OSEBNA LETNA NAPOVED

Osebna letna napoved vam razkrije, kakšne vibracije vplivajo na vas v določenem časovnem obdobju. To vam omogoča, da določene stvari urejate, ko je pravi čas za to, v za vas ugodnem obdobju, ­ ko imate dobre planetarne energije (tranzite). Takrat imate zagotovljen večji in lažji uspeh.

Vsako leto si izdelam osebni horoskop, ker zelo pomaga k uspešnejšemu balansiranju življenja na vseh področjih … moj guru pri tem je Teodora, ker najbolje prevede jezik kozmosa v praktično življenje. Hvala, Teodora. Manca

Osebna letna napoved vam bo v pomoč pri planiranju vašega življenja, saj pokaže, kdaj in kje morate biti še posebej pozorni.

 

S svojo osebno letno napovedjo boste bolje pripravljeni na izzive, ki vam jih pripravlja življenje. Informacije, ki jih boste izvedeli vam lahko pomagajo do lažjih, boljših in hitrejših odločitev.

Vaša osebna letna napoved bo natačno preračunana na podlagi planetarnih gibanj in napisana v enostavni, a zelo direktni obliki, ki jo boste zlahka brali in razumeli.

Ko jo boste prebrali boste dobili širšo sliko o svojih naslednjih 12-ih mesecih in tako lažje sprejemali pomembne odločitve. Bili boste pripravljeni na najboljše in najslabše vplive planetov in lahko izkoristili to znanje v svoj prid.

V napovedi so zajeta vsa najpomembnejša področja: zdravje, odnosi, kariera, denar.

 

Odgovori, ki jih boste našli v svoji osebni letni napovedi:

 • Kdaj in na kaj morate biti še posebej pozorni v naslednjih mesecih?
 • Kdaj je dober čas za razne nakupe, tako večje kot manjše?
 • Kdaj iti v menjavo službe?
 • Je zdaj dober čas, da začnete z novim poslom ali kariero?
 • Kdaj bodo finančno dobra ali slabša obdobja?
 • Kdaj je pravi čas za krajša ali daljša potovanja?
 • Kateri datumi bodo za vas najpomembnejši?
 • Kakšni izzivi so pred vami?
 • In še več…

 

Kako izgleda letna napoved?

Napoved je pripravljena za 12 mesecev v naprej.

Prejmete jo lahko v pisni obliki, približno 6 tipkanih strani, za vsak mesec posebej, ali osebno. Če se odločite za pisno obliko, napoved seveda prejmete v trajno last in se boste lahko k njej vračali tudi kasneje, skozi celo leto. Če se odločite za osebni pogovor, vam napoved predam ustno.

Napoved lahko naročite zase ali kot izvirno in drugačno darilo, s katerim boste zares presenetili obdarovanca. Primerna je za kogarkoli.

 

Kaj potrebuje astrolog za pripravo napovedi?

 • Ime in priimek
 • Datum rojstva
 • Kraj rojstva

Za več informacij pokličite 031 412 249 ali pošljite svoje vprašanje preko spodnjega obrazca  ↓

 

 

Ime (obvezno)

Vaš eMail (obvezno)

Zadeva

Sporočilo

Naročite se na brezplačni tedenski horoskop in ostale novice

Pri ravnanju z vašimi osebnimi podatki ravnamo zelo spoštljivo in zakonito. Vaše osebne podatke bomo uporabljali izključno za pošiljanje svojih e-obvestil.

S klikom v okence se strinjate s prejemanjem e-obvestil. Od prejemanja e-obvestil se lahko kadarkoli odjavite. Več o varstvu osebnih podatkov si lahko preberete v Obvestilu o zasebnosti in v Splošnih pogojih poslovanja.