Tranzitni Saturn v Kozorogu

Tranzitni Saturn v Kozorogu (20.12.2017 – 23.03.2020)

Saturn potuje skozi Zodiak, tako kot vsi planeti obiskuje astrološka znamenja in s tem predaja svojo modrost, s tem pa lahko pridobimo globlje razumevanje, kdo smo v resnici. Po 28 letnem potovanju se Saturn pripravlja na vrnitev domov, v svoje znamenje Kozoroga 20. decembra 2017 ob 04.50 h, kjer bo ostal do 23. marca 2020. Ker se Saturn pripravlja na odhod domov, bomo vsi občutili globok premik v našem življenju, tako da nas bo kozmos vabil, da se vrnemo k našim koreninam in najdemo nov občutek pripadnosti in utemeljenosti, v povezavi s tem, kdo smo v resnici.

Medtem ko bo v svoji domači konstelaciji Kozoroga, lahko Saturn izrazil vse svoje najboljše lastnosti in jih pripelje na Zemljo, da bi nas vse učil in pomagal pri naši rasti. Saturn predstavlja meje, strukturo, vztrajnost, odpornost in odgovornost. V bistvu se Saturn pogosto šteje za strogega učitelja astrologije. Saturn nas trdno preizkuša in zahteva, da se opravi vse domače naloge in dokler se učimo, hkrati pa trdo delamo, nas bo Saturn vedno nagradil. Ker je Saturn doma v Kozorogu, je to res dobra novica za vse nas. Ko planet prehaja svoj domači znak, lahko izrazi svoje najboljše lastnosti. Saturn je tudi velik učitelj, gospodar karme in časa, edini planet, ki lahko ideje pretvori v konkretne rezultate. Do konca Saturnovega tranzita, se bo pojavilo novega, boljšega in uporabnega. Za vsa ta darila, bomo morali biti delavni in potrpežljivi.

Saturn tudi predstavlja meje. Saturnovi obroči predstavljajo naš “varnostni pas”, naš osebni prostor, na kaj se lahko zanesemo, za kar smo odgovorni. V varnostnem območju, če opravljamo svoje delo, smo zaščiteni. Za krivdo ni nobene “usode” ali slabega planeta, zvezde. Saturn v Kozorogu nam bo z veseljem pokazal resničen in praktičen vpogled na naše življenje, tako da bomo lahko naredili spremembe in ustvarili meje, da bi dosegli, kje želimo biti.

Saturn lahko večkrat uvede omejitve za nas ali nas tako drži nazaj, vendar samo zato lahko ugotovimo, kaj resnično želimo in kako pripravljeni smo, da dobimo, kar smo si zastavili. Včasih se ta energija zdi nekoliko ostra, vendar se moramo spomniti, da ima Saturn vedno najboljše interese.  Saturn nas potiska, pritiska in postavlja zahteve, ker želi, da dosežemo naš največji potencial. Ne briga ga, ko nam zadaja močne ali manj močne udarce, ker ve, da bomo iz tega prišli močnejši in odločnejši. Energija Saturna v Kozorogu nam daje možnost, da se vrnemo k svojim “koreninam” in se povežemo s svojo družino.

Saturn v Kozorogu man želi zagotoviti, da bodo naši motivi čisti in da se ujemamo z našo najvišjo usodo. Če bomo sledili Saturnu, ko bo potoval skozi Kozoroga, bomo vsi dobili vsa potrebna orodja in lekcije, s tem pa večji uvid, da bi to vse razumeli.

Kako bo Saturn v Kozorogu vplival na vas

Kako bo vplival na vsako znamenje posebej, pa je že druga zgodba. Za vsa vprašanja sem vam na voljo osebno ali preko telefona, skypa, naročila sprejemam preko maila teodoraerhatic@gmail.com  ali 031 412 249.