Mars bo vstopil v znamenje Bika

Mars bo vstopil v Bika 31.03.2015 v popoldanskem času in ostal v tem znamenju vse do 12.05.2015

Ta prehod pogosto opozarja, da bomo občutljivi, trmasti in vztrajni, ki bomo stremeli k doseganju realnih in uporabnih ciljev. Pridobivanje materialnih dobrin bo v ospredju in imeli bomo velik občutek za vse praktično stran življenja.

Tranzit Marsa v Biku pogosto kaže na temeljno potrebo po čustveni varnosti v ljubezen, medtem ko nam bodo afere manj privlačne. Mars v tem položaju, pogosto opozarja na veliko vzdržljivost in pripravljenost, da bi se spoprijeli z mnogimi težavami v življenju, tako da se bomo bolj trudili, da se bomo bolj zrelo in samozavestno spopadali z življenjskimi odločitvami.

Bolj pogosto bo izražena potreba po čutnih užitkih, hrepeneli bomo po oprijemljivi ljubezni. Radi bomo ljubljeni osebi podarjali cvetje, bombonjere ter druge malenkosti. Hrepeneli bomo po dotikih , ljubečih besedah in prisegali na večno zvestobo. Naše potrebe po fizični ljubezni se bodo povečale. Pazimo pa tudi na negativno konotacijo tranzitnega Marsa v Biku….lenoba in počasnost, tudi fanatičnost, maščevalnost in brez takta.

Dober čas za pridobitno delo, odločni bomo v nastopu, vztrajni in velikodušni. Žilavost in vztrajnost pri doseganju uspeha in uresničevanju zadanih načrtov.