Letni horoskop 2020

Ljubezen – Oseba, ki jo boste spoznali januarja in februarja, lahko močno vpliva na vašo čustveno in duhovno rast, ni pa nujno, da boste nazadnje z njo končali v dolgotrajnem odnosu. Leto 2020 ni naklonjeno ljubezenskim odnosom, tudi dolgotrajne zveze lahko razpadejo. Planetrani vpliv bo zelo slab od pomladi pa vse do sredine julija. Če boste spremenili vaš pogled na svet in se bo posledično spremenilo vaše obnašanje oziroma značaj. Tako lahko napredujete v odnosu do sebe in do drugih.

Delo – Obstaja velika verjetnost, da se bodo stvari same od sebe razvijale v najbolj nepredvidene smeri. In vsi tisti, ki ste tako vajeni v imenu varnosti, pohlepa ali zgolj blagostanja kopičiti materialna dobra, boste v tem letu ugotovili, da vam gredo dejavnosti težje od rok. Tako Jupiter kot Pluton, bosta v napetem aspektu z vašim znamenjem, kar ne pomeni, da načrti in posamični projekti v 2020 ne bodo dokončani, pomeni pa, da boste morali vanje vložiti veliko osebnega truda.

Zdravje – Glede zdravja vam lahko letos največ preglavic povzroča pretiran stres, zato si večkrat omislite katero od tehnik sproščanja. Za dober imunski sistem poskrbite z rednim in zdravim prehranjevanjem. Ker boste v tem letu izredno čustveni, se poskušajte odvečnih negativnih čustev in energije znebiti v telovadnici. Redni fitnes bo blagodejno vplival na vaše zdravje. V zadnjih treh mesecih leta, ko bo vpliv Marsa zelo negativen in še retrograden bo, lahko pride do nesreč, zlomov.

Na astrologijo se ne spoznam popolnoma nič. Ko pa sem bila v situaciji, ko sem potrebovala nasvet sem se pa obrnila na Teodoro. Na začetku pač misliš, da je to kar nekaj, ko pa so se popolnoma vse napovedi do datuma natanko uresničile, ufff od takrat dalje pa verjamem popolnoma vse, kar mi pove. Jaz zase vem, da jo bom vedno znova prosila, da mi vsake toliko malo pogleda v mojo astro karto. Zelo cenim vsak njen nasvet, ki mi ga prijazno da. Vse pohvale za njeno strokovnost. Hvala! Damijana

Več o osebni letni napovedi Naročite se na osebno svetovanje