Polna Luna v Strelcu 9.6.2017

Polna Luna v Strelcu / 9.6.2017 ob 15.10h

Lunarni cikel je val ustvarjanja, ki prinaša izpolnitev, seveda takrat, ko je Luna polna. Vsaka Polna Luna prinaša razodetje in možnosti za zdravljenje telesa, uma in duha. Luna je od koder prihaja Mati, ki kaže Luč duhovnega Sonca, da bi spodbudila podporo, zaščito, in prinesla na cvet semena ustvarjanja.

Polna luna je kot vrč, ki zliva na rano eliksir. Vsa ta energija pa traja še tri dni po dnevu ob Polni Luni. Polna Luna se tokrat poigrava z radovednostjo Dvojčkov (Sonce) in intenzivnostjo Strelca (Luna), zato žanjite rezultate minulih naprezanj, saj bodo komični dejavniki odlični.

Potovanja, učenje in vrednostni sistemi bodo močno na udaru v času te vizionarske Polne Lune. Morda se bomo morali boriti, da dosežemo želeni cilj, ali pa se bomo enostavno spomnili, da je treba odstraniti nepotrebne ideje, dejavnosti in poteze, ter si tako naredili pot za svež začetek. Na dan bodo prišla nestrinjanja v razmerju, privlačili bomo entuziastične posameznike, ki nam bodo pripravljeni s strastjo in prepričanjem slediti. Navdih bo prihajal iz globin našega bistva oz iz ‘trebuha’. Če niste zadovoljni z vašo službo, vas entuziastični Strelec lahko podžge, da v sebi najdete moč in kreativnost spremeniti nekaj v vaši karieri ali pa da odkrijete vizijo, kako poslovno pot spremeniti. Z veseljem in navdušenjem se bomo podajali v nove avanture ali se potepali brezciljno.

Ta Polna Luna nas spodbuja k doseganju osebne neodvisnosti in nam daje dober občutek za nastope v javnosti, govore in širjenje svojih idej. Vsepovsod bo veliko hrupa in smeha, ponekod pa glasno, a ponavadi neškodljivo besedno dvobojevanje. Vsi bomo polni pozitivne energije in se predajali idealiziranju. To bo dan, ko svoji domišljiji ne smemo postavljati meja. Prepustimo se sanjarjenju in pustimo dnevu, da nas odpelje po svoji poti. Poskusimo pripraviti nekaj novega, kakšno eksotično in nenavadno jed, lotimo se nečesa novega, vznemirljivega.