Letni horoskop 2020

Ljubezen – V ljubezni letos ne boste poznali kompromisov, šli boste na vse ali nič, tudi če boste zraven veliko tvegali, a drugače niti ne bo šlo. Ljubezen se bo morala umikati delu, čeprav boste  tudi strastni in našli trenutke za romantiko. Resnično se bodo stvari spremenile na slabše že v marcu, ko boste zaradi vpliva Marsa, postali manj prilagodljivi, samski pa dovzetni za muhavost in avanture. Nasploh bo v drugi polovici leta poudarek na nestrpnosti. Delovali boste precej neresno.

Delo – K poslu boste morali pristopiti z več resnosti, čas skrivalnic in igric je mimo. Jupiter v Kozorogu bo od vas zahteval konkretne podvige in jasne cilje, prav tako tudi disciplino. Letos imate možnost, da se do konca znebite starih dolgov, če jih imate, več denarja boste namenjali družini in domu, predvsem aprila in maja, ki bo potreben prenavljanja. Nekoliko bolj samostojni boste proti koncu leta, ko bo treba v poslovne naveze vnesti več občutka za ljudi. Vse leto bodite zelo varčni!

Zdravje – Leto boste začeli energično, kar pa še ne pomeni, da zdravju ne bo treba namenjati nobene pozornosti. Nasprotno, po začetnem zagonu si bo treba od marca do junija vzeti več časa za počitek in sprostitev, če si ne želite zdravstvenih težav. Takoj ko bo mogoče, se iz zaprtih prostorov premaknite v naravo. Izberite šport, ki ga lahko igrate v skupini ali v dvoje, kar bo ogrelo vaše koketiranje. Priporočljivo je ukvarjanje s plesom, ki poleg gibanja prinaša tudi prijetno zabavo.

Na astrologijo se ne spoznam popolnoma nič. Ko pa sem bila v situaciji, ko sem potrebovala nasvet sem se pa obrnila na Teodoro. Na začetku pač misliš, da je to kar nekaj, ko pa so se popolnoma vse napovedi do datuma natanko uresničile, ufff od takrat dalje pa verjamem popolnoma vse, kar mi pove. Jaz zase vem, da jo bom vedno znova prosila, da mi vsake toliko malo pogleda v mojo astro karto. Zelo cenim vsak njen nasvet, ki mi ga prijazno da. Vse pohvale za njeno strokovnost. Hvala! Damijana

Več o osebni letni napovedi Naročite se na osebno svetovanje