Letni horoskop 2020

Ljubezen – Da ste potrebni spremembe, čivkajo že vrabci na strehi, zato se ji nehajte izogibati. Dobro premislite, kaj bi morali spremeniti, da bi se počutili bolje, in nehajte nositi tuja bremena. Strast bo letos, s pomočjo Jupitra v vašem znamenju, stalna spremljevalka odnosov, za samske pa velja, da boste še bolj aktivni, v drugi polovici leta. Veste, kdo ste, in tega vam nihče ne more vzeti, zato imate dobro priložnost, da življenje dokončno primete za roge. Vaša družina se lahko poveča.

Delo – Veliko več boste storili, če boste o svojih kreativnih domislicah razpravljali s sodelavci, kot če bi svetu le ukazovali, naj bo po vaše. Prav tako se boste morali navaditi na spremembe, ki bodo stalnica v letu 2020; ne bodo se zgodile čez noč, zagotovo pa jih boste veseli. Ker vam bo šef odredil nekaj več dopusta, bo poletje čas, da se odpravite v gore, kjer si boste nabrali notranjih moči in harmonije. Jeseni se bodo odprle nove poti v pogledu financ, več bo lahko sodelovanja s tujino.

Zdravje – Pred vami je trezno leto, spremembe boste sprejemali z odprtimi rokami. V vaše življenje bodo prihajali ljudje, kateri vas bodo naučili marsikaj novega. Okrepila se bo zdrava samozavest in življenje boste zajemali z veliko žlico. Jeseni boste polni energije, odločno šli naprej in se poglobili v ezoterične zakonitosti življenja. To vam bo dalo nov zagon in še bolj boste okrepili svoje telo z vadbo, sprostilnimi tehnikami. Popazite pa na vaše okostje in zobe, saj bo Saturn še vse leto z vami.

Na astrologijo se ne spoznam popolnoma nič. Ko pa sem bila v situaciji, ko sem potrebovala nasvet sem se pa obrnila na Teodoro. Na začetku pač misliš, da je to kar nekaj, ko pa so se popolnoma vse napovedi do datuma natanko uresničile, ufff od takrat dalje pa verjamem popolnoma vse, kar mi pove. Jaz zase vem, da jo bom vedno znova prosila, da mi vsake toliko malo pogleda v mojo astro karto. Zelo cenim vsak njen nasvet, ki mi ga prijazno da. Vse pohvale za njeno strokovnost. Hvala! Damijana

Več o osebni letni napovedi Naročite se na osebno svetovanje