Polna Luna v Strelcu

Polna Luna v Strelcu, jutri 02.06.2015 ob 18.18h.

Polna Luna se tokrat poigrava z radovednostjo Dvojčkov (Sonce) in intenzivnostjo Strelca (Luna), zato žanjite rezultate minulih naprezanj, saj bodo komični dejavniki odlični. Kakršno koli pa bo že vreme, bo jutri dan najbolj primeren za globok počitek.

Spustimo vso čustveno prtljago, ki jo imamo in naredimo prostor za nove ljudi, nove dogodivščine, nove hobije in nova razmišljanja. Da dosežemo to stanje moramo najti veselje, ter se znebiti strahov in tesnobe. Ta proces omogoči, da iz globin na površje vznikne ljubezen ter nas prebudi v ljubezen do sebe. Z retorgradnim Merkurjem na nebu, morajo te sanje priti iz lastnih globin. Jutri bo zato odličen dan, da pregledate, kakšna so vaša hrepenenja, srčne želje in stremljenja duše. Jih še sanjate ali ste že zdavnaj obupali? Sploh verjamete, da so dosegljive ali vas je življenje naučilo, da so neuresničljive?

Najpreprostejši in najenostavnejši način za izgubo kakšnega kilograma je, da na dan, ko se lunina mena dogodi, od kosila tistega dne in do kosila naslednjega dne ne jemo hrane, ki jo moramo gristi, se pravi, da pijemo le nesladkano in nesoljeno tekočino. Pomembno je tudi, da se sprostimo, pozabimo na hrano in se če je le možno, se čim več gibamo na svežem zraku.