ASTROLOŠKO SVETOVANJE

Pri astrologiji se hitro spozna, da niso temne sile tiste, ki otežujejo življenje. Težave prinaša to, ker človek ne zna pravilno izrabiti planetarnih sil. Ni zlobnih zvezd, planetov ali znamenj. So pa sile, ki so v harmoniji in ne­harmoniji.

Resnično ni pomembno, kakšna je naša filozofija, naša telesna moč, inteligenčni količnik ali verska pripadnost. Vsi začnemo od neke točke v življenju, na kateri ga gradimo naprej. Astrologija nam pove, na kateri točki smo začeli.

Ali ste vedeli, da astrologija za vsak dan v tednu ponuja navodila, kako ga najbolje izkoristiti? Če znamo dnevu in osnovni energiji prilagoditi tudi svoje delovanje, smo lahko v veliki prednosti pred drugimi, ki to prepuščajo naključju in svojemu razpoloženju.

To pa še zdaleč ni vse, kar nam omogoča astrologija. To je obširna in izjemno zanimiva življenjska veda, ki navdušuje znova in znova. Zelo zmotno je mišljenje, da je astrologija zgolj napovedovanje prihodnosti, kot je prepričana večina ljudi. 

 

Različne veje astrologije nam lahko pomagajo do večje kontrole nad svojim življenjem.

 

ASTROLOŠKA KARTA POSAMEZNIKA

S svojo akcijo-delovanjem vedno ustvarjamo posledice, astrologija pa nas nauči, kako delovati in živeti, da bodo posledice res takšne, kot si želimo. Ob času našega rojstva so znamenja, Sonce, Luna in planeti, hiše in aspekti oblikovali vzorec, ki se ne bo ponovil nikdar več. Teh temeljnih vplivov ni moč zanikati. Zato smo tako edinstveni in osebni astrološki horoskop lahko resnično pripomore k boljšemu razumevanju našega delovanja.

Vsakdo ima svoj namen v življenju… edinstven dar ali poseben talent, ki ga lahko da drugim. Ko spojimo to edinstveno nadarjenost s služenjem drugim, izkusimo zmagoslavno radost lastnega duha, kar pa je najvišji cilj vseh ciljev. To je tudi smisel vsega drugega učenja, iger, ustvarjanja, ljubezni. RAZVOJ!

S pomočjo astrologije lahko napredujete in se razvijate hitreje.


PSIHOLOŠKA ASTROLOGIJA

Psihološka astrologija lahko pomaga posameznikom, ki si želijo svoje življenje izboljšati do mere, do katere so pripravljeni vložiti svoj čas in energijo.

Kaže nam čustvene vzorce iz sedanjosti in preteklosti ter nam pomaga pri spoznavanju samega sebe, pri reševanju notranjih strahov in pri razvijanju lastne intuicije.

Vsak se vsaj enkrat v življenju znajde v krizi in takrat lahko poišče strokovno pomoč izkušenega psihološkega astrologa, da mu razloži trenutno situacijo in namen njegove duše. Rojstni horoskop omogoča celostni pogled na človeka. Je slika energetskih silnic, ki bodo delovale v človekovem življenju.


KARMIČNA ASTROLOGIJA

Vsak človek sam povzroča lastno srečo ali nesrečo; sam je graditelj in oblikovalec.

Načelo karme prekaša vse druge razlage kot so usoda, vnaprejšnja določenost ali Božja volja. Bog in človek se lahko spravita in združita le na osnovi tega sredstva ­načela karme.

Ne glede na to, ali je ujet ali osvobojen, posameznik ni stroj brez lastne volje. Tako kot so dejanja iz prejšnjih življenj določila dejanja v tem življenju, tako tudi sedanja dejanja določajo delovanje v naslednjem življenju. Povsod okrog nas je polno življenja z vsemi njegovimi izzivi, z nenehnim pretokom energij, dinamiko vzrokov in posledic.

Tu so tudi drugi ljudje s svojimi karmami in energijami. Na dolgotrajnem potovanju duše skozi številne inkarnacije ne potujemo sami. Planeti opisujejo, kaj bi določeni osebi, s katero imamo karmično povezavo, morali dati, kaj bi od nje morali prejeti in česa bi se lahko skupaj naučili.


 

Izkoristite znanje astrologije, da bolje spoznate sebe, svoje prednosti in svoje moči ter jih izkoristite v svoj prid.

S pomočjo izkušenega astrologa lahko spremembe dosežete veliko hitreje kot sami.

 

Za več informacij pokličite 031 412 249 ali pošljite svoje vprašanje preko spodnjega obrazca  ↓

 

Ime (obvezno)

Vaš eMail (obvezno)

Zadeva

Sporočilo

Naročite se na brezplačni tedenski horoskop in ostale novice

Pri ravnanju z vašimi osebnimi podatki ravnamo zelo spoštljivo in zakonito. Vaše osebne podatke bomo uporabljali izključno za pošiljanje svojih e-obvestil.

S klikom v okence se strinjate s prejemanjem e-obvestil. Od prejemanja e-obvestil se lahko kadarkoli odjavite. Več o varstvu osebnih podatkov si lahko preberete v Obvestilu o zasebnosti in v Splošnih pogojih poslovanja.