Verjamete v ljubezen? V to, da se da živeti dobro in da so ljudje v svojem bistvu dobri?

Ali ljubezen lahko delimo na sveto in posvetno, človeško in božansko, ali pa obstaja samo zgolj ljubezen? Je ljubezen enega in ne mnogih? Je ljubezen čustvo? Je ljubezen občutek? Je ljubezen užitek in poželenje?

Vsa ta vprašanja kažejo, ali ne, da imamo o ljubezni predstave, predstave o tem, kar naj bi bila, ali kar naj ne bi bila, vzorec ali kodo, ki jo je razvila družba v kateri živimo.

S partnersko terapijo (prisotna morata biti oba partnerja), vam bom pokazala in vas naučila, kako vas ljubezen neposredno spodbuja, da pretrgate svojo osredotočenost nase. Kako terja od vas, da se naučite, kako osredotočiti svojo pozornost na potrebe tistih, ki jih ljubite.

Komunikacija, ki je življenjska tekočina ljubezni, bo od vas zahtevala, da vzpostavite stik s svojimi najbolj pretanjenimi čustvi in z najgloblje zakopanimi mislimi ter jih v razkrivanju samega sebe delite z ljubljenim človekom.

 

V kolikor razmišljate o parterski terapiji mi lahko svoja dodatna vprašanja pošljete preko spodnjega obrazca, ali pa me pokličete na 031 412 249.

Vesela bom vašega klica in vam bom rade volje odgovorila na vsa vaša vprašanja. Partnerstvo, kot tudi ostali odnosi, ni enostavno in pogosto od nas zahteva več energije, odrekanja, kompromisov in prilagajanja, kot bi si želeli. A vse to se vam neštetkokrat povrne, če dosežete s svojim partnerjem višjo raven vajine zveze in se naučita dati drug drugemu tisto, kar potrebujeta.

 

Vas zanima več? Izpolnite spodnji obrazec ali me pokličite na 031 412 249. Z veseljem vam odgovorim na dodatna vprašanja.

 

Ime (obvezno)

Vaš eMail (obvezno)

Zadeva

Sporočilo

Naročite se na brezplačni tedenski horoskop in ostale novice

Pri ravnanju z vašimi osebnimi podatki ravnamo zelo spoštljivo in zakonito. Vaše osebne podatke bomo uporabljali izključno za pošiljanje svojih e-obvestil.

S klikom v okence se strinjate s prejemanjem e-obvestil. Od prejemanja e-obvestil se lahko kadarkoli odjavite. Več o varstvu osebnih podatkov si lahko preberete v Obvestilu o zasebnosti in v Splošnih pogojih poslovanja.