Letni horoskop 2020

Ljubezen – V odnosih z drugimi boste morali zabresti v nekoliko globlje vode in pokazati več čustvenosti, če želite ohraniti tesne stike z ljudmi. Površni odnosi, odnosi iz koristoljubja, se bodo hitro razdrli, saj niso zasnovani na pristnosti. Bodite čim bolj racionalni, saj bi se sicer lahko znašli v čustvenem vrtincu. V drugi polovici leta, se boste posvetili domačim in stiku s sorodniki. Samski se boste navezali na starejšo ali veliko mlajšo osebo, s katero bosta zelo hitro zgradila resen odnos.

Delo – Če ste se do zdaj morda sprenevedali pred drugimi in prikrivali svoje težave ali hibe, boste v tem letu morali popolnoma iskreno pogledati drugim v oči in priznati svoje pomanjkljivosti. Pod vplivom Saturna boste morali na vse gledati še bolj dolgoročno kot sicer. Čeprav se vam bo morda na trenutek zdelo, da vaše delovanje ne vodi nikamor, pomislite na to, koliko ljudi skrivaj opazuje vaš trud in ocenjuje vaše spretnosti. Poletje prinaša veliko dela, jesen in zima pa prinašata zatišje.

Zdravje – Namesto dolgočasnega fitnesa vam priporočamo predvsem plesno vadbo, kot je salsa, trebušni ples ali ples ob drogu. Lahko si doma omislite tudi veliko ogledalo, pred katerim boste preizkušali gibe in občudovali spretnosti. To pa še ne pomeni, da si ne smete omisliti vadbenega partnerja, s katerim se bosta spodbujala in si izmenjevala nasvete za učinkovitejšo vadbo in recepte za zdrave obroke. Od marca do julija previdno, lahko se celo poškodujete in pazite na srčni pritisk.

Na astrologijo se ne spoznam popolnoma nič. Ko pa sem bila v situaciji, ko sem potrebovala nasvet sem se pa obrnila na Teodoro. Na začetku pač misliš, da je to kar nekaj, ko pa so se popolnoma vse napovedi do datuma natanko uresničile, ufff od takrat dalje pa verjamem popolnoma vse, kar mi pove. Jaz zase vem, da jo bom vedno znova prosila, da mi vsake toliko malo pogleda v mojo astro karto. Zelo cenim vsak njen nasvet, ki mi ga prijazno da. Vse pohvale za njeno strokovnost. Hvala! Damijana

Več o osebni letni napovedi Naročite se na osebno svetovanje