Izboljšajte svojo zvezo s pomočjo sinastrije

Kaj je sinastrija in kako vam lahko pomaga izboljšati vašo zvezo?

Sinastrija je primerjava dveh natalnih horoskopov oziroma z drugimi besedami primerjava dveh oseb. Predstavlja pomembno vejo astrologije, kjer gre za primerjavo dveh rojstnih kart, iz katerih lahko ugotovimo stopnjo njunega medsebojnega ujemanja na enem ali več področjih.

Ste nezadovoljni v partnerskem odnosu?
V vašem odnosu ni vse tako kot bi moralo biti, a ne veste kaj spremeniti?
Morda ste spoznali novo osebo in vas zanima, če je prava za vas?

Astrologija pozna več metod, kako analizirati, kaj se v partnerstvu dogaja in nam poda odgovore na vprašanja, kot so:

  • Kako je prišlo do privlačnosti in kako do odklona z določeno osebo?
  • Kdaj ali zakaj pride do težav v komunikaciji, medsebojnem odnosu ali na intimnem področju?
  • Katere so vaše dobre in slabe strani v zvezi s partnerstvom?
  • Kako bi se lahko podprla in kje se ne ujemate s partnerjem?

To je le nekaj vprašanj na katere lahko dobimo odgovor s pomočjo sinastrije. Ti odgovori so vam lahko v veliko pomoč pri razumevanju vaše zveze in odnosa s partnerjem. 

Astrološka analiza dveh kart daje vam in vašemu partnerju možnost, da razmislite o tem, kaj lahko storite sami, da spremenite obstoječo situacijo in vajino zvezo popeljete v bolj pozitivno in konstruktivno smer.

Če želite bolje spoznati svojo zvezo in se naučiti, kako reagirati v ključnih trenutkih, potem naredite prvi korak do spremembe že danes. Naredite nekaj, za kar mislite, da bo vašo zvezo dvignilo na višjo raven.

V svojih 18 letih dela na področju astrologije sem svetovala že več kot 10.000 strankam, ki so si z mojimi nasveti in usmeritvami pomagali izboljšati različna področja svojega življenja. S svojim znanjem, bogatimi življenjskimi izkušnjami in močno intuicijo, lahko pomagam ljudem, ki potrebujejo razlago za svoje težave in stiske.

Z objektivim pogledom na vas in vašo zvezo se lahko razkrijejo odgovori na marsikatera vprašanja, ki jim sami morda še dolgo ne bi prišli do dna.

Kliknite tukaj in si preberite več o sinastriji >