Sonce bo vstopilo v znamenje Dvojčka 20.05.2017

Sonce bo vstopilo v znamenje Dvojčka 20.05.2017 ob 20.31h in bo ostalo v tem znamenju vse do 21.06.2017

To obdobje, ki je pred nami, je obdobje velikih prebojev, samouresničitev, globoke predanosti in spreminjanju toka vašega življenja v pozitivnejšo, srečnejšo smer. Posvečajte se rasti in širjenju v nove smeri, na vseh področjih vašega življenja. Vse nagrade, ki jih boste zaslužili v tem času, ste si zaslužili z delom v preteklosti. Navezanost na stare načine vzorcev, obnašanja in vedenja, vas lahko ustavi. Za vse nas pa bo največji izziv še vedno, koliko si bomo dovolili okupirati z zunanjim svetom, ljudmi okoli, nasveti, učenji in mnenji drugih, reakcijami Ega, kaj je prav in kaj ne…

Na ljubezenskem področju lahko pričakujete romantična sporočilca vseh vrst, katera vam bodo na tak ali drugačen način dala vedeti, da ste mu/ji všeč. Mars se gosti v vašem znamenju že nekaj časa, Venera pa se vam nasmiha iz znamenja Ovna, zato bo radovednost v ospredju in polno bo živčne energije, prisoten bo strah, da v življenju ne bomo okusili vsega, kar si želimo. Čutiti bo veliko potrebo po svobodi gibanja in govora.

Kvadrat Marsa v Dvojčkih in Neptuna v Ribah lahko nekoliko blokira energijo sprememb. V vsaki transformaciji nastopi trenutek, ko staro odmre, novega pa še ni na obzorju, kar lahko povzroči občutek dezorientacije, nemoči in pasivnosti. Vendar bo to bolj kratkotrajen vpliv, saj takoj po neugodnem aspektu Mars tvori trigon z Jupitrom, ki mu prinaša veliko priložnosti in novih poti.

Več previdnosti bo potrebno v dneh okoli mlaja (Sonce in Luna v konjunkciji), ki se bo zgodil točno 25.05.2017 ob 21.45h. Pričakujemo lahko veliko prepirov, pikrosti, žaljivk, sarkazma in agresivnega izražanja. V komunikaciji in izražanju lahko pričakujemo veliko širokoustenja in dramatiziranja, skratka veliko hrupa in malo rezultatov. Komunikacija bo otežena zaradi subjektivnega razmišljanja. Napeto energijo Mlaja lahko konstruktivno uporabimo za zbiranje informacij in za izmenjavo mnenj. Učimo se lahko bolj jasno in odločno povedati svoja stališča in na primeren način izražati jezo ter agresijo.