Sonce je vstopilo v znamenje Kozoroga

Sonce je vstopilo v znamenje Kozoroga 22.12.2016 in bo ostalo v tem znamenju do 20.01.2016

Zdaj bo čas, da se povežete z delovnim kolektivom in se lotite skupinskih projektov, ki bodo pomembno vplivali na razpoloženje znotraj delovne skupine in vam omogočili utrditi vaš položaj v njej.

Tudi na področju odnosov stvari še niso zaključene. Če še ni bilo pravih sprememb in morda z njimi odlašate, boste v novem letu imeli priložnost, da se jim temeljito posvetite. Rojenim v zadnji dekadi, se obeta nova službena priložnost ali napredovanje. Nova bremena bodo sicer zahtevna, toda po tem ste hrepeneli in to boste tudi dobili. Samo od vas bo odvisno, kako boste shajali z novimi odgovornostmi. Ne podlegajte pritiskom drugih in se zanesite predvsem na svojo intuicijo.

Že z vstopom Sonca v Kozoroga, se kažejo nove ljubezni, čeprav boste Kozorogi vse leto imeli veliko možnosti za strastne nove zveze. Nekateri boste kar malo preveč neučakani in željni telesne ljubezni. V začetku leta se imate možnost dokončno umakniti iz odnosov, ki vas ne zadovoljujejo. Če mednje spada tudi partnerski odnos, imate možnosti za slovo. Pozneje se lahko spet preveč vpletejo čustva in navezanost, kar bi lahko bilo vir vašega omahovanja in neodločnosti glede tega, kaj storiti s partnerjem, s katerim več kot očitno nista več za skupaj.