Pomladni horoskop 2017

ASTROLOŠKA POMLAD SE ZAČNE V PONEDELJEK, 20.03.2017

Sonce bo končno prestopilo v prvo zodiakalno znamenje Ovna, v ponedeljek 20.03.2017 ob 10.29h. Smo že pri enakonočju ter pomembnem dogodku v naravi in celotnem Univerzumu, ko bomo pozdravili pomlad. Sonce bo naznanilo začetek novega življenja, nov ciklus in nove aktivnosti. Pustimo staro za seboj in pojdimo naprej s svežo energijo.

Kaj to pomeni za Sonce na nebu in njegovo energijo znotraj nas?

Zagotovo že nekaj dni čutimo prihajajoči trenutek prebujenja, narava se prebuja v polni meri in ljudje čutimo potrebo po ustvarjanju, novih projektih, po realizaciji vsega tistega, o čemer smo sanjali s Soncem v Ribah in se globoko v sebi pripravljali na nove začetke.

Poslušajmo Univerzum, poslušajmo to energijo v sebi, čaka nas namreč še nekaj vznemirljivih dogodkov na nebu. Pomlad je namreč čas in možnost prebujanja nove življenjske energije, kar Sonce v Ovnu zagotovo omogoča s svojo toploto, vitalnostjo, vizionarstvom, odločnostjo, pogumom in samozavestjo.

Spodaj sem pripravila pomladni horoskop za vsako znamenje. Preberite, kakšna je vaša napoved za pomlad 2017.

 

OVEN

Odličen čas je pred vami, vašemu očesu ne bo nič ušlo. Ker ste radi v akciji, boste obkroženi z ljudmi, ki imajo podoben okus in zanimanja kot vi. Vaša besedna ostrina se bo omilila in uživali boste vsak trenutek prostega časa. Po glavi vam bodo rojile nore domislice in s tem boste vedno znova presenečali okolico z zabavnimi igricami. Občutili boste neko novo ustvarjalno energijo in samozavest.

Če ste sami, boste najverjetneje spoznali tisto posebno osebo, ki vam bo spremenila pogled na svet. Pomlad bo polno priložnosti za romantične zveze, saj boste pri iskanju ljubezenskega partnerja agresivnejši. Vezani bi morali izkoristiti pomlad za uživanje, saj bo takrat priložnost za boljše razumevanje s partnerjem.

BIK

Lahko se poslužite tudi kakšnih alternativnih tehnik za dvig energije. Ne bodite tako ozkogledni pri dobronamernih nasvetih starejše osebe ali strokovnjakov. Vaša mentalna zaprtost lahko povzroči črevesne motnje in srbež kože ali manjše razjede na želodčni sluznici. Če že imate ugotovljene kronične bolezni, bodite pozorni na vsako spremebo, kajti hitro reagiranje vam lahko omili bolečine.

Za nevezane bo maj idealen mesec da brez preveč truda vstopite v romantično zvezo in tako bo v pomladnem času dominirala ljubezen. Vezani boste želeli še bolj učvrstiti odnos z ljubljeno osebo, mnogi bi se celo odločili za otroka. Če pa čutite, da zveza, v kateri ste, ni tista prava in ni vredna truda, je čas da jo čim prej končate.

DVOJČKA

Dejansko se lahko otresete balasta predsodkov, ki hromijo tek svobode misli. Slepa poslušnost ali upogibanje hrbtenice bi pomenila duhovno podreditev in vdajo, to pa seveda ne boste dopustili in prav bo tako. V maju vam veselja ne bo manjkalo, optimizem bo zavidljiv in življenje bo zaživelo, s tem pa tudi dobro počutje. Počeli boste vsaj tri stvari hkrati, to vas bo zabavalo in sproščalo.

Samski ne odlašajte s spremembami, če veste, da bi vam koristile. V ljubezni boste nagnjeni k tveganju, pazite pa, da bo to temeljilo na razumu, ne na slepi strasti. Za vezane se bo bolj stresno obdobje končalo, saj boste veliko bolj dovzetni tudi za radosti, ki vas obdajajo. Ljubezenske sanje vas bodo spominjale na neko obdobje iz preteklosti.

RAK

Mimogrede se lahko sporečete, saj bo vaš živčni sistem pospešeno deloval. Napetosti lahko somatizirate na želodcu. Naučiti se morate svoje težave spraviti v promet, drugače boste nerazumljeni. Pravi čas bo za tek ali pohodništvo, s tem boste razbremenili napetosti. Samozavedanje bo najbolj v ospredju pri rojenih v drugi dekadi, saj ne boste več tako odvisni od iluzij v brezčasju oceana.

Za pare bodo pomladni meseci še posebej strastni, saj bo Mars močno vplival na vaše znamenje, hkrati pa vas čaka naporno obdobje, saj boste preobčutljivi in si boste vse, kar vam bo partner rekel, vzeli k srcu. Samski boste imeli veliko priložnosti za resno zvezo. Izkoristite te trenutke, saj lahko končno najdete tisto ali tistega, ki ste jo oziroma ga iskali.

LEV

Motivacije vam v naslednjih tednih ne bo primanjkovalo in zelo boste  vztrajni. Samodisciplina se bo povečala in ne boste si naložili vsega dela, saj bo čas za razne male užitke in razvade. Najbolj boste blesteli v maju, v svojo prehrano boste vnesli red in novosti, za vaše telo pa bo pravi čas, da ga boste nadgradili z gibanjem. Dobro bi bilo, da si kupite lepo športno opremo, v kateri boste plenili poglede.

Življenje v paru bo pestro, saj se bo nenehno nekaj dogajalo, zato pazite, da se s partnerjem ne bosta odtujila. Vzemita si čas le zase in si privoščita romantičen zmenek v dvoje, tako kot takrat, ko je bila vajina ljubezen še vroča. Samski boste imeli priložnosti za spoznavanje novih obrazov. A vse ne bo šlo hitro. Možno je, da boste pred tem tudi še razočarani.

DEVICA

Razumsko boste premagali skrbi preteklih tednov, se razživeli in se organizirali tako, da bo pomad potekala brez pretresov. Točno boste vedeli, kdaj bo potrebno energijo stopnjevati in kdaj ne. Izogibali se boste pogostejšemu poseganju po harni in pazili za redno vadbo. Ker bo več optimizma, ne boste tako zadržani in sramežljivi. Vaša podoba v ogledalu vam bo všeč, nepomebne stvari pa boste preložili.

Vezani boste pomlad uživali v objemu svojega partnerja in družine. Zanje boste pripravljeni storiti vse, da bi le bili srečni, zato pazite, da si boste nekaj časa vzeli tudi zase. Samski boste bolj zadržani, zato se ne boste veliko družili, še manj pa hodili na zmenke, vsaj ne do sredine maja. Bolj odprti boste postali kasneje, ko bo tudi več možnosti za druženje.

TEHTNICA

Pred vami je izredno dinamičen čas, v katerem se boste veliko ukvarjali s sabo, tako v telesnem kot duševnem in intelektualnem smislu. Mogoče vas bo zamikal nov hobi ali pa si boste omislili kakšen tečaj ali nov študij. Pomembno je, da zadovoljite svojo radovednost in aktivneje posežete v svoj vsakdanjik. Priložnosti bo dovolj, energije tudi. Začutili boste, da vam stresni dogodki čedalje manj ustrezajo.

Vstop v pomlad bo več ali manj mirno, z občasnimi izpadi, ki jih lahko zakrivi vaša ljubosumnost. A brez skrbi, vse se bo dobro končalo in že konec aprila se vam obeta več vznemirljivih trenutkov in strasti, ki jih vsekakor dobro izkoristite. Samski boste v prvih tednih pomladi kar žareli, polni boste energije, zato boste tudi pritegnili veliko radovednih pogledov.

ŠKORPIJON

Ne nalagajte si več, kot zmorete, ne pretiravajte z nadurami in predvsem ne delajte tistega, kar bi morali narediti drugi. Tako imate vsaj nekaj možnosti, da ne boste pregoreli že na začetku aprila, saj nori tempo lahko traja še naslednje tedne. Še bolj vas bodo izčrpavali duševni napori, zato obvezno poskrbite za sprostitev. Oblika gibanja, kot je na primer joga, je lahko velika naložba vase.

Če so se v partnerstvu že prej pojavljale razpoke zaradi prevelikih bremen na enem partnerju in premajhnih odgovornosti na drugem, bosta zdaj morala premostiti razlike in v vsakdanjem življenju opraviti vsak svoj delež obveznosti. Če ste samski, boste spomladi zaljubljeni do ušes, kot kaže, pa ne bo ostalo le pri jalovem sanjarjenju. Ne bojte se skočiti v reko čustev.

STRELEC

V vaše življenje bodo prišli novi ljudje, kateri vas bodo osrečili. Začetek pomladi bo zelo pester, kajti spoznali boste moč duhovnega usmiljenja. In tako pričeli z nekimi dejavnosti, ki vas osrečijo. Ugodno je, da se posvetite glasbi. Na delovnem mestu prihaja vaših pet minut in spoznali boste tiste ljudi, kateri vas bodo lahko osrečili. Naredili boste tudi načrte interesnih dejavnosti.

Nič kaj harmonični niste v zadnjih tednih, imate premalo takta za drugo stran. Ker se soočate z vznemirljivimi okoliščinami, kjer se že nekaj časa srečujete tudi z občutkom nemoči, lahko postajate zelo strupeni za vašega partnerja. Samski še vedno nimate dovolj samozavesti, da bi zasijali v najlepših barvah in samozavestno osvojili srce osebe, ki vam je všeč.

KOZOROG

Začenja se svetlo, optimistično, razkošno obdobje vse do konca maja, v katerem ne bo manjkalo dobre volje. Zlahka boste podali roko in si pri tem nadeli najočarljivejši nasmešek, ki bo razorožil še tako zadrtega molčečneža, saj boste pokali od dobrega počutja in energije. Znali boste razlikovati med znanjem in modrostjo, svoja spoznanja pa boste plemenito predajali naprej in ga širili na druge.

Odprite se spremembam, saj so del življenja in če v partnerstvu ohranjamo stvari take, kot so, onemogočamo rast tako enemu kot drugemu. Pri samskih bo potreba po odnosih zamrla vse do konca aprila. V maju boste v polni meri izkoristite življenje. Začeli se boste zabavati, smeh in  veselje bosta vaša spremljevalca, skratka odprli boste srce ljubezni.

VODNAR

S svojo nepredvidljivostjo boste spravljali sebe in druge v napete situacije, ki se lahko kar vrstijo. Vendar na vas to ne bo imelo nikakršnega vpliva, saj boste hladno vztrajali, vaše netolerantnosti pa ne boste niti opazili. Razmislite o tem, da bo potrebno narediti nekaj preiskav na področju ledvenega dela hrbtenice, sečevod lahko ponagaja pri starejših in tudi občutlivost kože bo večja.

Če ste v zvezi, potem se bo ta še okrepila in poglobila. S partnerjem boste poskusili tudi nove stvari. Za Vodarje, ki ste se znašli na ljubezenskem razpotju, bo pomlad prinesla bolj jasne odgovore. Samski boste najbolj romantični sredi maja. To bo pravi trenutek za drzne spremembe v vašem ljubezenskem življenju. Stvari se bodo odvijale zelo hitro in v vas se bo prebudil ognj.

RIBI

Miselne analize do velikih fines, vas bodo hudo izmučile. Že nekaj časa je prisotno slabše počutje, ne zavedate pa se, da prihaja do tega zato, ker ste redko zadovoljni. Pretirana pozornost do lastnega telesa, lahko prinese razne alergije, ki so fiziološki korelat čistunstva. V naslednjih tednih se izogibajte mastni hrani, razni opiati, lahko še pospešijo pretiravanje, s tem pa tvegate napad žolčnika.

Na ljubezenskem področju bo šlo na bolje. Obeta se vam pravi vrelec čustev, toda morali boste stopiti iz cone udobja in poskusiti nove stvari. Morda boste oba zelo presenečena. Samski lahko pričakujejo ponovno srečanje s staro ljubeznijo, kar pa ni nujno dobra stvar. April bo prinesel zanimiv preobrat. Bodite to, kar ste. Zanesite se na svoj šarm in vašo romatično plat.