Sonce je vstopilo v znamenje Device

Sonce je vstopilo v znamenje Device 23.08.2015 in bo ostalo v tem znamenju do 23.09.2015.

Morda boste vse do 10.09.2015 imeli še nekaj težav z nepričakovanimi dogodki, ki vas bodo silili k spremembi, toda ko boste enkrat sprejeli odločitev in se podali na pot novosti, bo vse potekalo gladko.

Čas je nadvse primeren za nova izobraževanja, morda obnovitev študijske ali kakšne druge poti, zamenjavo študija ali poklica, izpopolnjevanje, spremembo delovnega mesta ali začetek prve službe. Pripravite se na dinamično obdobje!

Čeprav vas bo strah neznanega, boste pogumno zabredli v nove delovne ali študijske, morda pa celo tudi družinske obveznosti. Nenadoma ne boste več čutili teže nesamozavesti, saj jo bosta zamenjali vera vase in s tem večja odločnost. Pri tem vam bodo v veliko pomoč tudi vaši bližnji, ki vas bodo ves čas spodbujali, vas tolažili, če bo treba, in vam dajali še dodatno moč, ki jo potrebujete za uresničitev svojih ciljev.

Več poguma in aktivnosti boste pokazali tudi na ljubezenskem področju. Medtem ko ste do zdaj v odnosu veljali za drugo violino, boste zdaj pokazali veliko več volje in želje po tem, da kdaj pa kdaj tudi vi prevzamete glavno vlogo. Zelo možno je, da vas bo v to pahnila določena situacija, ob kateri bo ljubljena oseba predvsem obupavala, vi pa boste zbrali pogum in se spoprijeli z zahtevami.

Če ste samski in že dolgo pogledujete za nekom, boste dobili priložnost, da uresničite svoje ljubezenske sanje ali pa se dokončno poslovite od njih in se postavite na realna tla.