Vabilo na brezplačno solarno meditacijo

Vabljeni na informativno brezplačno
SOLARNO MEDITACIJO in ZVOČNO KOPEL_GONGI

torek, 22.09.2015, od 19:00 do 20:30

 

 

Veliki učitelj Paramhansa Yogananda je nekoč dejal:

»Posedovanje materialnih dobrin brez notranjega miru je enako kot čutiti žejo, medtem ko se kopamo v jezeru pitne vode.«

Kaj je meditacija in pri čem nam pomaga?

Meditacija je umirjeno stanje duha, v katerem smo v sozvočju s frekvencami univerzalne ljubezni – kozmosom (VIR, BOG … ). Že Buda je ugotovil, da lahko z meditacijo in poglobljenim dihanjem preseže zavest o pomanjkanju in trpljenju. Je tudi zelo močno orodje zdravljenja duha, uma in telesa.

Solarna meditacija se izvaja samo enkrat mesečno, izvajam jo edina v Slovenijiin temelji na astrološki osnovi, ko prehaja Sonce iz enega v drugo znamenje. Je specifična prav za določeno področje dela telesa, ki ga pomirja in pomlajuje, saj vsako astrološko znamenje simbolizira določene energetske predispozicije.

Z meditacijo prav tako pripomoremo k izboljšanju spomina, vzdrževanju spolnih funkcij in nadzoru telesne teže. Povečuje čustveno stabilnost, psihično ravnotežje in duševno harmonijo. Solarna meditacija nas usposablja za spoznavanje resnice, dobrote in lepote, ki tvorijo temeljno bistvo naše duše.

Pogled navznoter, da bi lahko jasneje videli navzven, je tisto, kar sodobnemu človeku manjka.

Meditacijo in krajšo razlago, kaj nam prinaša Sonce v Tehtnici za vse udeležence, bom vodila Teodora Erhatič, psihološka astrologinja in astroterapevtka, sledila pa bo še zvočna terapija, ko jo bo vodila Zlatka Praznikar.

Vabim vas, da se udeležite sproščanja v prijetni akustični dvorani, vadbeni studio OZ, na Medenska cesta 84, Ljubljana-Vižmarje. Zemljevid najdete tukaj.

Priporočam vam, da ste oblečeni v udobna, topla oblačila ter da s seboj prinesete kaj za pokriti, lahko tudi svojo podlogo za ležanje. Vadba je namenjena tudi vsem, ki se je še nikoli niste udeležili.

Vljudno vabljeni!