Tranzitni Jupiter v Devici

Planet Jupiter obhodi našo astrološko karto v 12. letih, kar pomeni, da je v tranzitu skozi eno znamneje cca leto dni. Iz pozicije tranzita Jupitra lahko izluščite, kako naj bi živeli in kaj delali, da bo sreča na vaši strani. Pri interpretaciji je zato treba poleg znamenja, v katerem je, upoštevati tudi astrološko hišo in aspekte, ki jih tvori z drugimi planeti.

V tem tranzitu Jupitra bo nekaj protislovij, saj planet Jupiter vzpodbuja splošno ekspanzijo intelekta, natančno in kritično Devico pa bodo zanimale predvsem podrobnosti. Kadar boste stali pred nalogo, ki bo zahtevala obširen pregled nad situacijo, boste negotovi in prestrašeni. Ker pa bo vaš um močan, ne bo tako lahko vplivati na vas.

Tranzitni Jupiter v Devici v vašem osebnem horoskopu pomeni, da vas bo sreča obiskala, ko ne boste oklevali ljudem priskočiti na pomoč, ko boste ustrežljivi, pošteni, praktični, urejeni in boste pozorni tudi na največje podrobnosti. Osrečevalo vas bo, da boste komu res ustregli, mu polepšali dan z nečim, kar je zanj/zanjo pomembno.

Dober zaslužek si lahko obetate v kateri koli storitveni dejavnosti, sekira bi vam lahko padla v med, če boste ljudem pomagali bolje skrbeti za svoje zdravje, prehrano in nasploh dobro počutje. Tranzitni Jupiter, vam bo dobro žetev odmerjal najbolj, ko je Sonce na nebu v Devici, Kozorogu ali Biku.

Tranzitni Jupiter v Devici privlači uspeh in srečo tudi takrat, ko deluje disciplinirano, pošteno, dobrodelno, praktično in se posveča detajlom. Veliko bolj boste realistični in morali boste vizualizirati rezultate, da boste postali dovolj motivirani, da jih dosežete. Obenem boste potrebovali veliko spodbude, smernic in temeljitih načrtov, ki vas bodo pripeljali do cilja. V tem času boste imeli raje rutino in preprosto življenje, lahko boste veliko bolj kritični, cinični in zoprni.

Rojeni v prvi dekadi boste samozavestni, več bo denarja in vaše zdravje se bo popravilo. Bodite zmerni pri uživanju hrane in pijače, lahko pride pretiravanja. Predani boste romantičnemu sanjarjenju, to bo čas za obiske koncertov ali branje poezije, druženja in potovanj v daljne dežele. V partnerskih odnosih se lahko pojavijo zanimive spremembe, vaše godrnjanje pa ne bo ponehalo. Da boste čim bolj uživali, bo potrebno premagati seksualno zadržanost. Marsikaj skrivnostnega, nenavadnega in privlačnega lahko doživite. Sodelavci vas bodo spoštovali, pohvale se bodo vrstile.

Rojeni v drugi dekadi boste lahko zaslužili celo več, kot pričakujete. Vse se bo dogajalo tako, kot boste hoteli. Pri delu in poslih vam bo šlo izvrstno, zaradi nevsiljive in pristne skromnosti, boste prav očarljivi. Lahko se vam ponudi krasna priložnost za romantično, vznemirljivo ljubezensko epizodo, čeprav ste konvencionalni. Vendar morate paziti, da ne postanete preveč posedovalni. Izzivanje stalnega partnerja ima lahko neprijetne posledice. Če boste v tem času dopustovali, se boste vsekakor vrnili polni čudovitih vtisov in polni delovnega zagona.

Rojeni v zadnji dekadi boste sposobni kritičnega ocenjevanja vseh vidikov določenega položaja ali problema. Praktičnost pa ne bo dovolj, saj boste kljub temu pogosto zaskrbljeni. Da bi se lažje sprostili, vam priporočan jogo ali vaje na prostem, kadar bo le mogoče. Ne boste se toliko, kot ponavadi poglabljali v podrobnosti, zato boste imeli boljši pregled nad celotno situacijo. V ljubezenskem življenju bo najbolj pestro v prvih mesecih leta 2016 in maj, junij 2016, to bo pravi čas za osvajalske akcije. V zakonski skupnosti izrabite to za poglabljanje odnosov.