Letni horoskop 2020

Ljubezen – Pred vami je leto ljubezenskih sprememb in prilagajanja, a ne boste venomer pri volji, da s partnerjem sklepate kompromise, ki vam na dolgi rok sploh ne denejo preveč dobro. Veliko se bo dogajalo predvsem spomladi in poleti, ko bodo na vašo ljubezensko temperaturo vplivali tudi Lunini mrki. Samski boste igrivi, a v pričakovanju resnega odnosa. Kljub smislu za razvrat boste na koncu pričakovali resno odločitev, neumnosti ne boste prenašali. Možnost zanositve se bo povečala.

Delo – Izrazite svoje mnenje, vendar pri tem ne pozabite, da potrebujete tako podporo sodelavcev kot nadrejenih, če želite uresničiti svoje sanje. Že na začetku leta si naredite poslovni načrt in pri tem poleg razuma uporabite intuicijo. Dobro boste služili, vendar se resnično pazite zapravljanja in si privoščite le, kar potrebujete. Vsekakor vam bosta zrasla samozavest in občutek lastne vrednosti, saj boste kreativni na vseh področjih življenja, podpora Jupitra bo izjemna. Leto bo dobro za študij.

Zdravje – Zaradi vseh obveznosti boste na začetku leta bolj izčrpani kot običajno, zato bodite tudi bolj pozorni na svoje zdravje in počutje. Ko bo le mogoče, si privoščite počitek, sprostitev v savni ali masažo, ne pretiravajte s fizično naporno rekreacijo, za to bo čas v drugi polovici leta. Vaša prehrana naj bo redna in uravnovešena, prilagodite jo letnim časom. Sezonsko in lokalno! Sprehodi na svežem zraku, naj v nobenem vremenu ne izginejo z urnika. Pazite na težo in spolne organe!

Na astrologijo se ne spoznam popolnoma nič. Ko pa sem bila v situaciji, ko sem potrebovala nasvet sem se pa obrnila na Teodoro. Na začetku pač misliš, da je to kar nekaj, ko pa so se popolnoma vse napovedi do datuma natanko uresničile, ufff od takrat dalje pa verjamem popolnoma vse, kar mi pove. Jaz zase vem, da jo bom vedno znova prosila, da mi vsake toliko malo pogleda v mojo astro karto. Zelo cenim vsak njen nasvet, ki mi ga prijazno da. Vse pohvale za njeno strokovnost. Hvala! Damijana

Več o osebni letni napovedi Naročite se na osebno svetovanje