Venera vstopa v znamenje Ovna

“Rodila sem se z ogromno potrebo po naklonjenosti in z grozno potrebo, da jo dajem.” – je dejala Audrey Hepburn, ki ima Venero v Ovnu!

Venera se v ovnu ne znajde najbolje, saj je pod vplivom grobih Marsovih energij prehitra, neučakana, tista, ki lovi svojega moškega, namesto, da bi ga počakala in zvabila v svoje mreže.

Venera vstopa v strastno, ognjevito in impulzivno znamenje Ovna 06.03.2018 in bo ostala v tem znamenju vse do 31.03.2018. Ta čas prinaša sproščeno in komunikativno energijo v odnosih, bolj hitro se bomo zaljubljali, saj bomo v tem obdobju pogosteje bolj svobodno in neposredno pristopali k ljubezni. Mnogi bodo z Venero v Ovnu verjeli v ljubezen na prvi pogled, tudi zato, ker jih bo močno privlačil fizični videz v ljubezni. Vendar pa, da bi ohranili harmonijo v ljubezenskih odnosih, samo fizični videz ne bo odločilen, potrebno bo uskladiti stališča o razumevanju življenjskih vrednot.

Venera v Ovnu ljubi lov bolj kot katerokoli astrološko znamenje, ljubi izzive, se ne boji konkurence in se bori za tisto ali tiste, ki si jih želi. Vendar pa hitro izgubi interes. Venera v Ovnu izraža naklonjenost neposredno, impulzivno in navdušeno. Še posebej uživa v začetku novih odnosov, zato bo v tem obdobju lahko več skokov čez plot! Če sedanje razmerje ni več strastno, vroče, dobro, se lahko tudi zaključi.

Čas tranzitne Venere v Ovnu kaže na nenehno potrebo, da prinašamo ogromno ljubezni in strasti v vse, kar bomo počeli in v vse, česar se bomo dotikali. Osebno bomo lahko zelo zahtevni, tudi s poslovno-finančnega vidik, tako da si bomo prizadevali premikati lastne možnosti, da bi izboljšali kakovost svojega življenja.