Letni horoskop 2020

Ljubezen – Začetek leta bo zelo pester, kajti spoznali boste moč duhovnega usmiljenja. In tako pričeli z nekimi dejavnosti, ki vas bodo osrečile. Poletje bo obdobje, ko boste doma imeli resnično polne roke dela in obveznosti z domačimi, precej bodo zahtevni do vas. V tem mesecih se boste vračali tudi nazaj v preteklost. Jesensko zimski čas bo odličen za sveže zaljubljene ljudi in tudi študente. Po razpotjih življenja boste odšli zelo lahkotno in zvedavo. Radovno glejte v prihodnost.

Delo – Pomembna prelomnica vas čaka že kmalu po novem letu. Vsekakor boste blesteli in stvari vzeli v svoje roke. Odločno boste šli naprej in zadev pač ne boste pometali pod preprogo, ampak se aktivno lotevali zastavljenih nalog. Pomlad bo polna načrtov in interesnih dejavnosti. Avgusta vas čaka neka sprememba v službi, podpora Sonca in Merkuja bo dobra, zavedati se bo pa tudi veljalo, da so le te sestavni del življenja. Zadnje mesece v letu, boste aktivni na vseh področjih življenja.

Zdravje – Merkur, vladar vašega znamenja, bo imel na vas velik vpliv februarja in marca ter junija in julija, kar vas bo prisililo k spreminjanju vidikov. To bo čas, ko boste razmišljali in iskali pojasnila. Skozi proces različnih dogodkov boste spoznali šibke točke ali druge hibe. Če bolehate za  »zvišane bolezni« (zvišan krvni sladkor, zvišan holesterol, zvišan krvni sladkor), boste morali biti previdni celo leto, vpliv Jupitra, Saturna, Plutona bo slab. Znatno se lahko poslabša vaše zdravje.

Na astrologijo se ne spoznam popolnoma nič. Ko pa sem bila v situaciji, ko sem potrebovala nasvet sem se pa obrnila na Teodoro. Na začetku pač misliš, da je to kar nekaj, ko pa so se popolnoma vse napovedi do datuma natanko uresničile, ufff od takrat dalje pa verjamem popolnoma vse, kar mi pove. Jaz zase vem, da jo bom vedno znova prosila, da mi vsake toliko malo pogleda v mojo astro karto. Zelo cenim vsak njen nasvet, ki mi ga prijazno da. Vse pohvale za njeno strokovnost. Hvala! Damijana

Več o osebni letni napovedi Naročite se na osebno svetovanje