Polna Luna v Raku

Polna Luna v Raku >> 02.01.2018 ob 03.24h

Ta Luna bo služila kot močan aktivator predvsem na področjih življenja, ki se jih je retrogradni Merkur v zadnjih nekaj tednih še posebej dotikal. Zunanji dogodki, lastna dejanja, ukrepi, akcije bodo precej povezani z osebnimi psihološkimi procesi, situacijami, ljudmi s katerimi smo imeli v zadnjem obdobju največ opravka.

Tokratna Luna nosi izredno močan in intenziven energijski zapis, ki bo zagotovo vplival na mnoge ljudi. Njena energija nas bo silila k akciji, bodisi negativni ali pozitivni, potreba po udejanjanju bo v nas bo zbujala bodisi čustva pozitivne motivacije ali pa bo v nas sprožila konkretne frustracije, čustveno nestabilnost, občutke obupa in anksioznost.

S polno Luno v Raku se bo povečala naša čustvena občutljivost, ter vsakršne potrebe katerih zadovoljitev nam prinaša občutke čustvene izpolnitve, varnosti, stabilnosti. S Soncem in Saturnom v Kozorogu, si bomo prav tako želeli več strukture in stabilnosti v naših življenjih. Delovna vnema, delovna motivacija bosta še kako prisotni, prav tako bo prevladovalo prepričanje in zavedanje, da je potrebno za konkretne rezultate vložiti tudi konkretno mero truda. Če trenutno še nimate veliko dela, tako v službi kot tudi doma, nikar ne skrbite, vpliv polne Lune vam bo prinesel kopico novih zadolžitev, del, obveznosti in projektov. Želja in potreba po materialni, finančni varnosti in udobju bosta prav tako izraženi.

Polna Luna v Raku bo seveda poskrbela tudi za precejšnje nihanje v razpoloženju. Rezultati odločitev, ki smo jih sprejeli tekom retrogradnega Merkurja se bodo pokazali v svoji pravi luči. Posli, pogodbe, sporazumi, ki smo jih sklenili, podpisali, poslovni razgovori, pogajanja, se bodo morda sedaj izkazali za popolne polome, za ne tako ugodne kot se nam je zdelo sprva, ali pa bodo dejansko prinesli zanimive in lepe poslovne priložnosti. Odnosi, partnerstva bodo dosegala preobrazbe, razdore, nepričakovane zaplete, vrhunce in padce. Prav tako se bomo lotili uresničevanja idej, želja, ki smo jih morda dobili tekom retrogradnega cikla, ali pa bomo morda nekatere dokončno opustili in se lotili iskanja česa drugega, novega. Nova zavedanja, znanja, razmišljanja bodo sprožila drugačne pristope v določenih situacijah, spremenili bomo morda naš odnos do te ali one zadeve oziroma osebe.