Kitajsko leto ognjenega Petelina 2017

Leto 2017 bo leto prebujenja in novih začetkov!

Med 28. januarjem 2017 in 15. februarjem 2018 bo nastopilo kitajsko leto, ki bo tokrat v znamenju ognjenega Petelina.

Petelinja strast in ponos se bosta izražala tako v našem delu kot zasebnem življenju. To leto bo leto prebujanja, novih začetkov in napornega dela, ki bo obrodilo veliko sadežev. Petelinje leto bo polno strasti, poguma, ponosa in plodnosti.

Družinski odnosi bodo zelo usklajeni. Za domačimi vrati bomo stremeli k složnosti. Izpostavljena bo naša zaščitniška narava, morda bomo pretiravali s skrbnostjo ali strahovi, povezani z varnostjo družine. Seveda pa se moramo paziti, da v ljubezenskih odnosih ne bo prevladoval egocentrizem, nepotrpežljivot in spopadanje med patnerji za prevlado, saj so to zelo močne karakteristike ognejenga Petelina!

Do dela ali študija bomo pokazali večjo vnemo, prebudile se bodo naše ambicije, lotili se bomo novih projektov in s svojim zgledom navdihovali druge. Energičnost ognjenega Petelina se bo kazala tudi onstran domače ograje, kar bo podjetnikom pomagalo hitreje razvijati kreativne produkte, zanimive tudi za svetovni trg. Poslovno področje bo cvetelo, kar pa se financ tiče bodo prav vsa znamenja v letu Petelina malce bolj zapravljiva.

V tem znamenju so rojeni ljudje z letnicami 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993 in 2005, zanje pa naj bi bili značilni ambicioznost, avanturizem, ponos, iskrenost, strast, pogum, točnost, odgovornost.

V letu 2017 bodo srečne številke 5, 7 in 8, nesrečne pa 1, 3 in 9.