Mars je vstopil v znamenje Dvojčka

Mars je vstopil v znamenje Dvojčka 12.05.2015 in bo ostal v tem znamenju do 24.06.2015.

V tem obdobju bomo uveljavlja sebe in svojo voljo z intelektom. Bomo radovedni, duhoviti, iznajdljivi in zgovorni. Dobro bo, če bomo znali svoje cilje razdeliti na bistvene in tiste, ki za nas ne bodo tako pomembni, kajti s tem ne bomo izgubljali energije v razpršenosti med več interesi.

Menjavali boste prizorišča zabav, pomladno razpoloženje pa vas bo nosilo z zabave na zabavo in od ene zanimive in komunikativne družbe do naslednje. V času od 22. maja dalje izkoristite v poslovnem svetu vpliv Jupitra v ognjenem Levu in si omogočite razcvet posla, podvojite poslovne kontakte in se maksimalno izkažite, saj bo še Sonce vstopilo v vaše znamenje. Vlagajte svojo energijo in denar v naložbe, čas bo ugoden za posojila in menjavo službe, napredovanje po statusni lestvici vam ne uide. Lahko tudi hitro in v kratkem roku zaslužite kaj iz različnih virov, koristni kontakti in obeti za vnaprej bodo več kot dobrodošli.

Ob telesni ljubezni boste bolj vihravi in igrivi. Različnosti ter nenavadne vonjave in besedila bodo močno prisotni. Ustrezali vam bodo dinamični položaji in odlično se boste počuti v podrejenem položaju. Ljubljenje bo lahko mistična igra.