Lunin mrk in polna Luna v Tehtnici

Poleg Sonca je Luna najbolj osebni planet našega horoskopa. Ona je zemljin satelit in reflektor sončeve svetlobe in topline. Vpliva na vse naše vsakodnevne aktivnosti. Pri ženskah razkriva njen odnos do lastnega telesa, pri moškem pa predstavlja njegov ženski del osebnosti oziroma tip ženske katere ga privlačijo. Preko Lune se razkrivajo tudi vse pomembne ženske v življenju moškega. Čeprav Luna predstavlja naša čustva in naše korenine, se o njej v našem vsakodnevnem življenju ve premalo. Omenjajo se lunine mene, ko se določa dieta za hujšanje, vemo da mlaj vpliva na naša razpoloženja, da polna Luna vpliva na nespečnost, povzroča hiperaktivnost in senzibilnost.

Jutri polna Luna v Tehtnici in Lunin mrk….. v ospredju bodo partnerski odnosi in naj bomo v njih še tako nezadovoljni, bomo naredili vse, da bi ohranjali vsaj navidezni mir in se tako izognili samoti. Bomo precej pozabljivi, sicer pa rada drugim delili naloge, sami pa se bomo izogibali pretiranemu delu.

Občutiti bomo nežno energijo, ki bo še posebej močna in spodbudna v ljubezni. Našli bomo način, kako se rešiti zadev, ki nas motijo ali bolijo in ki jih ne morem0 neprestano pometati pod preprogo. Recite jutri bobu bob. Pričakujmo navdihe v kreativnosti in upoštevajmo intuicijo. Ne spreglejte smerokazov v naslednjih dneh.

Potrebna bo pozornost v dneh, ko je Luna v Tehtnici, ker tedaj pogosto prihaja do vnetij, zato se v teh dneh izogibajmo sedenja na kamnu, betonu ali v travi. V teh dneh je priporočljivo piti veliko čaja za čiščenje ledvic, in sicer med 15. in 17. uro.
Obdobje polne Lune kaže tudi na to, da rastline pridobivajo v rasti, celjenje ran bo upočasnjeno, lahko se bodo pojavile razne krvavitve, ljudje pa bomo postajali bolj nemirni.