Venera je vstopila v znamenje Dvojčka

Venera je vstopila v znamenje Dvojčka 11,04.2015 in bo ostala v tem znamenju do 07.05.2015

Izogibali se boste resnosti v razmerjih, globoki pogovori vam ne bodo blizu, všeč vam bo lahkotno spogledovanje ter vse, kar je lepo in zabavno. Samski boste imeli veliko priložnosti srečati kakšno zanimivo osebo, če boste le veliko hodili med ljudi in klepetali z neznanci oziroma neznankami. A pozor – razmerja, ki jih začnete pod vplivom Venere v Dvojčkih, znajo biti kratkega veka, predvsem če imate sicer radi globoke odnose, saj se vam pod tem tranzitom nastalo razmerje zna hitro zazdeti plitvo in površinsko. Zato pazite, da ne surfate le po površju, ampak vsaj nekoliko pokukajte pod gladino.

Ker boste zelo radovedni in polni živčne energije, vas bo strah, da v življenju ne boste okusil vsega, kar želite, zato boste tudi v ljubezni po vsej verjetnosti skakljali s cveta na cvet.

Kar se tiče denarnih zadev, boste precej svobodnjaški. Zelo radi ga boste uporabljali za širjenje znanja in idej, več kupovali knjige, revije, telefone in vse drugo, kar vas bo intelektualno vznemirjalo in vam omogočalo biti na tekočem z dogajanjem.