Sonce je vstopilo v znamenje Tehtnice

Sonce je vstopilo v znamenje Tehtnice 23.09.2015 in bo ostalo v tem znamenju do 23.10.2015.

 

Naša večna težava z izbiro se bo nadaljevala še krepko do konca oktobra, ko bomo spoznali, da ni vse zlato, kar se sveti, in da je treba kdaj izstopiti iz barke popolnosti, da sploh začutimo, kaj pomeni živeti. Zaradi izjemno močne polne lune 28.09.2015, se bo splošno počutje poslabšalo, baterije se bodo hitreje praznile, če bomo pluli proti toku samo zato, ker smo si nekaj trmasto začrtali. Po 10.10.2015 bomo zbrali svoje razpršene moči in jih usmerili v doseganje pomembnih življenjskih ciljev, pri tem nam bodo šli na roko tudi drugi. Naša šibka točka bodo tudi dvomi o sebi. Pri delu in prostem času bodo v ospredju naša ustvarjalnost in umetniški darovi, a včasih bo izziv ločevati med resničnostjo in domišljijskim svetom, saj bo meja med njima zabrisana.

Samskim ne bo manjkalo priložnosti za osvajanje. Če boste prevzeli pobudo, lahko že konec septembra spoznate nekoga, ki vam bo okrepil samozavest in prebudil vaše čute, a se bo zgodba najbrž hitro končala zaradi vpliva retrogradnega Merkurja. Če to ne uspe, nič hudega, saj bo do konca leta spet živahno, saj boste v družbi priljubljeni in boste izstopali iz množice.

Med septembrom in novembrom bodite varčni, da ne bo zaškripalo. Glede denarja boste veliko lažje zadihali v zadnjem mesecu tega leta, ko bosta Venera in Saturn na vaši strani.