Letni horoskop 2020

Ljubezen – Leta 2020, se bo vajin odnos premaknil iz faze kratkih pogovorov v veliko globljo in intenzivnejšo interakcijo. Letos boste imeli globlji in bolj zadovoljiv odnos, zlasti tisti, ki ste že nekoliko dlje skupaj. Vaš občutek lastne vrednosti se bo povečal, večje bo vaše zaupanje in imeli boste podporo Jupitra celo leto, kar velja za vse vrste ljubezenskih odnosov. Če še niste našli svoje sorodne duše, je leto, ki je pred vami, pravo. A pozor, jeseni, bodite pozorni na jezo in impulzivnost.

Delo – Vaše denarne zadeve bi se v letu 2020 lahko znatno izboljšale, zato se boste na področju financ počutili veliko bolj stabilno in varno. Zelo veliki prilivi so manj verjetni, vendar boste z  disciplino na področju dela, z dobro organizacijo in pravimi načrti, dosegli finančno varnost in stabilnost. V poletnih mesecih boste ugotovili, da bodo neke poslovne poteze zelo vznemirljive. Ne smete hiteti, raje se zaščitite pred lastnimi impulzivnimi odločitvami. Jesen in zima boste umirjeni.

Zdravje – Svoje počutje lahko nekaj časa skrivate, potem pa bo treba prijeti življenje za roge in postaviti nova pravila igre. Nekaj več potrpežljivosti boste vseeno potrebovali v aprilu in maju, preden boste zadovoljni z razpletom dogodkov, a če boste čustveno stabilni, vam bo uspelo. Jeseni  ne trmarite, ampak priznajte svoje napake in se pogovorite o težavah, odvečno energijo pa uporabite za fizično vadbo ali igrice med rjuhami. Zima bo pokazala zobe, čakajo vas prehladi in razna vnetja.

Na astrologijo se ne spoznam popolnoma nič. Ko pa sem bila v situaciji, ko sem potrebovala nasvet sem se pa obrnila na Teodoro. Na začetku pač misliš, da je to kar nekaj, ko pa so se popolnoma vse napovedi do datuma natanko uresničile, ufff od takrat dalje pa verjamem popolnoma vse, kar mi pove. Jaz zase vem, da jo bom vedno znova prosila, da mi vsake toliko malo pogleda v mojo astro karto. Zelo cenim vsak njen nasvet, ki mi ga prijazno da. Vse pohvale za njeno strokovnost. Hvala! Damijana

Več o osebni letni napovedi Naročite se na osebno svetovanje