Sonce je vstopilo v znamenje Bika

Sonce je vstopilo v znamenje Bika 20.04.2015 in bo ostalo v tem znamenju do 21.05.2015

Bik je drugo zodiakalno znamenje elementa zemlje, ki mu vlada Venera. Za razliko od predhodnika Ovna, ki ga skozi življenje nosi veselje do “igre”, je Bik obseden z materialnimi nagradami, ki mu jih prinašata trud in delo.

Nagnjeni boste k trmi, prav tako ne boste marali spremembo katerekoli vrste. Lahko boste tudi zelo ukazovalni ali molčeči o svojih občutkih ali oboje. Če bo karkoli zahtevalo dodaten napor ne boste niti poskusili s tem. Vendar pa, ko bo šlo za zaščito vaših otrok, boste napravili še dodaten napor.

Kar boste imeli enkrat za svoje, ne boste izpustili ne zlepa ne zgrda, pri čemer se boste zanašali tudi na svojo legendarno trmo. Sami trdite, da vam lastnina daje občutek varnosti in mirnosti, za druge pa zaradi tega velikokrat veljajo za nepopravljive materialiste. Resnica je nekje vmes – so materialisti, vendar skrajno zanesljive in stabilne osebnosti, ki nas nikoli ne pustijo na cedilu. V tem obdobju, se pripravite na senzualna popotovanja v svet erotike in seksa, od katerih se vam bo kar bliskalo. Venera, ki je planet ljubezni in hkrati vlada Bikom, zares pride do izraza v najlepši luči.