Letni horoskop 2020

Ljubezen – Vse, kar boste počeli v imenu ljubezni, bo zabavno, čutno in predano, le nikar ne mislite samo nase. V partnerstvu sta pomembna vedno oba, pa če gre za avanturo za eno noč ali dolgotrajno razmerje, zato je treba znati sklepati kompromise, čeprav ne za vsako ceno. Prisluhnite drugi strani in naj vas ljubezen zvabi še globlje v objem, vaš cilj naj bo harmonija. V drugi polovici leta, bo ljubezensko življenje v polnem razmahu, kar boste izkoristili vsi, tako vezani kot samski.

Delo – Bolj jasno boste zagledali cilje, h katerim ste namenjeni, vendar boste morali narediti tudi čistko med sodelavci, saj vam vsi ne bodo privoščili uspeha. Počasi in premišljeno sestavite nov krog ljudi, ki si zaslužijo vaše poslovno zaupanje, večje načrte prestavite na jesen. Čakajo vas tudi novi, nepričakovani izzivi. Tu in tam si dovolite kakšno drzno potezo, ki je drugi od vas ne bodo pričakovali. To bo bolj učinkovito kot tekmovalnost, uspešni rezultati se bodo zelo kmalu pokazali.

Zdravje – Letos vam bo zdravje dobro služilo, čeprav telesu ne boste prizanašali z napori, zato si morate večkrat vzeti čas, da mu prisluhnite in ponudite tisto, kar potrebuje. Včasih ali večkrat, naj bo to počitek, drugič meditacija, lahko tudi tek vzponi na višje hribe. Pazite tudi, da si psihičnega počutja ne boste izboljševali s sladkim, kar lahko prinese težave z jetri, povečano težo ali celo diabetes. Na novo bo treba napisati vaša pravila, ki se jih poskusite držati, saj boste potem mirnejši.

Na astrologijo se ne spoznam popolnoma nič. Ko pa sem bila v situaciji, ko sem potrebovala nasvet sem se pa obrnila na Teodoro. Na začetku pač misliš, da je to kar nekaj, ko pa so se popolnoma vse napovedi do datuma natanko uresničile, ufff od takrat dalje pa verjamem popolnoma vse, kar mi pove. Jaz zase vem, da jo bom vedno znova prosila, da mi vsake toliko malo pogleda v mojo astro karto. Zelo cenim vsak njen nasvet, ki mi ga prijazno da. Vse pohvale za njeno strokovnost. Hvala! Damijana

Več o osebni letni napovedi Naročite se na osebno svetovanje