami krojiti svojo usodo. Sprememba naj postane del vašega življenja, na katero boste lahko ponosni vsak dan, ne le nekaj dni.

V prvi polovici avgusta 2015, bodo tako imeli prednost odnosi z ljudmi, ki so na enaki ali podobni valovni dolžini kot vi in ki imajo podobne interese ali konjičke. Kaže, da boste izredno aktivni v ožjem krogu prijateljev ali znancev, s katerimi vas druži želja po izobraževanju in spoznavanju nečesa novega.

Določene težave v čustvenem življenju, se lahko z začetkom avgusta 2015 šele dobro začnejo, saj bo tudi Venera in to retrogradna, spet v vašem znamenju. Tisti, ki mate družino, bo možno, da bo v ospredje spet prišla neka tema ali zamera, za katero ste mislili, da je del preteklosti, a nekoga v vaši družini še vedno muči in želi razčistiti z njo. Morda boste vi tisti, ki boste končno pripravljeni na soočenje z nekom ali z neko situacijo, s katero se prej niste mogli pomiriti.

Svetujem vam več taktnosti in previdnosti in izogibajte se ljubosumju in posesivnosti.

Tudi počutje bo v tem obdobje precej spremeljivo. Pri starejših lahko pride do večjih težav s srcem, pritiskom, hrbtenico in zastajanjem vode v telesu. Pri športnih dejavnostih in rekreaciji, priporočam zmernost, da ne bo prišlo do poškodb.

Vse kaže, da se tistim, ki skrbite zase tako telesno kot duševno, se vam v poletnih mesecih obeta tudi večja sprememba videza, ki bo morda posledica bolj zdravega življenjskega sloga ali pa preprosto želje, da bi izstopali in opozorili nase.