Letni horoskop 2020

Ljubezen – Pričakujete velike spremembe v vaših odnosih v tem letu. Veliko stvari se bo zgodilo zelo spontano in lepo, medtem ko vam bodo neka obrekovanja za hrbtom prizadela vaše občutke. V poletnih mesecih, ko bo Mars v vašem znamenju, boste izigrani s strani več ljudi. Vaše načrte in večje skrivnosti povejte le dolgoletnim prijateljem, ki so vredni vašega zaupanja. Skozi celo leto pa vas bo tako samske kot vezane, spremljala velika strast, tudi romantika in želja po koketiranju.

Delo – Problemi in konflikti pri delu, se kažejo v prvi polovici leta. Slabi odnosi s sodelavci vam lahko porušijo avtoriteto. Nekdo bo pripovedoval laži o vas, da bi vas še bolj onemogočil pri uspehu. Pokažite, koliko se resnično cenite. Če imate svoje podjetje, bodite previdni s partnerji. To leto ne bo tako dobro za večje življenjske odločitve in spremembe, vendar pa bo zelo ugodno za načrtovanje. Preden kaj podpišete, dobro premislite, razmislite tudi, s katerimi ljudmi komunicirate.

Zdravje – To je dobro leto za tiste, ki se ukvarjajo s športnimi aktivnostmi, dosegali boste dobre rezultate. Za vse, ki imate prekomerno težo, imate lepo obdobje pred sabo, kar pomeni, da boste veliko lažje odhajali v telovadnico in tudi shujšali. Hkrati upoštevajte ustrezne varnostne ukrepe, se posvetujte z zdravnikom, ali lahko delate določene vaje. Poletje bo vaš čas, imeli boste veliko energije in počutje bo na višku. Pazite le na prehrano in upočasnite ritem, da ne prišlo do poškodb.

Na astrologijo se ne spoznam popolnoma nič. Ko pa sem bila v situaciji, ko sem potrebovala nasvet sem se pa obrnila na Teodoro. Na začetku pač misliš, da je to kar nekaj, ko pa so se popolnoma vse napovedi do datuma natanko uresničile, ufff od takrat dalje pa verjamem popolnoma vse, kar mi pove. Jaz zase vem, da jo bom vedno znova prosila, da mi vsake toliko malo pogleda v mojo astro karto. Zelo cenim vsak njen nasvet, ki mi ga prijazno da. Vse pohvale za njeno strokovnost. Hvala! Damijana

Več o osebni letni napovedi Naročite se na osebno svetovanje