Polna Luna v Vodnarju, v petek, 31.07.2015, ob 12.44h

Polna Luna v Vodnarju – 31.07.2015 ob 12.44h

Čas bo za raziskovanje, ki odpira nova obzorja in širi zavest. Ko se bodo pokazali znaki negativnih občutkov, je prav, da se obrnete vase, lahko z meditacijo, zaupate prijatelju ali osebi, ki ji zaupate.

V soboto, ko bo vpliv še močan, se utegnete samski vodnarji vdati depresiji in melanholiji, vse tja do ponedeljka, ko se sanjarjenje ne bo več obrestovalo. Vezani, naj vas to ne zaziba v sen, čas je primeren za uvajanje nujnih sprememb v odnosu. Naredite vse, kar je v vaših močeh, da bi partnerja bolje razumeli.

Ne dovolite, da vas vaša pozabljivost spravi v težave. Osredotočite se na svoje delo in odgovornosti, čustva pa raje pustite doma, saj marsikdaj preveč osebno jemljete dogodke na delovnem mestu. Če imate zahtevne nadrejene, vam bo šla njihova samovoljnost močno na živce. Osredotočite se na svoje delo in se ne pustite preveč motiti. Zdaj ni čas za bitke, temveč za potrpežljivo čakanje na pravi trenutek.

Oblekli boste nekaj novega, nenavadnega, lahkotnega in drugačnega; v pisanih barvah ali popolnoma črni, morda pa tudi srebrni, sivi ali beli. Izberite si tudi primeren kristal: labradorit, obsidijan, sokolovo oko, fluorit, moldavit ali opal, za prizemljitev pa jaspis, tigrovo oko ali hematit. Primerna pa sta tudi kalcedon in ahat, ki pomagata pri razstresenosti in razdražljivosti.