Letni horoskop 2020

Ljubezen – Prijetno boste zakorakali v novo leto, vseeno pa bo vaš partnerski odnos zahteval več vašega časa in denarja. Vse to pa bo zahtevalo več vaše energije. Ste jo pripravljeni dovolj vložiti? Večkratni romantični izleti v dvoje, ne bodo slaba izbira, hkrati pa  razmislite o spremembi vašega videza. Pomladi bi bilo dobro malce prevetriti vašo garderobo in vanjo vnesti več svežih barv. Za samske, ločene bo junij in preostali del poletja, odličen čas za medsebojna ljubezenska spoznavanja.

Delo – Že po naravi ste izredno marljiv delavec, ki se zaveda svojih odgovornosti in materialnega dobička, povezanega z uspešnim delom. V novem letu, bo izražena vaša sposobnost sodelovanja in združevanja moči z enako mislečimi in sposobnimi ljudmi, s katerimi boste ustanovili podjetje ali se lotili skupnih projektov. Če imate redno službo, bodo vaši nadrejeni zadovoljni z vašim delom. Lahko privoščili več kot sicer, res pa je, da denarja ne boste zapravili zase, temveč za vašo družino.

Zdravje – Priporočamo vam, da si naredite seznam ciljev, ki jih želite doseči z rekreacijo, in se v naslednjih mesecih posvetite vsaki točki s seznama posebej. Če vam bo uspelo, imate zelo dobre možnosti, da pridobite novo navado in nadaljujete svojo zdravo rutino, ki lahko postane del vašega življenja. Bolj ko boste sledili svojemu napredku, bolj boste motivirani, saj boste imeli veliko planetarne podpore. Pri starejših se lahko med 15.5. in 6.9. ojačajo kronične bolezni in poslabša vid.

Na astrologijo se ne spoznam popolnoma nič. Ko pa sem bila v situaciji, ko sem potrebovala nasvet sem se pa obrnila na Teodoro. Na začetku pač misliš, da je to kar nekaj, ko pa so se popolnoma vse napovedi do datuma natanko uresničile, ufff od takrat dalje pa verjamem popolnoma vse, kar mi pove. Jaz zase vem, da jo bom vedno znova prosila, da mi vsake toliko malo pogleda v mojo astro karto. Zelo cenim vsak njen nasvet, ki mi ga prijazno da. Vse pohvale za njeno strokovnost. Hvala! Damijana

Več o osebni letni napovedi Naročite se na osebno svetovanje