Obročasti Sončev mrk

Smo v mesecu Rib in se približujemo obročastemu Sončevemu mrku, ki ga že čutimo, saj je njegov psihološki vpliv že prisoten dva do tri dni pred mrkom. Obročasti Sončev mrk vselej prinese spremembe, tako na družbeni, kakor tudi na osebni ravni. Nečesa se lahko osvobodimo, da postane naša pot čistejša in imamo več notranje sreče. Z namenom, da postanemo spet živi in izvirni, sledimo sebi in svoji poti, prav ta mrk 26.02.2017, nam bo v tem dal podporo in odprl vrata možnega razvoja.

Letos imajo Ribe in Ribaki zanimivo leto, saj se prav v njihovem znamenju dogodi Sončev mrk. Vpliv Sončevega mrka bomo čutili še nekaj mesecev. Sodobni astrologi menimo, da mrki osvetljujejo področja v življenju, na katera se je dobro osredotočiti in jih ozavestiti, kajti v sebi skrivajo potencial za osebnostno rast.

Zvrstilo se bo veliko pomembnih aspektov, precej dinamičnih, zato lahko pričakujemo vse stransko dinamične mesece. Spoznali bomo svoj naslednji korak, v konkretnem življenju ali karieri, ki ga bomo storili, prinesel bo spoznanje, da je marsikaj nujno temeljito spremeniti. Tudi na ravni osebnih odnosov, se bodo pojavljale različne napetosti, kjer ni harmonije, se bodo prepadi še poglabljali. Aspekti, ki prihajajo so dobri in bodo omogočali zdravljenje medsebojnih trenj, toda zgolj, če bomo na to pripravljeni.

Vas zanima, kaj čaka prav vas osebno?

Za podrobno analizo vaše osebne karte ali napoved za prihajajoče mesece lahko naročilo oddate preko maila. Preberite več na http://teodora.si/storitve/astrologija-osebna-svetovanja/.