Družina ni samo biološka struktura, je vir posameznikovega duševnega razvoja, njegove duhovne in osebnostne rasti.

Vpliv družine se ne kaže samo v vzgoji, eksistencialno pomembno je že to, da daje posamezniku okrilje, v katerem doživlja ljubezen in sprejemanje in v katerem se čuti zaželenega in varnega.

Družine pogosto obiščejo družinskega terapevta, ker enemu od članov ne gre dobro. Kaj pa, če v sebi nosi trpljenje cele družine? Z družinsko terapijo bomo osvetlili dejstva. Zadovoljujoče partnerstvo je temelj za snovanje dobre družinske skupnosti. Vsako obdobje postavlja pred družino nove zahteve in obremenitve, saj nas starševstva nihče ne uči.

Današnji čas nam ponuja širok izbor možnosti za reševanje problemov znotraj družine, kar omogoča višjo kulturo spoznavanja in kakovostnejše skupno bivanje. Pomembno pa je, da se za to odločimo in si vzamemo čas. Brez te naložbe ni srečne prihodnosti.

 

Vas zanima več? Izpolnite spodnji obrazec ali me pokličite na 031 412 249. Z veseljem vam odgovorim na dodatna vprašanja.

 

Ime (obvezno)

Vaš eMail (obvezno)

Zadeva

Sporočilo

Naročite se na brezplačni tedenski horoskop in ostale novice

Pri ravnanju z vašimi osebnimi podatki ravnamo zelo spoštljivo in zakonito. Vaše osebne podatke bomo uporabljali izključno za pošiljanje svojih e-obvestil.

S klikom v okence se strinjate s prejemanjem e-obvestil. Od prejemanja e-obvestil se lahko kadarkoli odjavite. Več o varstvu osebnih podatkov si lahko preberete v Obvestilu o zasebnosti in v Splošnih pogojih poslovanja.