ASTROTERAPIJA

Astroterapija je kombinacija astrologije in psihologije, kar pomeni, da uporabljam več različnih metod. Je osebna, torej poteka samo z eno osebo naenkrat.

Večina ljudi je pripravljena nekoga, ki je drugačnega mnenja hitro označiti za norca. Bolj kot je posameznik čustveno in duhovno razvit, toliko lažje se njegovo mišljenje loči od ustaljenih tirnic.

Ni vse v razumu, moči volje, karakterju…. Pogovor v varnem okolju vam lahko odpre drugačen, nov, iz večih vidikov osvetljen pogled tako na problem kot na partnerja.

Ni pomembno samo kakšen nasvet dobim, meni je pomembno tudi to, da me je gospa Teodora razumela. Težko mi je bilo, ko me je moja punca pustila, zajela me je melanholija in tako velika nemoč, da že skoraj nisem mogel več delati s strankami. Odločil sem se za astrološki posvet, po nasvetu moje dobre prijateljice, ki je že bila večkrat pri gospe Teodori. Nato pa sem se odločil še za osebno terapijo in po letu trdega dela na sebi, mi je uspelo spet verjeti v lepši jutri. HVALA. Robert iz Ljubljane

S svojimi izkušnjami, znanjem in s posebnimi vodenimi dialogi, z vami odkrivam vzorce vedenja, ki se pri vas ponavljajo in razloge, ki stojijo za njimi. S posebnimi tehnikami poiščem načine za spremembo vašega destruktivnega vedenja in vam pomagam, da ga odpravite enkrat za vselej. Pri tem uporabljam znanje psihologije in astrologije ter tudi psihoterapevtske metode.

Zavedala sem se, da rabim pomoč, saj so bile moje duševne stiske vedno večje. Ko sem nekoč gledala TV, me je pritegnil glas ženske in sem ostala do konca oddaje z njo. Glede na slišano sem se odločila, da pokličem Teodoro, ki je imela astrološko oddajo in dogovorili sva se za astroterapevtski tretma. Ni bilo enostavno, vendar mi je pomagalo, da sedaj vidim realno svoje življenje in vem, da me čaka še veliko dela. Urša iz Ljubljane

Pri katerih stanjih vam lahko pomaga astroterapija?

  • Pri depresivnih stanjih,
  • tesnobi,
  • bipolarni motnji,
  • paničnih napadih,
  • raznih nevrozah,
  • anksioznosti,
  • nihanju razpoloženja,
  • narcistični osebnostni motnji,
  • mejni osebnostni motnji (borderline).

 

Vas zanima več? Izpolnite spodnji obrazec ali me pokličite na 031 412 249. Z veseljem vam odgovorim na dodatna vprašanja.

 

Ime (obvezno)

Vaš eMail (obvezno)

Zadeva

Sporočilo

Naročite se na brezplačni tedenski horoskop in ostale novice

Pri ravnanju z vašimi osebnimi podatki ravnamo zelo spoštljivo in zakonito. Vaše osebne podatke bomo uporabljali izključno za pošiljanje svojih e-obvestil.

S klikom v okence se strinjate s prejemanjem e-obvestil. Od prejemanja e-obvestil se lahko kadarkoli odjavite. Več o varstvu osebnih podatkov si lahko preberete v Obvestilu o zasebnosti in v Splošnih pogojih poslovanja.